SIAD AKTION startende 1. august : HOLD DIT KVARTER OG BOLIGOMRÅDE RENT FOR BURKA- OG NIQABKVINDER.

SIAD-aktion mod burka og niqab: Hold dit kvarter rent for burkaer og niqabs.

Langt om længe tog politikerne DF’s forslag om at forbyde burkaer og niqab alvorligt og indførte et forbud pr. 1. august 2018.

Vores bløde justitsminister siger dog, at man ikke vil se politiet forlange, at kvinderne tager burkaen eller niqab’en af, men vil give dem en bøde på 1000 kr. og så sende dem hjem.

Den formulering får Stop Islamiseringen Af Danmark til at tro, at det hele kun er et skuespil for befolkningen og at forbuddet ikke vil blive håndhævet af det danske politi, som efterhånden er så bange for at gøre noget forkert, at de helt sikkert vælger at komme med advarsel på advarsel.

For at komme den blødsødenhed til livs har SIADs styrelse besluttet at lave en SIAD aktion, hvor medlemmer, støtter og andre dansk-sindede vil melde muslimer, der ikke vil overholde reglerne til politiet og samtidig følge op på, at politiet gør noget ved det, evt. blive på stedet og overhøre samtalen eller filme det, så vi er sikre på at den muslimske lovbryderske får den bøde, hun fortjener.
Hvis muslimen konsekvent bliver ved med at bryde loven, skal vi kun melde hende 4 gange, før bøden ender på 10.000 kr., så det gælder om konsekvent at melde hver gang personen overtræder. Det kunne få selv de rigeste muslimske pengemænd til at mærke, at det måske ikke kan betale sig at støtte det lovbrud, som nogle herboende muslimske niqab/burkaklædte kvinder har lovet at ville udøve i Danmark.

Vi vil bede anmelderne om at melde det videre til SIAD, hvis politiet ikke vil gøre noget ved det. Få fat i politifolkenes politinumre, hvis de er ligeglade med anmeldelser eller ikke vil udstede bøder, så går SIAD videre med det.

Anders Gravers og
SIADs styrelse

3 comments

 1. Jette Laustsen

  Hvem jagter kvinder ? Islams “raske svende”, vil jeg mene !
  Giv kvinderne fri for muslimske, hæmmende klædedragter, tildækkede ansigter. Gør dog kvinder af 2018 fri af sharias snærende bånd.
  Mænd og kvinder er forskellige. Men lad alle uanset tro, ideologi, kultur, politisk ståsted, acceptere kvinder og mænd som ligeberettigede. Den “middelalderlige” opfattelse af kvinder som tjenerinder, som B-mennesker eller underlagt mænds kommandoer må i vort land betragtes som en saga blot.
  Derfor må undertrykkende symboler som f.eks burka-tildækning ikke accepteres i vort demokratiske land.
  Tag det som en hjælp, muslimske kvinder, til start på øget frigørelse.
  Er det ikke muligt, så bosæt jer, hvor i verden, det må være “det normale”

  • Martin Sommer

   Jeg og de andre, i SIAD, jagter ikke nogen. Men når nogen begår noget kriminelt, har du som borger faktisk meldepligt, og sidenhen er de op til ordensmagten, at finde hoved og hale i, hvad der er sket i det meldte forhold. Sådan er det, og burde være når man stadigvæk bor i en retsstat.