Små pip fra mavesur chefredaktør + gensvar fra SIAD

Selv et par gode briller fra Louis Nielsen kan ikke lave om på det faktum, at vi her ser en ægte kulturradikal chefredaktør. På billedet her er han tydeligvis ikke plaget af mavesurhed, men billedet er også taget før vi ønskede hans venner sendt hjem.

“Anders Gravers

Til orientering om læserbrev og artiklen https://siaddk.wordpress.com/

1. Dit læserbrev er på vej i avisen. Det er os, der redigerer avisen og ikke udefrakommende kræfter

2. Der ligger et bevidst forsøg på at forhale en kommentar – som I antyder på jeres hjemmeside

3. I er så venlige at skrive om mig og avisen – det er I selvfølgelig i jeres ret til at gøre, men en underlige måde at samarbejde og kommunikere på

4. I bruger to fotos på jeres hjemmeside, taget af vores fotograferer, hvilket er klart ulovligt, da vi har copyright.

5. Jeg vil derfor anmode om, at I øjeblikkeligt får dem fjernet fra hjemmesiden og evt. sociale medier i dag – i modsat fald kan I påregne krav om erstatning/betaling

Mailen sendes CC til chefredaktør Vibeke Larsen, Mediehuset Herning Folkeblad – så kan I jo overveje om hun også er kulturradikal J

Med trods alt venlig hilsen

Steen Hebsgaard
Chefredaktør/Egnsredaktør
Tlf. +45 9626 3451 / +45 2094 1106”
——————————————————

SIADs svar:

Allerkæreste Steen Hebsgaard

1) Det er vi da godt klar over, så påbegynd da arbejdet.
2) Det tænkte vi nok
3) Du har ikke ønsket at samarbejde, da du to gange ikke ønskede at snakke med os og to gange lovede den søde dame, der tog telefonen, at du ville ringe tilbage, det gjorde du ikke. Det kalder jeg ikke samarbejde.
4) Det er vi OPRIGTIGT kede af, det skal vi straks få slettet, hvis den kære redaktør kan meddele os, hvilke det er, da vi har temmelig mange billeder på vores hjemmeside omhandlende Kærshovedgård.
5) Det vil vi meget gerne gøre, hvis den kære redaktør kan meddele os, hvilke det er, da vi har temmelig mange billeder på vores hjemmeside omhandlende Kærshovedgård.

Svar til det sidste du skriver udenfor nummer: Intet kunne rage mig mindre, om din chefredaktør er kulturradikal, men langt de fleste er, uden dog at generalisere særlig meget.

PS: Forøvrigt kræver jeg et dementi som skal bringes i din avis ang. din løgnehistorie om at jeg skulle have skrevet “lystmordere”. Du har har endda sat det i citationstegn, hvilket gør det endda værre og bringer din journalistiske kredibilitet i voldsom fare, da du åbenlyst pynter på historien, hvis du ikke synes, det er “spændende” nok.

4 comments

 1. Michael Unna

  Tillykke. så er det bare om at holde øje med Færgen, så kriminelle asylansøgere ikke kan få landgang…..for jeg stoler sgu ikke på Venstre og aftalen, før vi har garanti for det. Men hjertelig tak til SIAD for jeres arbejde, og tillykke for den sejr, som I har været grundlag for.

 2. Pingback: SEJR SEJR SEJR | Stop Islamiseringen Af Danmark
 3. Bjørn kristiansen

  Hvorfor overhovedet bruge kræfter på sådan en middelmådig opkomling..

  Man kan se på folk – om de har knald i låget.

  – tvivler du, så kig grundigt på denne Hebsgaard.

  • M.S. Carstens

   Ja, nok har han “knald i låget”, men mange (aspirerende, af skat tvangsindlagte, iSlamslaver) menigborger læser det og har, pga parentesen, ikke overskud i hverdagen til, at sætte sig ind i landets realiteter, som netop er den fremadstormende, medieskjulte, iSlamisering af vort land.

   Tak til SIAD