Baggrund for at SIAD arrangerer Luk Kærshovedgård demonstrationer

Demonstration for lukning af udrejsecenter Kærshovedgård og send de kriminelle hjem.
Vi vil lægge pres på politikerne så det sker.

Baggrunden for vores ønske om at lukke stedet og sende de kriminelle hjem, er at Kærshovedgård ligger som et stort hovedkvarter for kriminelle, en slags klubhus for tilløbende mordere, voldtægtsmænd og røveriske personer.
Derforuden går der potentielt mange mennesker rundt med alvorlige psykiske problemer og et afslag på asyl i baglommen der gør at de kan lade det gå ud over tilfældige mennesker, hvilket allerede er set mange steder i Europa.

Vi kan ikke have disse kriminelle til at gå rundt blandt vores kære i dette land. Og her er det ikke kun Bording og nabobyerne, dette vedkommer hele Danmark, idet personerne fra Kærshovedgård bruger togene til at rejse gratis med, så de kommer rundt i hele landet. Til hjemkørsel efter endt kriminalitet bruger de politiet som en slags taxakørsel, til at komme hjem til centret igen.

Lad os stå sammen og kræve at regeringen sørger for vores sikkerhed, hvis de stadigvæk kun ønsker at det er politiet der har voldsmonopolet her i landet (foruden de kriminelle som politikerne åbenbart også lader have et voldsmonopol).

Hvis der ikke er sket noget inden januar, gør vi det til en international demonstration, hvor vi vil få hjælp af de andre SIO (Stop Islamisation Of) organisationer samt mange andre.

4 comments

  1. Pingback: SEJR SEJR SEJR | Stop Islamiseringen Af Danmark
  2. M.S. Carstens

    At de udviste ikke omgående bliver SENDT ud af landet efter afgørelsen, er at ligestille med, at kriminelle kan gå fri af idømt fængselsstraf. En dom/afgørelse er til for at blive UDMYNTET. Alt andet er fripas til forbrydere, med vort liv/levned/familie som betaling.

  3. Stop islamiseringen af Danmark

    Efter denne artikel blev lagt på facebook, blev Anders Gravers’ profil blokeret 30 dage af facebook for “hatespeech”. Anders Gravers klagede over det, men facebook stod fast på, at det var hatespeech, selvom det ikke kommer i nærheden af det, idet vi her taler om afviste asylansøgere hvoraf nogle har været dømt for mord, voldtægt og røveriske overfald.