OPFORDRING TIL AT GIVE RASMUS PALUDAN OG STRAM KURS EN VÆLGERERKLÆRING

Så har de sidste medlemmer af min husstand afgivet deres vælgererklæring til Stram Kurs. Det har taget – for den der tog længst tid – 3 uger fra vores meddelelse til Stram Kurs om at vi ville afgive vælgererklæring, til Økonomi og Indenrigsministeriet skrev tilbage og ville have underskrift via Nem-ID.

Så til de af jer der har afgivet ønske til Stram Kurs om at give vælgererklæring, hav tålmodighed, det ser ud til at komme.

Det er vigtigt, at alle, der er imod islamiseringen af Danmark, giver Rasmus Paludan en vælgererklæring, uanset om man til folketingsvalget vil stemme på et andet parti. Det er at give en thumbs up, til det fantastiske arbejde Rasmus Paludan udfører for Danmark og dermed for dig.

Med hans demonstrationer som passer til en advokat, har han påtaget sig rollen som anklager i en retssag i bedste tråd med opfattelsen af en anklager efter romersk rets forståelse, hvor anklageren provokerer den tiltalte for at vise dommerne og juryen den anklagedes sande jeg. Og det må man sige han har gjort til fulde og endda mere til.
De tilløbende islamtilhængere har kommet med den ene dødstrussel efter den anden mod Rasmus i forbindelse med demonstrationerne og har de ikke truet med død, så har de truet med vold.
De har ikke kun erklæret jul midt i højsommeren, men har fortalt deres opfattelse af danskerne som værende de tilløbendes slaver og har erklæret, at de har overtaget vores land.

Så giv nu Rasmus en vælgererklæring straks idag. Han er blevet dæmoniseret af den danske løgnepresse, han er blevet latterliggjort og hånet, blevet spyttet på, slået på og kastet ting efter – altsammen for din og dine kæres skyld.

Giv vælgereklæringen her:

https://stramkurs.dk/vaelgererklaering/

5 comments

  • JJ

   Mon ikke du skulle tænke lidt på dine børn og børnebørn, Hvis du da har nogle.
   Og det kan vel aldrig være stemmespild at have realitets sans
   Ellers mener jeg du tilhøre en slags der ikke er vær at avle på!!!

   • Michael

    Så i din verden er den eneste løsning Paludan? Og måske du skulle læse lidt om hvad stemmespild betyder. Du udstiller din egen dumhed. Præcis som man ser Stram kurs tilhængere gøre på youtube. De har kun 1445 vælgererklæringer. Det burde da fortælle selv en snotskovl som dig noget.

  • Jette Laustsen

   Michael, De 2 ord, du bruger er snart ved at være “udtraskede” – og har du ikke noget kvalificeret at skrive. “Hvad man siger om andre, er man selv”.