Muslimen Harun Demirtas vil smide danskerne ud af Danmark

Hattip: Nis

Sygeplejerske Harun Demirtas vil ikke behandle hvad han kalder “racister”

Grunden til muslimens vrede udtalelser i et blogindlæg i JP, var fordi en bloddonor i gennem 20 år ikke ville have taget blod af en tørklædeklædt kvinde og havde givet en god begrundelse i et læserbrev i JP, hvorfor han ikke ønskede det.
Det fik så Harun Demirtas til at skrive dette i JP:

“Hæng et sygehusskilt på væggene: Vi behandler ikke racister
Er du virkelig i tvivl om, hvorvidt en sygeplejerske med tørklæde kan hjælpe dig, må du finde et land, hvor der ingen muslimer findes. For du får ikke lov til at fravælge en pga. udseende eller religion”. 

Kan så fortælle Harun Demirtas, hvem der er de rigtige Racister. Her et gammelt indlæg fra Sygeplejersken 2006 og kan så fortælle, at det siden da kun er blevet værre:

https://dsr.dk/sygeplejersken/arkiv/sy-nr-2006-2/sygeplejersker-indvandrere-skaber-problemer

3 comments

 1. Martin Sommer

  Det han siger vil altså sige: “Vi behandler IKKE muslimer, da de går ind for forskelsbehandling; racisme mellem rettroende og ikke rettroende.”

 2. vp

  Forskellen mellem demokrati og racisme:
  Søn (i indvandrermiljøet):
  Mor hvad er demokrati?
  > Demokrati er, når vi kommer fra “Langbortistan” til Europa og får gratis boliger, sociale ydelser, fast bopæl og statsborgerskab) uden at arbejde for det – det er demokrati.
  Men mor hvad er så racisme?
  > Racisme er, når landets faste beboere klager over at skulle betale til det uden at have de samme rettigheder – det er racisme!

  • Sofus

   Først NU forstår jeg ikke en skid af det hele……..ham Harun har da ret, BARE ikke RET meget.!! Dansken er så opfindsomme….er der ingen der kan komme op med et tilbud han ikke kan nægte ????