GRÆNSELØS DUMHED?

De folk der udtrykker sig negativt ang. Steen Petersens udtalelser, bør gøre sig den ulejlighed at læse hele artiklen på DR i artiklen nederst.

Enten har man en grænse, eller så har man Ikke en grænse. Har man en grænse så skal den forsvares – ellers er det jo ikke en grænse, men noget man bare kan vade henover, som man har lyst til.

Hvis Nato-pigtråd ikke kan holde dem ude og vagterne med almindelige anråb og advarsler ikke kan stoppe dem, så må man affyre advarselsskud og hvis det ikke virker, er man i sin gode ret til at skyde for at stoppe de indtrængende.
Sådan må det være for suveræne stater. De må have midler til at håndhæve deres grænser, ellers vil andre lande jo bare annektere dem og gøre dem til deres.

I dette tilfælde af de indtrængende, som man kan se på billedet, vil selv de mest forhærdede væmmeligboere, af dem der kommenterer derinde i opslaget, næppe have nogen af disse til at passe deres mor på plejehjemmet.

Vil citere Singapores tidl. premierminister Lee Kuan Yew, da han gav ordre til at åbne ild mod flygtningestrømmen:
“Det er nødvendigt at udvikle hård hud på hjertet, ellers vil vi forbløde”.
Dette sagde han, da han standsede flygtningestrømmen ind i den lille, velordnede bystat.

Læser så at DF’s bøddel Poul Lindholm også kendt som Poul Blodøkse, manden der svinger øksen over dem, som åbner munder, udover det som toppen siger, vil tvinge den gode Steen Petersen til at slette sin opdatering på facebook ang. dette.
Poul Lindholm vil senere gå over i historien, som manden der gav Nye Borgerlige og Stram Kurs den fulde berettigelse som politiske partier, idet DF kun lufter sin indvandrerkritiske synspunkt, når vi er tæt på at udskrive valg.

Anders Gravers

DF-politiker fra Faxe: Skyd mod migranter

4 comments

 1. Johannes Juhl

  Så enkelt er det i virkelighedens verden set med muslimske øjne på trods af det faktum, at de muslimske lande stort set aldrig har været i stand til at eksportere andet end vandpiber, flygtninge og terrorisme.

 2. Johannes Juhl

  Ja demokratiet har for længst spillet fallit.
  Så mon ikke Steen Petersen skal se sig om efter et andet parti feks. Stram Kurs eller Nye Borgelige.
  Jeg ved i hvert fald for mig selv DF og Tulledrengen får ikke flere stemmer fra mig. Det er på tide vi får vendt skuden og rettet op på Danmark før det er forsent.
  Et rigtig godt initiativ af Rasmus Paludan. Jeg har også set den video hvor de råber og skriger at det er perkerland hvad bilder de sig ind at kommer og leve på nas og så påstå vi bare kan forsvinde. Men politikkerne tør jo ikke gøre noget ej heller passe på vores grænse det er et stort hul hvor man bare kan vader ind og ud som de har lyst til.