Modig kvinde kritiserer pædofilprofeten muhammed og ISIS – og mange andre

Man kan vælge at tolke denne sang på mange måder, men den måde vi har valgt at tolke den på her redaktionen af Stop Islamiseringen af Danmark er, at den modige kvinde starter en meget nødvendig debat.

Vi hylder ytringsfriheden overalt i Stop Islamiseringen af Danmark, vi er endda blevet kaldt ekstreme tilhængere af ytringsfriheden, da vi viste muhammedtegningerne fra Texas på Axeltorv i København med hjælp fra 400 politibetjente+ politihelikopter samt aktionsstyrken på tagene omkring os, som skulle beskytte os imod Islamisk Stat, som havde truet med at bombe vores event.

Dette viste med tydelighed, at det kunne være farligt at bruge sin ytringsfrihed. Vi viste jo kun et par tegninger. Derfor synes vi at Nicoline er en af de sejeste og modigste kvinder – ikke bare fordi hun bruger sin ytringsfrihed mod pædofilprofeten og ISIS, men fordi hun gør op med det muslimske patriarkalske system, hvor manden kan gøre og sige hvad han vil og kvinden er en luder hvis hun har været sammen med mere end 1 mand.

Sangen er også et slag til de forbandede mørke rappere i USA, der laver de mest kvindefornedrende sange i verden. Herhjemme er P3 helt vilde med at spille den slags sange mens Nicoline er dømt ude af de “progressive” P3-værter. Derfor er det også befriende at hun tager dybt pis på den danske musikgruppe Suspekt, som også er kendt for sin foragt overfor kvinder, så galt at man skulle tro de var muslimer.
Selv “Ålen” der bragte sig i forlegenhed ved at smække sine praktikanter i numsen hvis de var frække, kommer på knæ for Nicoline.

Nyd eller had Nicoline’s musik-video, Sut min klit. Vi hylder hende som modig kvinde og forkæmper for ytringsfriheden, uanset om man er mand eller kvinde eller kristen og vantro, sort, hvid eller brun.

Thumbs up her fra.

Anders Gravers
Formand
Stop Islamiseringen Af Danmark

3 comments

 1. Anonym

  Uden at være bornert,, så er det min ringe opfattelse – at uanset om det omtalte mundgylle kommer ud af munden på en han,, eller en hun,, så er det ikke til at holde ud at høre på.

  Men jeg vil godt medgive at Nicoline viser et vist mod her – og det skal hun støttes i.

 2. Michael Unna

  Bortset fra det har Pædofili vel -desværre- været almindeligt før i tiden (ud over børnelokkere). Men med Islam er det jo nærmest instituelt legalt, fordi man tidsløs følger en Profet som en diktator (ud fra gudsvilje tolkningen). Derfor er forskellen imellem den katolske kirke og Islam den at i den Katolske kirke anses det for at være en synd, i forhold til de menneskelige hensyn- DVS hensynet til barnet, imodsætning til Islam, hvor det nærmest er en god ting, uden synd, pga det diktatorprofetiske eksembel. Tænk sig hvis Islam skulle betale for alle de børn, som ud fra 9 års alderen er blevet gift med fuldbyrdelse af samleje. WAUW.
  Lars Hedegaard har i sin bog “Muhammeds piger” et afsnit , hvor Ayatholla Khomenie, om hvordan man begærligt kan berøre en pige under 9 år, uden at det anses for synd- se side 138- 139 i bogen. Samleje er først tilladt ved ægteskabet af den 9 årige pige….

 3. Michael Unna

  Hurra. Hvor har vi savnet en modvægt imod alt det andet patriakalske ego fallos fremhævelse, af hedonistik kultur, og som netop tager Islam og såmænd også den katolske (med dens undertrykkelse af kønsdriften, som så havner i pædofili- fordi det børnene netop er de eneste de kan komme i nærheden af med troskyldighedskulturen). Hurra for Nicoline. Oralsex er jo en smagssag, og da jeg selv er en livsnyder, vil jeg da gerne give -kirsebærstennen imellem læberne – et kærligt kys efter jeg har kysset læberne :-). Tak til Nikoline 🙂