Følgagtige danske løgnemedier

Her ser man et tydeligt eksempel på mediernes manipulation. En kvinde der bliver kropsvisiteret ved den amerikansk/mexicanske grænse, mens hendes grædende barn ser på. Et frygteligt billede men amerikanske og danske medier bruger billedet til at umenneskeliggøre Trump og hans adskillelse af kriminelle forældre og deres børn. Fakta: Det er løgn.

Som sædvanlig når der er en mulighed for at svine Trump til, står de danske medier i kø for at stjæle de amerikanske løgnemediers historier. Det har nu gjort sig gældende to gange om den samme historie, at børn bliver skilt fra deres forældre som ulovligt har passeret grænsen fra Mexico til USA og sat i fængsel.

Den sidste løgnehistorie medierne er faldet over som glubske gribbe, var et foto af en grædende 2-årig pige, der angiveligt skulle blive skilt fra sin mor ved den mexikanske grænse. I virkeligheden blev moren IKKE skilt fra sit barn, men kørt til et detentionscenter, mens hendes sag afgøres af de amerikanske myndigheder.

Men gribbene fra Ekstra Bladet og Politiken kunne simpelthen ikke lade være med at kæde billedet sammen med historien om børn, der bliver separeret fra deres forældre ved grænsen. De var endda i tvivl om billedet, afslørede de i den sidste nye Presselogen fra TV2, hvor de for åbent TV ivrigt diskuterede deres fejl.

Ekstra Bladets chefredaktør kunne ikke se et problem i at kæde de to ting sammen, når man ikke direkte havde skrevet, at de blev adskilt.

Billedet som MSM medier og politikere i USA for nylig gik i selvsving over, men som det viste sig slet ikke er fra dette år men fra 2014, hvor Obama sad i præsidentstolen.

Lisbeth Knudsen, der nu er endt som chefredaktør på altinget, efter næsten at have været redaktør på samtlige redaktioner i Danmark, men fundet for let (hvor mærkeligt det end kan lyde), udtaler, at det var forkert at bruge billedet. Hun kunne meget bedre lide billedet, hvor børnene lå og sov spærret inde bag et gitter. Det har vi også fundet frem, til ære for Lisbeth Knudsen. Problemet med det billede er bare næsten større end det andet, idet billedet blev brugt af de amerikanske medier til at udstille Trump som et uhyre, Det viste sig, at det var et fotografi fra 2014, altså taget under Obamas præsidentperiode.
Herunder kan vi se Deneen Borelli på CRTV afsløre denne løgnehistorie.

Problemet med danske medier er, at de så gerne vil svine Trump og derfor hele tiden efteraber de amerikanske medier, der næsten ikke bestiller andet, som man også kan se på DR’s udmærkede serie om amerikanske medier og Trump. Den hedder den 4. statsmagt hvor man bl.a. følger NY Times et år under Trump og ser hvordan de smæder og finder på historier om Trump, som de gang på gang må gå ud og dementere offentligt.

Ved at lægge sig i rumpetten på de amerikanske medier, kommer de danske medier uværgerligt til at lave de samme fejl, som de amerikanske og skal derfor udstilles på samme måde, for at folk ikke får et forkert indtryk af Trump, hver gang disse fejl opstår.

One comment

  1. Poul Berg

    Trump kom til og reformerede det amerikanske politiske system præcis 500 år efter, at Luther gjorde det samme ved de katolske magtmisbrugere i Romerkirken.
    I 2017 fejrede vi så 500-året for Luthers protest, der indledte protestantismen.
    Jeg vil vædde en guldbarre på, at i 2517 vil man fejre begge de store mænd. Luthers 1000 år og Trumps 500 år.
    Bare vent og se.