CENSUREN VANDT

Nu jubler de på DR Danmarks Ramadanradio: ytringsfriheden bliver knægtet.
Nyt EU Copyright-Direktiv ændrer på nogle af de ytringsfriheds-rettigheder vi har haft indtil i dag i forhold til indhold og ansvar for indhold på nettet.

I dag må du gerne linke til en artikel på de sociale medier f.eks Facebook, så andre kan læse den.
Du må også frit lægge en smule musik på din YouTube-kanal.

Alt dette er nu slut takket være det Radikale Venstres medlem af Europa-Parlamentet Jens Rohde og resten af medlemmerne i EU-parlamentet.

Hele artiklen fra DR herunder laver ikke andet end at hylde Direktivet fra EU og det er jo ikke mærkeligt, idet man nu fremover skal betale for den artikel man linker til for at kritisere den. Tror at det vil blive meget svært at være politisk blogger, der sætter sig op mod det etablerede system, som EU har lagt sin klamme hånd på.

Det store problem er, at Google og Facebook vil blive afkrævet penge fra dem, der føler sig krænket og derfor vil disse platforme være nødt til at indføre endnu mere overvågning af deres platforme for at undgå dette. Denne overvågning vil så igen kunne misbruges af udemokraterne i EU.

I Stop Islamiseringen Af Danmark bruger vi et ordsprog, der hedder, at enhver forhindring og modstand er en løftestang til at kaste sig endnu højere op og nu er udfordringen så at komme stærkere ud på den anden side af denne lov. Alle forslag skal vurderes.

Nye EU-regler skal beskytte kunstneres og pressens mulighed for at tjene penge på nettet