DANMARKS UDUELIGE LEDELSE

Statsministeren Lars Løkke er nærmest stolt over, at de ikke kan lave op til USA’s krav til NATO, om at bruge 2% af BNP på forsvaret. De påstår at de ikke kan finde pengene. De fandt ellers for nylig penge til egen lønforhøjelse. Det kommer åbenbart først før Danmarks sikkerhed – og dermed danskernes sikkerhed.

Den ligger ellers lige til højrebenet: Udsendelser af alle de tilløbende, der ikke kommer fra rigtige flygtningelande eller kommer fra et andet sikkert land, før de er kommet til Danmark.
Så har man med et trylleslag fundet alle pengene og meget mere til, når man tænker på, hvad de koster det danske samfund.

Skulle man mangle lidt flere penge, kunne man sende alle indvandrere, der ikke er selvforsørgende, ud af landet. Så ville der også blive råd til gratis fredagsbar på næsten hvert gadehjørne + at vi kunne tage os ordentligt af vores egne svage. Det gør vi mildest talt meget dårligt under LLR’s ledelse.

Cordsen: Der er langt til to procent på forsvarsbudgettet

Selv med helt frie hænder ville regeringen næppe kunne finde penge nok til at bruge to procent af BNP på forsvar, vurderer Christine Cordsen.

2 comments

 1. Martin Sommer

  Der er masser af penge at finde i systemet ud over de allerede i artiklen nævnte forslag. Mange, der er tilmeldt sprogundervisning o.l., møder ofte ikke op til denne, uden at det har konsekvenser for dem økonomisk. Hvis man, som dansk statsborger, ikke møder op eller efterlever kravene, der knytter sig til en social ydelse, falder hammeren prompte, og man er på herrens mark. Hvorfor der er denne forskelsbehandling, ved jeg ikke, men det kunne bunde i den sædvanlige tankegang der eksisterer i systemet og hos dets administratorer og lovgivere om, at hvis man går for hårdt til disse mennesker så er man en umenneskelig person der ikke har nogen form for empati, og i sidste ender med at få det ultimative stempel – i ved hvilket, og det frygter alle levebrødspolitikere da de ikke kan rende rundt med det ved en evt. fremtidig ansættelse i private.

 2. Johannes Juhl

  Forsvarsbudget hedder det mig bekendt og ikke som hjorten og resten af regeringen bruger pengene på feks. til at bekæmpe diverse diktatorer og Rusland!!! Som hjorten nu har set sig ond på da han ikke længer kan føre krig mod de arbejdsløse.
  Hvorfor mon det hedder et forsvar?
  Og hvem er det som vi skal forsvares mod?
  Det eneste der er kommet ud af det ind til dato er ufred og anarki herhjemme så mon ikke det var billigere og bedre at stille alle vores soldater op langs grænsen mod tyskland skulder ved skulder eller mindst med 2 arms afstand for at forhindre alle de såkaldte kulturnerigere i at komme herop for at leve på evig nas på vort samfund Samtidig så bliver vi også færdig med lemlæstede og døde soldater der heller ikke skal på førtidspension pga. Pst post-traumatisk stress
  Hvor ville Danmark dog være dejlig at leve i hvis Forsvaret virkelig gjaldt Danmark og ikke som diverse politikkere tror at lille Danmark kan redde hele verden