Muslimske kræfter har besluttet sig til at bruge tildækningsforbuddet til at underminere det danske demokrati og dermed de danske borgeres ønske

Der er en god grund til at SIAD igangsætter sin aktion med at melde burka- og niqabtildækkede kvinder, da Danmarks folketings beslutning nu forsøges saboteret af muslimske rigmænd.

Så nu er det vigtigere end nogensinde at få det meldt, så man ved 4. gangs overtrædelse kommer til at betale 10.000 kr. og i sidste ende, når rigmændene fortsætter, at vi kan få det gjort til udvisningsgrund at overtræde forbuddet, idet man så åbenlyst ikke vil og ikke ønsker Danmark.
Der er masser af lande hvor de kan gå rundt i burkafængsler og hygge sig.

Danmarks Ramadanradio (DR) kalder muslimske kræfter, der ønsker at ødelægge dansk demokrati, for “Zorro” – et romantisk navn til en fremmed samfundsundergaver.
Det er typisk DR, de elsker muhammedanerne og gør alt for at sikre dem en plads i reden.
Men alle kender jo historien om gøgen og derfor er DR en af demokratiets største fjender, idet de gør alt for at understøtte dem, der hader Danmark.

‘Tørklædets Zorro’ vil betale alle danske burkabøder: Forbuddet bliver nyttesløst

Den fransk-algeriske rigmand Rachid Nekkaz har i årevis bekæmpet burkaforbud ved at betale de bøder, muslimske kvinder bliver idømt for at være tildækkede. Han vil også betale alle danske burkabøder.

2 comments

  1. Kim

    DR er Danmarks største fjende? Du er sgu svær at tage alvorlig Anders Padehat, men den slags udsagn. Du er en ussel landsforræder Anders.