DR DANMARKS RAMADANRADIO’s HVIDVASK AF ISLAM

Igen en af DR Danmarks Ramadanradio’s patetiske forsøg på at hvidvaske islam, så de slemme danskere kan forstå, at islam er det rigtige for os som nation.

Historien som DR bringer, er hvordan en dansk pige har fået et positivt syn på islam, efter hun er begyndt at komme samme med en muslim og har gjort det nu i 4 år. Han har ikke forlangt at hun skal konvertere, han slår hende heller ikke fortæller DR os. Han er pakistaner og besøger selv Mekka og går i moske en gang om ugen, men han lader hende spise svinekød, når han ikke er der og tro som hun vil.

Hvordan hun kan have et positivt syn på islam er lidt mærkeligt, efter muslimens forældre på 4. år ikke vil se hende, men hun tror det bliver bedre efter de bliver gift. Den naive kvinde ved så bare ikke at hendes kommende børn automatisk er muslimer og tilhører faderen, men det finder hun nok ud af langt senere.

Danmarks Radio har en regel der siger dem, at de altid skal finde en solstrålehistorie om en af de fremmede, for at fremme integrationen.
Det kan man læse her:
Uddrag af Olaf G. Hansens tale 2005 til manipulering af det danske folk:

“Medier:
*Konkrete initiativer til at udvikle ”kulturel journalistik” i den daglige fremgangsmåde i medierne. Dvs. ændring af traditionen i den traditionelle ”nyheds-journalistik” til at give højere prioritet til kulturelle og sociale portrætter fra dagliglivet, værdier og bekymringer hos almindelige mennesker, den menneskelige historie, som kan skabe genkendelse, fascination og – interkulturel forståelse.
*Konkrete initiativer i brugen af ”billeder” i medierne og på offentlige steder, som udfordrer de stereotype ”billeder”, vi alle bærer, om folk fra andre kulturer. Dette vil kræve nye måder at bruge fotografi, film og scenografi på i medier og reklamer.
*Konkrete initiativer til at udvikle ”interkulturelle kvalifikationer” under oplæring af nye generationer af journalister i journalistskoler, efteruddannelse osv.
*Konkrete initiativer til forbindelser og udveksling mellem journalister, redaktører og medie-institutioner, hvilket opmuntrer til interkulturelt samarbejde og medvirken osv.”

Miriam elsker en muslim: Der er mere gentleman over en muslimsk fyr

DR vil gå langt for at manipulere læseren til fordel for islam, også visuelt. Her ser det ud som om Miriam står lige op og hendes muslimske kæreste bøjer til siden i deres knus, hvilket umiddelbart kan lyde som en bagatel, men helt ubevidst giver det det indtryk, at hun har teten og sætter dagsordenen for, hvad hun vil med deres forhold, mens han bøjer af for det. Men det er et falsk billede, for han står ret og hun bøjer af, idet billedet er drejet.

 

2 comments

  1. Michael Unna

    Ja og lad os så glemme den nedværdigelse som kvinden juridisk har i Islam med dens sharialov, æresdrabene, etc etc etc. Boykot licensen.