På vej mod det muslimske samfund

Del / del:

En sand voldtægts-epidemi har ramt landet. Det har medført at piger og kvinder er begyndt at blive fulgt rundt efter mørkets frembrud af forældre og brødre af frygt for der kan ske deres kære noget. Ganske som i de muslimske lande.
Er overbevist om, at der er et stort mørke-tal i voldtægterne, fordi det lader til, at politiet gør sit til at skjule de reelle tal.

Det er ikke kun den reelle trussel om at blive voldtaget, der får kvinderne til at ændre mønster, det påvirker nu også deres sociale adfærd, at muslimske unge har en anden indstilling til kønnene end i det danske samfund generelt.
Der opstår en slags social muslimsk kontrol, når muslimske drenge og piger, der er misundelige på det danske frisind og dresscode, siger “aj se en danskerluder” “se den korte kjole” “hun har haft 100 mand mindst mand” “hun er uren, hun kneppe med alla mand”.

Det er det vi får ud af, at blande muslimske børn og danske børn. De danske børn taber, fordi de ikke har det gruppesammenhold, som de muslimske børn har. Og langsomt påvirker det det danske barns sociale adfærd, så det begynder at tilpasse sig den muslimske norm, for at undgå at blive kaldt “luder” og “uren”.

Det er så åbenlyst, at det næsten gør ondt og så chokeres den såkaldte elite over en ny undersøgelse ang. unges seksualitet. Ligestillingsminister Eva Kjer Hansen (V) er ckokeret over “at vi ikke er kommet længere i ligestillingen, men at vi i virkeligheden måske er faldet lidt tilbage i den gamle måde at anskue kønnene på”

SIAD er derimod chokerede over, at det kan komme bag på Eva Kjer, idet hun skulle forestille at være ligestillingsminister. Hun burde af alle vide, at islam ikke går ind for ligestilling, hverken mellem kønnene eller mellem troende og ikke-troende.
Så det er jo klart, at med det voksende antal muslimske unge i danske skoler, vil der komme et øget socialt pres på de danske unge og de vil derefter forsøge at rette ind efter den nye sociale norm for at undgå chikane.

Hvor længe finder vi os i den såkaldte elites magt over den almindelige befolkning? Elitens forkromede mislykkede forsøg på integration af de tilløbende har allerede medført død og ødelæggelse for almindelige danskere.

Anders Gravers

Ny rapport om unges seksualitet: Drenge hyldes, mens piger er billige og urene

De 16-20 årige er stort set lige seksuelt aktive. Men opfattes helt forskelligt. Det viser en ny rapport fra VIVE

3 comments

 1. Martin Sommer

  Samtidig har de en højere fødselsrate en andre indbyggere i landet. Ofte ses flere tilfælde kvinder med børn i barnevogn, i hånden og i maven. På den måde kan de ovewrtage og potentielt blive et flertal her i landet. 😦

 2. Pingback: Læsers kommentar til artiklen “På vej mod det muslimske samfund” | Stop Islamiseringen Af Danmark
 3. Arnbjørn Falk Kristiansen

  Det er, som det nævnes i indlægget fra SIAD – helt åbenlyst – at politiet skjuler de reelle tal for islamistisk fundamenterede lovbrud. herunder overfald, overfald på kvinder/piger, samt voldtægter.

  Det reelt farlige i samfundsudviklingen, er netop dette – og især dette – at Politiet er beordret til at vende det blinde øje til, subsidiært undlade at efterforske og sigte.
  – det pynter alt sammen på statistikkerne, og er derfor reelt lands forræderi.

  skønt den “menige” betjent ude på gaden måske,, reelt, handler efter ordre – så er det min påstand at der er tale om lovstridige ordrer,, det der eksempelvis er kendt som skuffecirkulærer ude i kommunerne, men ikke desto mindre, i strid med forvaltnings lovens (og andre) regler.

  Det der årsager at sådanne horrible tilstande kan vedblive at herske, er fordi folk er dumme,, 80/20 reglen ,,, og ikke stiller politiet til ansvar,, og kræver deres ret,, en del af den holdning er endvidere båret af den klassiske borgerpli,, troen på at myndighederne da er nogen man kan have tillid til.
  – det er en tro som for længst burde være gået af mode. hverken Politi, anklagemyndighed, eller dommerstand for den sags skyld, er der grund til at vise tillid.

  Det er de faktiske forhold, når en nation er ved at gå til grunde – og politikerne – de benytter enhver lejlighed roser vort politi for deres fantastiske indsats.

  Jeg har en grim smag i munden.