STORE MØRKE-TAL

Den svenske debat om indvandringen får også sandhederne på bordet i Danmark.
Her kan vi læse, at Danmark gav asyl til 24.446 i årene 2014, 2015 og 2016. Det svarer til at den danske regering har ladet 2 byer opføre – hver på størrelse med Hobro – til kun de tilløbende. Et rigtigt chokerende antal. Vi lader den lige stå og blinke et øjeblik…..

Så er der årene 2017 og 2018, som ganske vist har lidt færre tilløbende end de tre foregående år, men stadig mange.

Ser vi på statistikken, som artiklen viser, kan vi se, at 8% af befolkningen i Danmark har ikke-vestlig baggrund. Her er det meget vigtigt at lægge mærke til teksten under figuren hvor der står:
Landenes tal ikke er helt sammenlignelige, da udlændinge i Danmark bliver danskere i statistisk forstand så snart de eller en af deres forældre får statsborgerskab.

Dvs. så snart eller hvis blot én forælder har fået dansk statsborgerskab, så tæller de ikke med i statistikken. Når vi så ved hvor mange børn folk fra ikke-vestlige lande i gennemsnit får, så kan tallet uden problemer være dobbelt, eller tre-dobbelt så stort, så vi når op på 16 eller måske 20%, fordi Danmarks statistik har fået besked på fra politisk side ikke at oplyse, hvor mange der reelt er.

Men ét er sikkert, hvis vi ikke snart begynder at sende de ikke-vestlige tilløbende ud af landet, bliver SIADs forudsigelser til sandhed og det er at Danmark ender som et muslimsk land, hvis vi ikke får stoppet vores vanvittige politikere som er i lommen på Merkel og de andre EU-baroner.

Indvandring fylder i valgkamp: Hver fjerde svensker har nu udenlandsk baggrund

2 comments

  1. Martin Sommer

    Det ses tydeligt i bybilledet, her i København, flere og flere par, hvor den en halvdel er klædt ud som Sorte Slyngel, fra Andeby.

    • Johannes Juhl

      Ikke uden grund det kaldes de sorte sække’s by sorte sække er ellers afskaffet til affald så hvorfor er det mon tilladt at putte det pak i sorte sække 🙂