Kærshovedgård – 3. demonstration

Mange modige danskere var mødt op for at kræve lukning af Kærshovedgård

Hr. og fru Danmark, unge som ældre, høj som lav både fra Sønderjylland og Schlesvig/Holsten, fra Skagen og Frederikshavn samt resten af Nordjylland, Midtjylland og Vestjylland var mødt op for at kræve, at Kærshovedgård udrejsecenter bliver lukket og de kriminelle sendt hjem.

Små 60 mennesker (58) var mødt op til den 3. demonstration foran Kærshovedgård.

Anders Gravers fortalte i sin tale, at demonstrationen fra nu af vil blive international, at vi har inviteret de andre SIO afdelinger (Stop Islamisation Of) til at deltage og også med demonstrationer ude foran danske ambassader i de pågældende lande.
Hvilken regering vil lade mordere, voldtægtsmænd og tyveknægte frit gå rundt i samfundet efter endt straf, når de også er dømt til hjemsendelse? Det er så vanvittigt, at man skulle tro, det er løgn.

Anders Gravers angreb også Venstre og regeringen i sin tale for misrøgt af sit eget folk og at det vi nu skulle gøre, var at overbevise alt og alle om Ikke at stemme på Venstre eller for den sags skyld DF, så lang tid de ikke vil passe på egne borgere.
Samtidig taler regeringen om, at sende velintegrerede flygtninge hjem. Det har SIAD selvfølgelig heller ikke noget imod, men de kan dog tjene deres egne penge. Hvad så med at sende disse mordere, tyveknægte og snyltere på det danske samfund hjem først, og det med det samme. Derefter kan man sende de ikke-selvforsørgende hjem og derefter de velintegrerede.

Anders forudså også, at regeringen og DF vil få et ekstremt dårligt valg, netop pgra. denne Kærshovedgård sag, som gør det danske folk utrygge.

Blandt de grupperinger der støtter om demonstrationerne var Guardians of Denmark, hvis leder holdt en flot tale om vigtigheden af denne demonstration og grunden til at de støtter op.

Der var også en tale fra Birthe Rugholm fra Nye Borgerlige Nordjylland. Hun udtrykte at vores mål var det samme, men at det, vha. af Nye Borgerliges krav om at førstegangs kriminelle bliver sendt hjem og at ikke-selvforsørgende ligeledes bliver hjemsendt, ville ende med det samme, at ingen af de kriminelle og udviste inde på Kærshovedgård ville kunne blive i Danmark. Fin og flot tale. Hun sluttede med at opfordre til at stemme på Nye Borgerlige ved næste valg.

Ydermere var der et par små-episoder, hvor en langhåret hippie, der lige havde virket som taxa for en af de indsatte, syntes at han ville lave en en-mands ulovlig moddemonstration mod vores demonstration. Skal se om vi kan få videoen streamet, så vi kan lægge den op på hjemmesiden. Han blev til sidst hentet af politiet.

Den anden episode var også skabt af væmmeligboere, idet der ud af vinduet fra en bil, der havde været inde og køre taxa-kørsel for de indsatte, blev råbt grimme ukvemsord til demonstrationen, idet de kørte forbi. Der blev så svaret tilbage.
Det viste sig så, at indsatslederen fra politiet åbenbart har en døvstum i familien, idet han på 20 meters afstand kunne aflæse på munden af en deltager, at han skulle have hvisket til sin nabo “forbandede politi”, fordi politiet påtalte vores tilbageråb, men lod bilen med væmmeligboerne fortsætte.
Den uheldige mand, der hviskede, blev hentet over i indsatslederens indsatsbil og blev truet med bøde og måtte afgive navn og adresse. Da Anders Gravers og en til ville over og hente ham, blev de brutalt skubbet tilbage af betjente.

Det fik så Anders Gravers til at holde 2. afsnit af sin tale, hvor poltiet blev debatteret, bla. at når man mister overblikket, er det normalt, at man går i detaljen og det må man sige, er hvad der er sket for dansk politi. Dagligt må de bøje sig for de muslimske kriminelle og lade dem slippe med uforrettet sag. Vold og tyverisager hober sig op og der mister de overblikket, så nu er det nemt at kunne gå i detaljen til en demonstration og så true en stakkels mand, der kun vil redde sit land og ønsker, at det skal være sikkert at færdes i.
Vi ser det også med fartbøderne, hvor vi ser politiet i aktion, og lader det gå ud over almindelige danskere, men at gøre noget ved volden og tyverierne ser det ud til, at de har opgivet.
Efter denne tale stod indsatslederen og stirrede meget olmt på os i et stykke tid, før han vendte rundt og gik ind til citronmånerne og kaffen inde i indsatsvognen.

Derefter fik Leo, en tidligere soldat, ordet og den afsluttende bemærkning, hvor han fortalte om sit liv som udsendt og i kamp med islams tilhængere rundt om i verden og den magtesløshed, han nu følte, over at se, hvordan de samme islamiske kræfter nu kunne hærge Danmark, uden at nogen gjorde noget ved det og uden politiet skred ind overfor dem.
En fantastisk tale der var så rørende, at flere af deltagerne fik tårer i øjnene og en klump i halsen. Ex-soldaten fik et velfortjent stort bifald af de fremmødte.

Anders Gravers afluttede demonstrationen og fortalte at næste demonstration er søndag d. 2. december kl. 13, samme sted udenfor Kærshovedgård.
Næste gang vil der også blive indlagt en gående demonstration i byen Bording bagefter, hvor vi vil ende på stationen, som er så hjemsøgt og terroriseret af de kriminelle udlændinge at mange beboere ikke tør komme der.
Følg med på siden og få nærmere opdateringer ang. dette.

2 comments

  1. Pingback: SEJR SEJR SEJR | Stop Islamiseringen Af Danmark
  2. John Hammer

    Glimrende ide med en gående demonstration i Bording bagefter. Forøvrigt synes jeg ikke at vi næste gang skal acceptere at vi som demonstranter skal stå ude i grøften. Vi kræver en ordenlig plads i indkørselen til Kærshovedgård.