Referat af demonstration for lukning af Udrejsecentret Kærshovedgård

Vi kom i god tid til demonstrationsadressen foran udrejsecentret. Der var allerede mødt en del op, da vi kom. En dejlig dag med solskin og 9 graders varme.

Vi gik igang med at få vores bannere delt ud til de 49 mennesker vi blev ialt. Sidste gang var vi 20 og denne gang 49, så en fremgang på 145% – det er da helt fint.

Det var en meget opløftet stemning der var tilstede hos de fremmødte brave modige danskere, der turde stå op for deres mening og for deres landsmænd.

På vejen ned til Kærshovedgård var jeg blevet kontaktet af Allan fra politiet, der kaldte sig selv indsatsleder. Han kunne give mig den gode nyhed, at der ingen synlige betjente ville være til stede dernede (det var så ikke helt rigtigt, vi kunne se to politibiler på god afstand fra demoen). Den gode nyhed skyldtes, at alle havde opført sig eksemplarisk ved vores forrige demo, men det kunne jo også være, at de 40 politibetjente, de var sidste gang, havde lagt en dæmper på morderne, voldtægtsmændene og tyveknægtene inde i lejren.

Men politibetjent Allans forudsigelser om, at der var styr på det, kom til at passe. Der var ingen ballade fra udrejsecentrets side og fra vores side selvklart ikke, da vi altid overholder loven til punkt og prikke. Vi rettede os endda efter betjent Allans telefonopkald om, at vi skulle træde et skridt tilbage fra siden af vejen, så vi ikke blev kørt over, hvis der skulle komme en bil. Måske skulle Allan bare vise, at han havde magten, det vil jeg lade være op til læseren.

Ellers havde vi en rigtig god demonstration, hvor flere talere belyste situationens alvor med statistikker ang. kriminaliteten, der udspringer fra centret og at det ikke kun er et lokalt Bording problem, men at hele Danmark bliver ramt af bærmen fra udrejsecentret igennem deres kriminalitet.

Det var en meget opløftet stemning der var tilstede hos de fremmødte brave modige danskere, der turde stå op for deres mening og for deres landsmænd.

En stor TAK til disse positive og modige mennesker. Alle var enige om at få demonstrationen til at vokse, ved at alle vil være med til at sprede nyheden til deres familier, naboer, venner og bekendte om demonstrationen næste gang, som bliver om 14 dage, søndag d. 18. november.

Der blev foreslået gode tiltag til næste demo, – der vil blive grillede pølser og kaffe der bliver brygget på kaffemaskine, der tager 5 l. ad gangen, så vi kan forsyne alle de mennesker der kommer med kaffe.
Næste gang vil der også være højttaleranlæg, så vi selv kan begynde at komme lidt i julestemning og samtidig vil man også kunne høre vores taler inde på udrejsecentret.

Det MEGET troværdige medie TVMidtvest havde også meldt deres ankomst. Jeg spurgte dem hvorfor de ikke havde bragt interviewet med mig sidste gang og fik svaret, at det havde redaktøren bestemt ikke at bringe.
Spurgte så, om de ville bringe det interview, de netop nu havde lavet med mig og det bekræftede han, at de ville. Han kunne ikke se hvorfor aftenens redaktør skulle undlade interviewet.
Men det gjorde de så i stor stil. De bragte istedet for en historie med, at der ikke var mødt nogen op fra Bording. Det var der så, der var rent faktisk 5 fra omegnen og 2 af dem var fra Isenvad. Det er ganske vist ikke Bording, men ligger kun 2 km. fra udrejsecentret, altså tættere på end Bording. Men journalisten spurgte selvfølgelig også kun om der var nogen fra Bording tilstede….
De tre andre fortalte os bagefter, at de ikke havde lyst til at stå frem i fjernsynet og det er selvfølgelig helt ok. Men det laver jeg en artikel om i løbet af et par timer. Titlen bliver:
“Er der nogen fra Bording?” “Nej, vi er fra Isenvad”

Jeg vil også sætte en video op af interviewet med mig som TVMidtvest ikke bragte, da vi var så heldige at en smart person optog TVMidtvest’s interview. Lydkvaliteten er ikke helt i top, så vi laver et transcript af, hvad der bliver sagt.

Alt i alt en herlig demo, en dejlig stemning. Til jer, der ikke var der, glæd jer til at komme med næste gang.

Anders Gravers

Kaershovedgaard_041118_1

One comment

  1. Pingback: SEJR SEJR SEJR | Stop Islamiseringen Af Danmark