Lars Løkke og regeringens forræderi mod Danmark

Indtil videre er det følelser, der har næret de ulovlige immigranters ret til at være her. Fra d. 11. dec. bliver det ved lov, og så er nationalstaterne, som vi kender det, en saga blot

FN’s MIGRATIONSPAGT også kaldet MARRAKECH-AFTALE 2
underskrives d. 11. december af Lars Løkke på vegne af Danmark uden debat om aftalen i det land, han underskriver for.

Regeringen har snigløbet danskerne med aftalen, der på sigt siger farvel til nationalstaterne som vi kender det.
Det var grunden til, at Donald Trump allerede sidste år i december meddelte, at USA ikke kan være med i en aftale, der erklærer “ingen grænser, alle kan komme ind”.
Senere er flere øst-europæiske lande kommet til samme standpunkt, bl.a Bulgarien, Tjekkiet, Estland, Slovakiet, Polen og Ungarn. Derforuden nægter Israel og Østrig at underskrive aftalen.

FN siger om aftalen, at migrationen i verden er “uundgåelig, nødvendig og ønskelig” så derfor har man sat den i rammer, som man kan læse her:
https://siaddk.wordpress.com/2018/11/27/fns-migrationsaftale-marrakech-2-eller-the-global-compact-for-safe-orderly-and-regular-migration-oversat-til-dansk/

Selvom regeringen hårdnakket påstår, at aftalen ikke får bindende konsekvenser for Danmark, så er det dog mærkeligt at Lars Løkkes bedste veninde på den anden side af grænsen i Tyskland, siger at aftalen er fremragende til at begrænse uønsket migration. Det samme siger man på den anden side af Danmark, ovre i Sverige. Så der er Løkkes regering ikke enig med to store spillere, der ønsker mere migration. De opfatter den som meget bindende. Så det kan vi nok regne med, bliver udfaldet af den.

Op til underskriften af aftalen har flere EU ledere været ude at fordømme nationalismen, bl.a Macron, som opfatter den som værende direkte farlig. Merkel og Løkke har været ude med lignende udtalelser. Altsammen et forspil til, at EU’s nationalstater kun er nationale ved det regionale navn, Tyskland, Danmark, Belgien, Holland etc. og at vi indtil videre får lov til at beholde de nationale flag, indtil man finder ud af, at korsflagene provokerer andre befolkningsgrupper i superstaten EU. Så forsvinder Dannebrog også.

Det ser ud til at regeringen og de danske løgnemedier har arbejdet sammen om ikke at informere den danske befolkning om omfanget af denne underskrifts betydning. Medierne har nærmest været tavse ang. aftalen og de har ikke engang gidet at oversætte den engelske tekst til dansk, hvilket en public relation kanal som DR burde have som hovedformål at gøre.

Men dette er typisk, regering og medier arbejder sammen på, at få mere indvandring til EU og til Danmark. Det ses også tydeligt i aftalen, hvor der står, at pengetilskud til medier skal gives efter hvor positive de er overfor immigration til landene. Igen et tydeligt tegn på, at det måske allerede finder sted. Er der ingen, der har undret sig over, at medierne altid er positive overfor indvandringen og aldrig har stillet kritiske spørgsmål til den eller til politikerne, der ønsker den? – her har vi måske svaret.

Hvad gør vi så for at få denne debat sat igang 5 minutter i 12, før aftalen underskrives af Lars Løkke i Marokko? En underskrift der vil få Corfitz Ulfeldt til at ligne en vandkæmmet skoledreng i 4. klasse.

Sammenligningen med Corfitz Ulfeldt er meget passende, da han ophidsede svenskerne til krig mod Danmark og rent faktisk solgte Danmark til svenskerne for danskernes egne penge, da Corfitz Ulfeldt støttede den svenske konge med penge til krigstogt mod Danmark, stjålet fra den danske statskasse.
Og her har vi en Lars Løkke, der rejser på 1. klasse for danskernes penge og så med et pennestrøg d. 11. dec. opløser Danmarks eksistens, som vi kender det, i det herrens år 2018. Inden da har han brugt millioner og atter millioner af danskernes penge på integration af utilpassede fremmede i Danmark – altsammen et brohoved for det, der nu kommer til at ske.

FN er ikke længere et sted, hvor nationerne arbejder for fred og samdrægtighed mellem nationerne, men nu et sted, hvor man vil opløse nationerne, for at islam skal herske. Over 30 af nationerne i FN er islamiske og er de bærende kræfter i denne Marrakech-aftale 2, som statsministeren har til hensigt at underskrive d. 11. december.

Medierne vil ikke hjælpe os med at starte denne debat, så SIAD overvejer nogle forskellige scenarier, der kunne være med til at udløse danskernes opmærksomhed på denne forræderiske aftale.
Samtidig er det os, der er klar over faren, der må gøre alt, hvad der står i vores magt for at oplyse danskerne om, hvad der sker.
Derfor, vær med til at oplyse om det til din familie, din venskabskreds, dine arbejdskollegaer, på internettet, facebook, avisernes blogs, hvorend det er muligt at komme med kommentarer under artikler. Vi har allesammen et kollektivt ansvar for at dette stoppes.

TID TIL MODSTAND

Anders Gravers
Formand for Stop Islamiseringen Af Danmark

4 comments

  1. M.S. Carstens

    Det bliver vore børn og børnebørns helvede på jord, hvis Lars Landsforræder underskriver denne dødsdom for vort land.
    Ja, de statsstøttede medier har allerede forberedt sig i flere år, på at beholde deres støtte og fortie sandhederne. Godt hjulpet af EUs islamiseringsplan.

    Jeg har ikke mange muligheder for at være aktiv mod landsforræderiet, men gør hvad jeg kan. Ville det være muligt med en annoncekampange fra SIAD? I så fald spenderer jeg gerne en tusse

  2. Johannes Juhl

    Så kan man bare spekulere på hvor langt vore egne myndigheder vil gå, i sin godtroenhed, i samarbejde med FN og muslimske ledere. Vor statsminister har stort potentiale som diktator.