KAMPEN MOD LUKNING AF KÆRSHOVEDGÅRD FORTSÆTTER NU I MEDIERNE

Inkarneret kulturradikal chefredaktør Steen Hebsgaard forhaler SIADs gensvar på uanstændigt læserbrev

Der har været et læserbrev i lokalavisen Ikast/Bording, som sviner vores demonstration og idioten kalder os “halvbagte tosser”.

Jeg reagerede allerede i sidste uge med det samme på det, men avisen, som klart har en kulturradikal redaktør, sylter mit indlæg, så svineren kan få lov til at stå på forsiden af hans avis.

Jeg har klaget og har forklaret, at det må være af største vigtighed, at man kan svare igen på nogen der nærmest kalder os nazister, og at mit gensvar hurtigst muligt skulle sættes op i avisen, hvis de ville undgå i et civilt søgsmål for meddelagtiggørelse i smædning af vores gode navn.
Fik så at vide, at mit gensvar ville være på deres netavis i denne uge og at det ville være i en trykte avis næste uge – selvfølgelig først efter vores demonstration, da de åbenlyst holder med morderne og voldtægtsmændene på udrejsecenter Kærshovedgård.

Hvordan kan jeg sige det? Det kan jeg, fordi avisen begår en ren blåstempling af krystalnataftenen foran Kærshovedgård, hvor mange af deltagerne direkte støtter jødedræberne i Hamas. Kønne folk til at lave lysfest for ofrene for holocaust.

Se selv, i linket herunder, hvor meget avisen gør, for at legitimere personerne, der IKKE ønsker at lukke udrejsecentret, men istedet forære dem alle et gyldigt skinnende dansk pas.

Formand SIAD
Anders Gravers Pedersen

https://www.aoib.dk/artikel/20181113/hvad-er-det-der-foregr-udenfor?tdmv=A11

One comment

  1. Pingback: SEJR SEJR SEJR | Stop Islamiseringen Af Danmark