EU kan tvinge os til at overholde Marrakech-aftalen

Regeringen er i færd med at begå højforræderi mod det danske folk.

Den 10. december har Inger Støjberg tænkt sig at flyve til Marrakech og skrive under på FN´s migrationspagt, som vil udstyre migranter med så mange rettigheder, at det kommer tæt på et statsborgerskab. Når statsministeren bliver mødt af kritik for denne beslutning, er hans eneste svar, at underskriften ikke har nogen betydning, da aftalen ikke er juridisk bindende.

Her taler han mod bedre vidende. Selvom brud på aftalen ikke i sig selv har juridiske konsekvenser, kan den alligevel ende med at få meget alvorlige følger for os. Det sker ad en snedig omvej.

Det, der sker, er, at EU-møllen begynder at kværne. EU tager fat i aftalen og begynder at implementere den i sin lovgivning, som vi så ofte før har set den gøre med konventioner og erklæringer. Og når først EU begynder at udspy sine direktiver, er der ingen kære mor. Så har EU-landene bare at følge dem. Dog vil vores retlige forbehold normalt komme os til undsætning, når det gælder den slags ting, som pagten handler om.

Migranterne skal udstyres med en lang række rettigheder. De skal blandt andet have ret til
familiesammenføring, og de vil modtage offentlige ydelser og endda have lov til at tage dem med sig, hvis de rejser. Og derudover vil det blive nærmest umuligt for landene at få migranterne til at rejse igen, hvis de ikke selv ønsker det.

Tilsammen ligner dette noget, man kunne kalde en slags borgerskab for migranter. Og det er noget, der falder inden for vores retlige forbehold. Vi vil altså normalt bare kunne læne os tilbage og sige: Dette her gælder ikke for os. Men nu kommer det trickede: Kan Danmark virkelig på den ene side komme og påberåbe sig sit retlige forbehold og så på den anden side stå som medunderskriver af en pagt, der siger, at vi forpligter os til at gøre netop de ting, vi mener, vi er fritaget for? Hm, mon ikke EU så vil sige: ”Den går ikke, Granberg”? På den måde vil Danmark så have udhulet sin eneste beskyttelse mod den slags overgreb fra EU’s side, nemlig vores retlige forbehold.

One comment

  1. M.S. Carstens

    Jeg har hele tiden siddet med murrende tanke om, at der fra den EUske islamiseringsplan skulle kunne komme et bagholdsangreb, skønt Lille Lars Landsforrædder forgøjler noget andet.
    TAK til SIAD for den gode indsigt!