LØGNEMEDIET OVER DEM ALLE: EKSTRA BLADET

Løgnemediet EkstraBladet s professionelle løgnerske Marie Nørgaard var sat på opgaven med at stemple Rasmus Paludan som racist og nazist. Heldigvis er der flere og flere der opdager at de danske medier er fulde af løgn.


Én ting er at være utroværdig og have en politisk agenda, det har Ekstra Bladet haft siden de fik Poul Madsen som redaktør. Han turnerer landet rundt med børnemishandleren Özlem Cekic og promoverer islams plads i Danmark. Med Poul Madsen har Ekstra Bladet også angrebet og prøvet at latterliggøre alle danskere der prøver at stå op for Danmark. Det har undertegnede også prøvet. Men her går vi fra insinuationer til direkte løgne. Ekstra Bladet er blevet det Trump taler om, Fake News.

EB journalisten Marie Nørgaard har fabrikeret en ondskabsfuld løgn, der skal prøve at forhindre, at Rasmus Paludan og Stram Kurs får de vælgererklæringer, de skal have, inden næste valg. Den ondskabsfulde løgn er at Marie Nørgaard påstår, at Rasmus Paludan går ind for et race-rent Danmark. Det er den mest nederdrægtige løgn ever.
Nu har jeg fulgt Rasmus og set hans videoer og han er så langt fra nazistisk tankegods som man overhovedet kan komme.
Marie Nørgaard har så fundet et billede af Rasmus, hvor han viser størrelsen på noget. Det billede har Marie så sat i avisen, så det ser ud som om Rasmus heiler. Mage til nederdrægtige multikulrede journalist skal man lede længe efter.

Håber Rasmus Paludan sagsøger Ekstra Bladet for bagvaskelse og injurier og for at søge at ødelægge hans politiske karriere med løgne.

Er du også sur over Ekstra Bladets løgne, så ring til løgnemediet på tlf: 33111313 og giv dem klar besked om hvad vi mener om den slags usandheder. Eller skriv direkte til løgne-kællingen nr. 1 på mail: marien@eb.dk

HAR DU IKKE ALLEREDE GIVET STRAM KURS EN VÆLGERERKLÆRING, SÅ KAN DET GØRES HER

2 comments

 1. Johannes Juhl

  Dansk presse er vel ikke anderledes end i Sverige, se det her og døm selv.
  http://nyheder.tv2.dk/udland/2018-09-07-svensk-tv-tager-afstand-fra-partileders-udtalelser-under-debat
  http://nyheder.tv2.dk/udland/2018-09-07-df-indrykker-annonce-i-svensk-avis-stem-pa-sverigedemokraterna?cid=tv2.dk:DF%20indrykker%20annonce%20i%20svensk%20avis%3A%20Stem%20p%C3%A5%20Sverigedemokraterna:article
  Journalister er og bliver radikale jeg ved ikke hvorfor men tænk bare på Bjørn Elmkvist engang var han direkte for folket, og nu er han kun med forbrydere og diverse migranter som kun er her for at nasse på vores samfund.
  Demokratiet smuldre hvis vi ikke får det stoppet og kl. er under 5 min. i 12 ikke kun i Sverige men også i Danmark