LAPPE-LØSNING ISTEDET FOR PROBLEMLØSNING

Igår d. 4. sep. indførte Københavns Politi et straksforbud mod banden Loyal To Familia, LTF .
Det betyder blandt andet, at grupperingens medlemmer kan blive anholdt og sigtet for at bære trøjer og kasketter med bandens logo på.

Hvis vi havde ansvarlige politikere på Christiansborg, havde de ikke lavet et forbud mod banden, men sat det danske folks politi til at indfange disse banditter for hurtigst muligt med loven i hånden at hjemsende dem til hvor de kom fra. Eller hvis de havde tillagt dansk statsborgerskab hurtigst muligt at få det ophævet ved lov så danskerne ikke skal frygte den slags mennesker som ikke har noget at gøre i et moderne samfund i det 21. århundrede.
Samtidig burde bandemedlemmernes familier udvises, idet de har vist, at de ikke er i stand til at opdrage deres børn til danske statsborgere.

Men i Danmark har både politikere, dommerstand og ledende politifolk samt journalister berøringsangst så snart det gælder pædofilprofetens følgere. Det ser man tydeligt i artiklen herunder fra DR, som på forsiden af DR skal fortælle det danske folk, at Loyal To Familia er blevet forbudt fra dags dato som teksten ganske rigtigt lyder, men hvor man så har sat et billede ind af Hells Angels.

Det viser tydeligt DR’s berøringsangst overfor de tilløbende, men danskere kan man åbenbart hænge ud, selvom der ikke er nogen lov overfor dem.
Det er ikke for sjov vi kalder DR for Danmarks Ramadanradio, de arbejder fortvivlet på at lave damage control, så snart det er noget med de tilløbende.

Bandeforbud i Danmark: Flere lande har også indført rocker-forbud