FB, YOUTUBE, SPOTIFY, APPEL I ANGREB PÅ DEMOKRATIET!

Dybt bekymrende, at store teck giganter bestemmer, hvilke holdninger der er rigtige og forkerte

Idag Alex Jones, imorgen er det måske dig der ikke må ytre dig, fordi du ikke har samme politiske overbevisning som ejerne på FB, youtube, spotify og Appel.
Faceook, Youtube, Spotify og Apple har valgt at slette hans sider og indhold fra deres tjenester med henvisning til deres retningslinjer.

Er ikke enig med ham i mange ting, men det giver ikke store firmaer ret til at knægte hans ytringfrihed.
Ved at forbyde Alex Jones’ optræden hos de store tech giganter, giver man ham bare mere magt. Nu vil alle gå direkte ind på hans hjemmeside og følge ham der.
Jeg vil selv sætte link op til hans hjemmeside fra SIADs hjemmeside, fordi ytringsfrihed ikke skal bestemmes af en flok idioter, der tilfældigvis ejer et par store firmaer.

Disse store firmaer har nu til fulde vist, at de ikke kan tåle at have så stor magt, så nu bør politikerne straks sørge for, at den magt bliver taget væk fra dem.

Anders Gravers

Tech-giganter censurerer kontroversiel talkshow-vært

5 comments

 1. Anonym

  At argumentere med nulliteter som Peter,,,er at kaste perler for svin,,, det er som bekendt formålsløst, da disse bare vil skide over det hele.

 2. Peter

  Du sletter da selv mine opslag her. Så du er da vildt dobbelt moralsk Anders landsforræder.

  • Stop islamiseringen af Danmark

   Kære Peter, dette er SIADs hjemmeside. Vi har ikke slettet kommentarer hvor du kommer med påstande eller argumenterer, men vi har smidt dine kommentarer ud, hvor du sviner debatørerne her på siden. Teoretisk kunne man sige at du også sviner mig ved at kalde mig landsforræder uden at kunne argumentere for det, men idet det er så åbenlyst sindssygt, lader jeg dig udstille dig selv.
   Anders Gravers

   • Peter

    Alex Jones kommer jo også bare med påstande på er privat eget medie. Der er ingen forskel. Så det er dig der udstiller din egen dobbelt moral.

  • Stop islamiseringen af Danmark

   Ja kære Peter, det er ikke for sjov du er her, du er her for at udstille dig selv og nu kommer du igen med en kommentar der kun forståes af dig selv 🙂
   Det er stadigvæk dybt bekymrende, at store teck giganter bestemmer, hvilke holdninger der er rigtige og forkerte. Det plejer vi ellers at være enige med venstrefløjen om…..
   Anders Gravers