SIAD anmelder niqab-krammer til politiet

Her er dialogbetjenten der krammede en muslimsk kriminel under en demonstration mod burka-loven. Hun hedder Charlotte og er dialogbetjent i København.

Hun har gentagne gange klart vist, at hun tager de multikulredes side under demonstrationer. Under For Friheds demonstrationer har vi med dem, vi har spurgt, ikke fundet nogen der har fået en krammer af hende, men man kan i kommentarfeltet fortælle hvis man har eller hvis man ellers har noget om hende.

Her viser hun stolt sine stickers frem på dialogpolitivesten, hvor der står “Dialogpoliti”, “Kærlighed” samt en smiley og en krammer.
Hun har under en venstreorienteret demonstration mod Bilderbergs møde i København udtalt, at hun elskede disse fyre (demonstranterne) og at hun havde tilbragt 3 dejlige dage med dem, hvor hun havde givet en masse krammere.

SIADs mening: Hun burde fyres og mandag morgen vil vi indgive en anmeldelse til Københavns politi af hende for åbenlyst at vise sympati overfor en lovbryder, endda kramme vedkommende, Hun overværer en pågående forbrydelse og skrider ikke ind. Med krammet har hun næret den islamiske propaganda-maskine, der siger, at selv hos det danske politi er man imod angrebet på muslimer, som islam-tilhængerne kalder den nye burka-lov.

23 comments

 1. Sofus

  Peter er nok sur fordi han ikke har modtaget sin understøttelse…….lyder som en rigtig “nassefyr”.

 2. Torry Nielsen

  Jan et Land i opløsning det kommer stille og roligt, og det ender måske i sidste ende med et opgør, og det bliver ikke kønt.Det får man ud af, at lade stå til og ikke at lytte til F.eks Mogens Glistrup udtalelser for 30 år siden blandt mange andre.

 3. Bjarne

  Når en politibetjent kommer og fortæller at en af deres kære er døde begynder de sku da ikke at trøste kramme folk men henviser måske til egen læge eller psykolog hjælp

  Betjente har overskredet sine beføjelser og har inddirekte valgt side med hende afstumpet krammer

 4. Brian

  Men som i sikkert har hørt, har betjenten DESVÆRRE ikke lavet noget ulovligt lige Den dag, da politiet har udtalt at der ikke er nogen der bil blive anholdt eller sigtet for at bære burka eller niqab den dag

 5. Jørgen Peter Larsen

  Det er jo indirekte en lovovertrædelse fra betjentens side, som jeg helt mener betjenten skal bøde for, en betjent er jo ansat for at forholde sig til loven, som er vedtaget i Folketinget, og ikke gøre det modsatte
  Mvh Jørgen Peter Larsen

  • sirhardtrance

   Jørgen, direkte, ikke indirekte. Hun har pligt til som betjent, at sørger for loven bliver overholdt. Når man så samtidigt ytrer, at man er ligeglad med den, og ikke har i sinde at håndhæve den, så skal man fyres fra politiet.

  • ricko

   Demoen var anmeldt og fuldt lovligt. Derfor var det en lovligt maske parade og ingen love blev brudt. At betjenten krammer en deltager der ikke bryder nogen love er hverken ulovligt eller forkert.

  • Jan Rasmussen

   Peter. på hvilken måde er Anders Gravers Pedersen landsforræder?? han er en af de få der kæmper for at Danmark forbliver dansk og har viet sit liv til den kamp og tager det som ære at være patriot.

   • Peter

    Anders støtter Putin så meget så det er landsforræderi. I tilfælde at russisk angreb på NATO, vil Anders støtte fjenden. Hvis man ikke støtter op om demokratiet er man landsforræder.

  • Stop islamiseringen af Danmark

   Kære Peter, du har selvfølgelig lov til at sige hvad du vil her i dette forum, dette er ikke Appel, FB, Spotify eller Youtube. Du kan have en hvilken som helst mening om mig som du har lyst til, men uanset min sympati for Putins måde at håndtere islam og islamisme på, så går jeg ind for demokratiet og vil til hver en tid kæmpe imod enhver invaderende fremmedmagt, der vil dominere dansk område – uanset om det er Rusland eller Canada osv. Og derfor kæmper jeg også mod muhammedanerne der langsomt men sikkert har besat Danmark og det vil jeg ikke holde op med så lang tid jeg trækker vejret. Håber det var svar nok kære Peter.
   Anders Gravers

 6. Bent Rasmussen

  Hun skal ud af politiet hvis det ikke
  sker vil også betale bøder med kram, nå nej jeg er danske og ikke muslim forbyd den syge religion

 7. Jan

  Der er noget helt galt i Danmark.
  Politiet har totalt misforstået hvad det hele drejer sig om, de har ingen problemer i at jagte dansker hvis de begår en lovovertrædelse men når en muslim direkte begår noget ulovligt så får de blot en krammer, og de udlændinge der får en udvisning ja de går rundt på de danske gader for blot at begå endnu mere kriminalitet, så er der alle de lovlydige udlændinge der smides ud af Danmark fra en kant af, så jeg leder med lys og lygte efter en fornuftig forklaring på hvad der foregår oppe i hovedet på vores politiker og ordensmagten samt den dømmende magt for jeg har mistanke om at der intet er der oppe med de tåbelige beslutninger de tager

 8. Johannes Juhl

  Rigtig godt gået af SIAD 🙂
  Jeg skriver gerne under på en politianmeldelse af denne betjent hvis det bliver nødvendigt
  Min tillid til politiet har ikke siden de fik lov til at terrorisere hele Danmark, da de lukkede motorvejen en hel dag d 9-11-2015, og politiet bare gik og holdt dem i hånden.

   • Johannes Juhl

    Nej da jeg er da bare realist.
    Jeg husker ikke invasionen 9-4-1940, men mega tydeligt 9-11-2015.
    I modsætning til dig der er dummere end politiet tillader!!!
    Du ved jo slet ikke hvad du selv skriver.