SIADs aktionsdemo mod de tilløbende voldsrøvere, mordere og voldtægtsmænds frie udgang fra udrejsecentret Kærshovedgård

Små 20 patriotiske danskere var mødt op idag d. 27. oktober, for at kræve, at beboerne på udrejsecentret hjemsendes – uanset konsekvenser i hjemlandet.

Hvis det ikke kan lade sig gøre pgra. politikernes hang til de tilløbende, forlanger vi at de spærres inde, så de ikke længere kan gøre lokalbefolkningen i Bording og omegn utrygge.

Vi har talt med lokale, der fortæller, at en ting er at de ikke tør at cykle forbi om aftenen, men at de nu heller ikke tør køre forbi i bil om aftenen med mindre dørene er låst. Mange af dem har fået installeret kamera i bilerne, så de kan dokumentere hvem det er, hvis der sker noget.
Folk er blevet overfaldet på vejen uden at politiet har gjort noget ved det eller har fundet gerningsmændene.

En ung pige fortalte, at hendes forældre i over et år havde tvunget hende til at køre en omvej på 8 km. på cykel, fordi de ikke ønskede, der skulle ske hende noget.
Togkontrollører er blevet overfaldet og folk føler sig utrygge, ikke kun når det er mørkt, når de er på stationen.

Alt i alt en uholdbar situation som ikke bliver løst, før politikerne mærker befolkningens vrede.

Derfor har vi besluttet, at vi allerede næste uge på søndag d. 4. november kl. 13 igen afholder demo foran Kærshovedgård og denne gang har vi behov for at ALLE der overhovedet kan dukker op for at vise deres utilfredshed til politikerne.

Efter søndag d. 4. november vil vi afholde demonstration foran Kærshovedgård hver 14. dag, indtil politikerne får spærret røvere, mordere og voldtægtsmænd inde, indtil politikerne tager sig sammen og hjemsender deres gæster.

Vi vil nu få lavet en invitations-plakat til vores aktionsdemoer så vi kan få større dele af lokalbefolkningen med til demonstrationerne. Den vil kunne printes ud herinde fra SIADs hjemmeside mandag aften, så vi kan få gang i omdelingen.

Vi opretter nu også en demonstrationsside her på facebook, hvor vi kan diskutere yderligere tiltag.

Med de bedste danske hilsner
Formand for SIAD
Anders Gravers

6 comments

 1. Ida

  Det er en skændsel, at I benytter frihedskæmpernes armbind som blikfang. Den danske modstandsbevægelse kæmpede for alles ret til at leve i Danmark – uanset hudfarve, religion og andet. De kæmpede for retten til at tænke frit. Ofte betalte de den højeste pris, for at vi i dag kan leve i frihed. Mange måtte flygte til Sverige, hvor de blev modtaget med varme og venlighed. Det er denne ret I nu ønsker at begrænse, med jeres ensidige retorik. I må tænke som I vil, men misbrug ikke frihedens symboler.

  • JJ

   du fatter danada
   Jeg husker ikke invasionen d 9-4-1940
   Men ganske tydeligt den i d 9-9-2015
   Du vil vel hellere voldtages af det pak når du er på vej hjem gennem byen hvor du så end bor.Det er den højeste pris du kan risikere men hvad så var det vel bare en der havde krigstrauna trods det at han havde betalt i tusindvis af kroner for at komme herop hvor der flyder med penge og velstand.
   Så armbindet er fuldt berettiget at bære når der hersker krigs lignende tilstand.
   Danskere først.
   Danmark frit.

  • Stop islamiseringen af Danmark

   Kære Ida.
   Jeg tror ikke du er så gammel selom du minder os om hvordan frihedskæmperne tænkte. Nu er det så bare det forkerte sted du kommer.
   SIAD har eksisteret i 13 år og har haft flere af de gamle modstandsfolk som medlemmer, bl.a Hans Mørup som var æresmedlem til sin dødsdag 95 år gammel. Han var leder af modstandsbevægelsen i Sønderjylland og blev tortureret af egne landsmænd, fordi han bekæmpede ideologien nazismen. Han dragede samme konklusion om ideologien islam som om nazismen, at netop Den var farlig for demokratisk frihed og ytringsfrihed og for retten til at tænke frit, fordi islam netop bestemmer hvordan man skal tænke fra morgen til aften og fra fødselsdag til dødsdag.
   Så modstandsarmbindet var vi opfordret til at bruge af netop modstandsfolk.
   Håber at dette kan få dig til at se lidt mere objektivt på, hvad modstandsbevægelsen stod for og hvad islam som vi bekæmper står for.
   Men jeg er glad for at du skrev det, det husker mig på, at jeg for første gang i mange år vil bruge mit armbind om 14 dage til næste demo.

 2. Henning

  Små 20 mennesker 😄. Utroligt at du ikke kan se, at det er dig der er en spøgelsesbilist 👻. Der kom flere mennesker til min søns et års fødselsdag.

  • JJ

   Du blev jo væk
   Mon du tænker på at din etårige som kæmper en håbløs kamp om 10-15 år når han når på koranskole
   Bare fordi du var for fej til at kæmpe for Danmark