Hvornår har politiet krammet en rocker?

Såkaldte rockere fik en rockerlov på halsen, der lovmæssigt gjorde dem delvist fredløse. Dengang så vi ikke politiet for åben skærm kramme en såkaldt rocker, fordi de var nødt til at arrestere ham ifølge den lo,v som et flertal i folketinget havde bestemt.

Men nu ender nedenstående billede i hele den arabiske verden, fordi al Jazeera spreder det og siger at dansk politi også er imod lovgiverne og på den islamiske sags side.
Er det nu den nye trend, at politiet begynder at vise hvilken side de er på?

Politiforbundets formand Claus Oxfeldt sagde for nylig, at han ikke mente at mange politbetjente havde modet til at gå ud og udstede bøder til burka/niqabklædte kvinder af frygt for at blive hængt ud i hele verden, men nu synes han at det er fint, at en politibetjent krammer en lovbryder og at det billede bliver spredt til hele verden.

Min tillid til politiet har nået det indtil videre laveste nulpunkt og det er ikke kun mig, der mister tilliden, det gør størstedelen af den danske befolkning.

Anders Gravers

Midt i demonstration mod forbud: Betjent krammer kvinde i niqab

One comment

 1. Bjørn kristiansen

  Jeg personligt syntes nu ikke der er tale om en ny trend som Gravers skriver.

  Jeg er af den opfattelse at der i meget lang tid,, årevis,, har været sendt det klare signal fra Politiets side, at det er Islam de gør klar til at modtage med åbne arme,, dette på bekostning af den ægte indfødte danske statsborger..

  Vi har set det ved SIAD samlinger rundt om i landet,, at Politiet vender det blinde øje til,, og senest vender de ikke engang det blinde øje til, men er vidne til at lovlige demonstranter trues på livet (Rasmus Paludan)

  Dansk Politi er stærkt utroværdige, og med dem ankalegmyndigheden, som reelt er samme suppe – det skal ikke forties at begge yder god støtte fra også dommerstanden,, som ofte lader edssvorne betjente lyve dommeren lige op i ansigtet.

  Der er sandelig noget at se frem – men hyggeligt, det bliver det ikke.