Løgne medierne lever op til deres navn – TVMidtvest taget i løgn

Journalisten råber over folkemængde:

“Er der nogen fra Bording?”

Svar fra mand:

“Nej, vi er to fra Isenvad”

Det valgte journalisten at overhøre. I virkeligheden var der yderligere 3 fra nærområdet, så ialt 5 fra området omkring Bording. Isenvad ligger tættere på udrejsecentret end Bording gør.

Det var ikke journalisten der redigerede programmet, det blev overladt til en journalistelev og en nyere uddannet journalist der endnu ikke var tør bag ørerne. De lavede et makværk af en artikel til TVMidtvest’s hjemmeside, der var fuld af faktuelle fejl.

Den største var, at der blev skrevet, at der ikke var en eneste fra Bording som TV værtinden senere med dirrende pegefinger brugte som trumf, da hun sagde at der “ikke var en eneste fra Bording”.
Det underbygger medier så med at spørge 3 “tilfældige” mennesker på gaden, om de skulle til demonstration. Det skulle de så sandelig ikke nogen af de tre.
Den ene af dem kom fra den kirke som har haft en moddemonstrant ude hos os, da vi demonstrerede første gang, så folkene fra den kirke er jo direkte modstandere af os – så han var nok valgt med omhu.
Det var de andre også, da der ingen tvivl var om, at de kom fra væmmeligbo-segmentet. Den slags har man allesteder og selvfølgelig også i Bording.

Efter klager fra demonstrationsdeltagere til TVMidtvest, havde man pludselig fundet en person, der ikke var enige med de tre andre. Hvordan det så kunne være, når man i den tidligere udsendelse sagde, at man ikke kunne finde nogen på gaden i Bording der sympatiserede med demonstrationen, er en gåde. Hvor fik de så pludselig ham fra?

Her ser vi en af klagerne til TVMidtvest og deres svar:

“Sara Refsgaard Jensen

Jeg mindes ikke jeg så dig ved kærshovedgaard idag.

Der var to fra Bording. At de ikke vil stå frem er vel forventeligt.

De kender ikke nogen af dem i har omtalt som lokale.

Det er nok klogt ikke at skrive manus hjemmefra – det virker ikke seriøst.

Mvh
BEL”

“Hej BEL
Dette er min private Facebook-konto, så jeg tager ikke samtalen her. Artiklen er skrevet på baggrund af de informationer, som min kollega på stedet indsamlede. Hvis du vil klage over artiklen kan du skrive til redaktionen@tvmidtvest.dk eller til dagens redaktør Niels Olsen – niol@tvmidtvest.dk
Venlige hilsner
Sara Refsgaard Jensen”

Igen et klassisk eksempel på de mulitikulrede journalisters manipulering af danskerne. Det er ikke bare fortielser, det er direkte løgn, hvad de skriver.

Man fjerner fokus fra selve faktummet, at vi demonstrerer for at få centret lukket. Så vælger man at finde tre, der ikke er enige med os og siger endda at man ikke kunne finde andre, men godt en time senere, vupti, så har man en, der ser lidt anderledes på det end de tre. Vi kan jo se at der stadigvæk er lyst, da han bliver interviewet, så de må jo tro at danskerne er dumme.
Men det er der også mange af dem der er, idet de stemmer på stupide politikere, der vil fylde landet op med den værste bærme og bundskrab og muslimsk fødselsoverskud uden tanke på vores stakkels afkom, som ud i fremtiden skal leve med disse fatale fejl.

One comment

  1. Pingback: SEJR SEJR SEJR | Stop Islamiseringen Af Danmark