Godt nytår til SIADs medlemmer og støtter

År for år bliver islamiseringen tydeligere og tydeligere. Man kan ikke åbne en avis eller et medie på internettet uden ustandselig at høre om de tilløbende fremmedes kriminalitet mod danskerne.

Danskerne er gået fra at være et frit folk, til nu at være et stigende frygtsomt folk, der bliver mere og mere slavebundet af de tilløbende fremmede.

Store dele af de skatter, danskerne betaler, bliver brugt på de tilløbende fremmede, uden at danskerne nogensinde er blevet spurgt, om det var ok at politikerne lod så mange uden tilhørsforhold til landet komme hertil og blive forsørget, for til sidst at ende som danske statsborgere ifølge loven.

Vi har verdens største skattetryk, måske overgået af Sverige engang imellem, og alligevel har vores politikere tilladt sig på danskernes bekostning at invitere uintegrerbare befolkningsgrupper til landet.

Det er indtil videre forløbet, uden at danskerne har gjort oprør mod disse uduelige politikere, og her mener jeg dem alle sammen, der sidder i folketinget idag. Det kan godt ske, det kommer til at koste nogle medlemmer, at vi nu inkluderer Dansk Folkeparti i forræderne på borgen, men er der nogen, der kan føle sig stødt over dette, undværer vi dem hellere, for så tør de ikke se virkeligheden i øjnene.

Derfor vil SIAD understøtte ethvert tiltag, der stiller taburatklæberne på borgen til ansvar. SIAD støtter bl.a. tiltag fra Kirsten Sletbjerg, som juridisk vil forsøge at gøre op med forræderne. Vi støtter også dele af bevægelsen De Gule Veste og her tænker vi på De Gule Veste DK, som IKKE er blevet kuppet af den ekstreme venstrefløj med Enhedsliste-folk i spidsen.

De Gule Veste DK er imod Marrakech-aftalen, som blev underskrevet af Lars Løkke på regeringens og folketingets vegne d. 10. dec. og De Gule Veste DK vil have den fjernet. Det vil SIAD også, idet vi mener den ifølge Grundloven er ulovlig, så derfor vil vi støtte De Gule Vestes fremtidige tiltag.

I 2018 påbegyndte vi at demonstrere foran udrejsecentret Kærshovedgård, fordi vi finder det farligt at denne slags forbrydere kan gå ude blandt danske mennesker. På baggrund af de demonstrationer blev regeringen og Dansk Folkeparti enige om at flytte de kriminelle ud til en ø i Stege Bugt, hvor de stadig kan komme til fastlandet og terrorisere som de plejer.
Vi sprang en demonstration over efter disse nyheder, da vi ville se, om der kunne komme noget fornuftigt ud af tiltaget. Det kunne der så ikke, idet der for det første er hele 2 år til, at de første kriminelle kommer derud og for det andet at de om dagen kan komme og gå som de vil til og fra øen. Derfor er det hele et skuespil for folket, for at få os til at tro, at politikerne gør noget.
Vi ser istedet at konsekvensen er, at man ødelægger området omkring Vordingborg.
Derfor er vi på plads igen og afholder demonstration sammen med De Gule Veste og andre grupper foran Kærshovedgård imorgen søndag d. 30. kl. 13, det sædvanlige sted foran Kærshovedgård.

Vi vil fortsætte med disse demonstrationer, indtil de kriminelle bliver låst inde, gerne på den ø politikerne har fundet til dem, men uden mulighed for at komme ind i det danske samfund, – altså med hegn på 3 sider og den sidste side åben ud mod verden, så de kan tage afsted når de vil. Også gerne med forhold i lejren der svarer til laveste fællesnævner af de lande de kommer fra. Det vil hurtigt fremme deres udlængsel og Danmark vil dermed være fri for disse kriminelle.

Foruden disse demonstrationer vil vi gå mere til de forræderiske politikere, hvor vi kan og afsløre deres ligegyldighed overfor det danske folk.
Samtidig vil vi politisk støtte op om Nye Borgerlige samt Rasmus Paludan, som er de eneste, der politisk kan være med til at skubbe til et systemskifte, hvilket vi er NØDT til at have nu, hvis Danmark ikke skal ende på historiens losseplads.

På vegne af Stop Islamiseringen Af Danmarks styrelse
Anders Gravers

One comment

 1. M.S. Carstens

  Jeg vil også ønske alle bag SIAD et godt og lykkebringende nytår. Det er endnu for optimistisk, at ønske alle et godt og iSlamfrit nytår, men lad det være alles nytårsfortsæt, at bidrage til det hvor og hvordan man kan 🙂

  Michael Thestrup kommer i kommentarsporet til:
  http://www.uriasposten.net/archives/97582#comments
  med en personlig opfordring til, at vi skal gøre mere brug af MSMs læserbrevs-muligheder. Jeg læste i samme link hans eget, gengivet i Berlingske, og det var en ganske god måde, at opstille pointerne på, så man netop når ud til alle dem, som ikke magter/har tid til, at læse sig igennem de dybere realiteter.
  Da jeg selv er livsvarigt bannet af både Politiken, Information og Nordjyske.dk har jeg haft det lidt tungt med, at skrive læserbreve de sidste år, men med Michael Thestrups optimisme i forhold til at få slige læserbreve optaget, vil jeg stige op på hesten igen og bl.a. sende dem til andre regionale og landsdækkende dagblade.

  Må vi i 2019 komme målet et STORT SKRIDT NÆRMERE !