Læsers kommentar til artiklen “På vej mod det muslimske samfund”

Det er, som det nævnes i indlægget fra SIAD – helt åbenlyst – at politiet skjuler de reelle tal for islamistisk fundamenterede lovbrud. herunder overfald, overfald på kvinder/piger, samt voldtægter.

Det reelt farlige i samfundsudviklingen, er netop dette – og især dette – at Politiet er beordret til at vende det blinde øje til, subsidiært undlade at efterforske og sigte.
– det pynter alt sammen på statistikkerne, og er derfor reelt lands forræderi.

skønt den “menige” betjent ude på gaden måske,, reelt, handler efter ordre – så er det min påstand at der er tale om lovstridige ordrer,, det der eksempelvis er kendt som skuffecirkulærer ude i kommunerne, men ikke desto mindre, i strid med forvaltnings lovens (og andre) regler.

Det der årsager at sådanne horrible tilstande kan vedblive at herske, er fordi folk er dumme,, 80/20 reglen ,,, og ikke stiller politiet til ansvar,, og kræver deres ret,, en del af den holdning er endvidere båret af den klassiske borgerpli,, troen på at myndighederne da er nogen man kan have tillid til.
– det er en tro som for længst burde være gået af mode. hverken Politi, anklagemyndighed, eller dommerstand for den sags skyld, er der grund til at vise tillid.

Det er de faktiske forhold, når en nation er ved at gå til grunde – og politikerne – de benytter enhver lejlighed roser vort politi for deres fantastiske indsats.

Jeg har en grim smag i munden.

A.K.

One comment

 1. Johannes Juhl

  Hvor har du dog ret, se bare nedenstående eksempel.!!!
  Ved en fejl og den skal vi tro på. !!!

  Politiet tillod eid-bål ved en fejl
  Det var politiet, der 16. juni om morgenen gav tilladelse til, at et bål i Gribskov, tændt i anledning af den muslimske eid-fest, kunne fortsætte, til trods for at der var afbrændingsforbud på grund af tørken.
  Det fremgår af en redegørelse, Nordsjællands Politi har sendt til Justitsministeriet, og som Ritzau har fået aktindsigt i.
  Det var en fejl, erkender politiet. Politiet havde nemlig ikke kompetence til at dispensere fra afbrændingsforbuddet.
  Sagen, der fik en del opmærksomhed i medierne, startede om morgenen klokken lidt over otte, hvor politiet blev ringet op med en anmeldelse af, at der var tændt bål ved Høbjerg Hegn.
  De politifolk, der kørte derud, konstaterede, at bålet var tændt på en bålplads, og at der var vanddunke til at slukke ild med. Derfor gav politipatruljen efter aftale med vagtcentralen tilladelse til, at bålet kunne fortsætte.
  Klokken 10 fik politiet en ny anmeldelse. De kørte derud endnu en gang og lod endnu engang bålet fortsætte. Denne gang efter at have talt med en skovløber, der var kommet til stede på det tidspunkt og som også vurderede, at det var forsvarligt at lade bålet fortsætte.
  Om eftermiddagen fik politiet endnu en anmeldelse. Og denne gang havde anmelderen også ringet til brandvæsnet, der var kørt ud til bålet. Og så eskalerede situationen.
  Stemningen var voldsomt ophidset.
  – Politiet indledte en dialog med tre af mændene, der gav udtryk for, at politiet måtte anholde samtlige tilstedeværende mænd og kvinder, før bålet ville kunne slukkes, skriver politiet.
  – Flere personer kom til og respekterede ikke, at de skulle holde afstand til polititjenestemændene.
  På et tidspunkt trak politiet peberspray, uden at den dog blev anvendt.
  – Der blev ikke – som oplyst i medierne – kastet grene eller andre effekter efter politiet, står der i redegørelsen.
  Alligevel besluttede vagtchefen at sende forstærkninger til stedet. Men inden de nåede frem, ændrede vagtchefen beslutning og bestemte sig for at lade være med at håndhæve afbrændingsforbuddet.
  Det ville nemlig kræve, at et større antal mænd og kvinder blev anholdt. Og de var sammen med børn, der kunne risikere “meget ubehagelige oplevelser”, skriver politiet.
  Samtidig var der ikke fare for, at ilden ville brede sig, forklarer politiet. Og deltagerne havde fået et “fejlagtigt indtryk” af, at de havde fået tilladelse til at holde bål på grund af det, der var sket om formiddagen.
  Det fremgår af redegørelsen, at politiet i begyndelsen ikke var klar over, at bålet havde noget med den muslimske højtid eid at gøre.
  – Beslutningen under de samme omstændigheder ville have været den samme, hvis der havde været tale om et sankthansbål, skriver politidirektør Jens-Christian Bülow i redegørelsen.

  /ritzau/