Kærshovedgård demonstrationerne tages op igen

SIAD aflyser demonstrationen søndag d. 2. dec men fortsætter med demonstrationerne fra d. 30. dec og fremefter hver 14. dag.

SIAD var hurtig på aftrækkeren med at erklære sejr, fordi kriminelle og udlændinge på tålt ophold på Kærshovedgård nu skal flyttes ud på en øde ø.

Analyse:
Ingen tvivl om at vores aktioner har været med til at presse politikerne til at gøre noget. Men den melding vi fik fra en person fra Dansk Folkeparti, inden det kom i medierne, var at beboerne på Kærshovedgård skulle låses inde, indtil de kunne flyttes. Det kan vi nu konstatere i pressen ikke er sandt eller ihvertfald ikke blev til noget.

SIAD er heller ikke begejstret for at flytte problemet ud på en øde ø, – de skal sendes hjem, hvor de kom fra, istedet for at flytte problemet fra Bording til Vordingborg.

Derfor fortsætter SIAD med demonstrationerne fra d. 30. dec og fremefter hver 14. dag.
Fra nu af vil demonstrationerne blive erklæret internationale og demonstrationerne vil foregå to steder, først foran Kærshovedgård og dernæst i Bording by.

Anders Gravers

2 comments

 1. Johannes Juhl

  Medens folketingets politikere har holdt den danske befolkning hen med snak, har de i hemmelighed opbygget et kompleks af aftaler fra 1973 til dato, foreløbig kulminerende med Marrakesh Erklæringen og Marrakesh Action Plan 2018-2020. Kors, hvor har de taget alle os i den såkaldte almindelige befolkning ved næsen. Vi har tillidsfuldt troet på jer politikere og hvad har I gjort til gengæld. I har røvrendt os alle.Også DF de har købt aftalen for en byttehandel med plads til 100-125 på en øde ø som først kan tages i brug om 2-3 år. Så længe må befolkningen i det midtjydske lide endnu.
  Og det kalder DF et parmedieskift ren og skær underkastelse LLR’s tåbelige plan om at underskrive den erklæring den 10-11-december.
  Den finanslov er jo ikke andet en engang stor valgflæsk
  Sådan er det at blive stuerene DESVÆRRE.
  Men ellers en stor tak til SIAD og alle andre støtterne derfra. Det er virkelig DANMARK’s frihedskamp.