Hvorfor vi ønsker Udrejsecenter Kærshovedgård lukket

TVMidtvest lovede, at de ville bringe interviewet de foretog d. 4. november – det gjorde de ikke, så derfor var det heldigt at en fra demonstrationen snarrådigt filmede interviewet.

Lyden er til tider lidt dårlig, så derfor har vi ordret skrevet konversationen ned, derfor kan ordstillingerne være lidt mærkelige.

Her følger interviewet på video delt over i to: Nederst kan man læse interviewet hvis man har svært ved at høre det.

Transcript af Interviewet som løgnemediet TVMidtvest valgte ikke at bringe:

[Video start]

“..der er voldtægtsmænd, der er voldtægtsforbrydere og almindelige typer kriminelle. De har ikke noget at lave her, de skal sendes hjem.”

[spørgsmål utydeligt]”…og hvad vil I opnå?”

“Og det er jo altså at få fat i politikerne, det er jo først og fremmest at få fat i de her politikere, som bestemmer, det er jo dem der bestemmer.
Det er jo ikke bare lokalpolitikerne her i Herning og Bording området, men det her det er jo landspolitisk det her, så det er et spørgsmål om at råbe dem op og så i fortsættelse, jamen har det noget med Bording at gøre, ja men det har det også, fordi det er jo beboerne heromkring som også har gjort os opmærksomme på de artikler der var i BT.
Bl.a er vi blevet ringet op af folk der ikke tør køre forbi her, uden de har kamera i deres biler, de får installeret kamera – naboerne – fordi de vil dokumentere hvis de kommer ud for noget her nede, det synes vi simpelthen er så for meget.” [Video-stop]

Følgende kom ikke med i videoen:

“Kan du nævne noget af det I har lavet før:”

“Ja, bl.a da vi udlignede da muslimerne sagde 1-0 til islam efter terrorangrebet i Danmark. Vi viste så muhammedtegningerne igen ved hjælp af 400 politibetjente og indsatsstyrken på tagene og en helikopter i luften i København.”

[Video-start]

“..det er jo derfor vi har politiet, der har voldsmonopolet her i Danmark. At de så ikke bruger det voldsmonopol og sørger for, at dem der de bliver sendt hjem eller er bag lås og slå.”

“Jamen jeg skal høre dig fordi, er det Kærshovedgård som sådan I er modstander af at det ligger i Bording eller er det selve konstellationen, altså at der er nogle mennesker her, hvis man kunne sende dem hjem, så havde man jo gjort det, altså, hvad skal man så gøre ved dem, hvad mener I der skal gøres?”

“Altså, vi mener jo man er alt for bløde ang. det her med at sende folk hjem, altså der findes jo metoder til at man kan få de her stater til at tage dem, bla. så kunne vi jo begynde at tage ulandshjælpen væk fra dem, hvis de ikke tog deres egne statsborgere hjem igen, så tror jeg piben fik en anden lyd, nej det er fordi Lars Løkke ønsker det her, han ønsker at det her land, det bliver fyldt op med de migranter, fordi det har han lovet Merkel og de andre EU baroner. Derfor.”

“Kan du fortælle lidt om altså hvad SIAD er, hvad står I for, hvem er I?”

“Ja vi er ganske almindelige borgere som for 13 år siden syntes, at det her det var ved at tage overhånd, altså vi følte, at der foregik en snigende islamisering i vores land og det ville vi gerne stå op for, så vi er ganske almindelige borgere, der er ikke noget ekstremt i SIAD, der er aldrig udgået vold fra vores side,
vi er fuldstændig fredelige mennesker, volden er altid udgået fra voldelige moddemonstranter mod os.”

“Hvad mener I med, at I er en modstandsbevægelse?”

“Jamen altså vi er jo en modstandsbevægelse imod den regering som tillader at de her mennesker kommer ind i vores land. Det er jo en modstandsbevægelse, når man er imod sin egen regering og synes at det de laver er fuldstændig forrykt.
Det er jo forræderi mod det danske folk i alleryderste konsekvens.”

[Spørgsmålet bliver stillet igen pgra. larm fra forbipasserende bil]

“Jamen det er vi jo, idet vi er modstander af regeringens politik, altså med at slæbe de her migranter her til landet og gå med til EU’s åbne grænser, hvor vi får alle de her,- vi kalder dem ikke engang migranter, vi kalder dem nasserøve, – fordi når man kan gå igennem 6-7 op til 14 grænser, før man kommer her, så er man ikke flygtning.
Nej de rigtige flygtninge de sidder nede i flygtningelejrene nede Beirut og i Syrien, og der sidder de, og de har ikke råd til at komme hertil, så render de andre rundt med mobiltelfoner og terroriserer danskerne heroppe, vi kan simpelthen ikke blive ved med at finde os i det. På den måde er vi en modstandsbevægelse.”

“Hvor længe vil I demonstrere?”

“Indtil at det her center, det bliver lukket, så fortsætter vi. Og nu er det hver 14. dag fra nu af og næste gang så er det d. 18.”

One comment

  1. Pingback: SEJR SEJR SEJR | Stop Islamiseringen Af Danmark