FOR MANGE LØSE HÅNDLED I REGERINGEN

Formand for Politiforbundet Claus Oxfeldt mangler klare retningslinier for, hvordan burka/niqab-forbuddet skal håndhæves. Han siger, at de færreste politibetjente vil turde udskrive en bøde til maskerede af frygt for at blive hængt ud i verdenspressen som enlig politibetjent uden støtte af politiet eller politikerne.

Justitsministerens beskrivelse af hvordan man håndterer burka/niqab-forbuddet blæser i vinden og er uden retningslinier, så de færreste politibetjente vil have mod til at håndhæve loven. Det skulle efter sigende fra kilder tæt på regeringen også være det justitsministeren ønsker, trods han af folketinget og det danske folk er pålagt at håndhæve de love, som folketinget vedtager.

Der er efterhånden gået for meget klappe-klappe-kage, rundkredssamtaler og løse håndled i den regering, som vi har sat til at styre landet.
Justitsministeren udtaler ang. loven at “INGEN MÅ INTIMIDERES ELLER YDMYGES”
De to udtryk er følelser hos de anklagede. Hvornår er udøvende magt begyndt at skulle tage sig af de kriminelles følelser??

Lyder til at justitsministeren er langt fra en rolig og sikker hånd men befinder sig i følelsesverdenen, når han skal udstede regler for hvordan ordensmagten skal håndhæve lovene.

Styres vi af en flok grædekoner??

Husk det ved valget, selvom der er for lang tid til. Der burde laves strejker, indtil landets ledende politikere vil tage landets befolknings bekymringer alvorligt. Lidt a la august 1943.

Vejledning klar til forbud mod niqab og burkaer: ‘Ingen må intimideres eller ydmyges’

Kvinder i niqab mødte op i Folketinget, da forbuddet blev stemt igennem.

4 comments

  1. Henning

    Hvor fanden er de maskuline værdier henne. Det er homoer, bifile og me-to kvinder der styrer landet. Jeg vil sgu have lov til at synes at homoer er vamle.

  2. Henning

    Det er jo efterhånden ikke andet end homoer der er i folketinget. Man skal åbenbart kunne lide at blive knaldet i røven, for at få indflydelse.