GODT NYTÅR TIL ALLE DE SMÅ GOEBBELS’er DERUDE I LØGNEMEDIERNE

Efter statsministerens ja til FN’s migrantpagt er alle journalister på de danske løgnemedier blevet små Goebbels’er i flæng. DR1, TV2, BT, EB, JP, Berlingske, Politiken er alle små underskudsforretninger, som ikke kan klare sig uden statstilskud, og derfor ender alle journalister som små Goebbels’er for staten.

Flere har sagt til mig, om det nu er klogt at blive uvenner med medierne, ved at kalde dem løgnemedier, noget jeg altid konsekvent gør. Til det vil jeg gerne vise en dokumentar-video lavet af DR, løgnepressen nr. 1.

DR fortalte mig indledningsvist, at de var ved at lave en dokumentar om mennesker, der er nødt til at have bodyguards, fordi de bruger deres ytringsfrihed. Det var så kun for at lokke mig til at deltage. I virkeligheden var det et karaktermord på SIAD og på min person, idet de i bedste propagandastil viser Breiviks udåd på Utøya indimellem de forskellige indslag, trods jeg på det skarpeste fordømmer hans handlinger. De får også fortalt, at de organisationer jeg tilhører, er nævnt i Breiviks manifest. Ja, men det var der mange andre der også var, bla. Obama og Al Qaida.

Alt i alt en gang propaganda imod det at forsvare sig selv mod islam, så alle der er imod islam kva bliver en slags Breivik’er.

Siden dengang har jeg kaldt dem løgnemedierne langt inden Pegida begyndte at kalde dem det i Tyskland.

Jeg bringer dette indslag, fordi vi efter statsministerens godkendelse af FN’s migrantpagt, nu er underlagt, at medierne bruger propaganda mod danskerne, idet det nu ganske simpelt er forbudt at tale dårligt om migration. Medierne kommer til at miste det statstilskud, der får deres underksudsforretninger til at løbe rundt.

Derfor ser jeg nu alle journalister som en slags små Goebbels’er, hvis vigtigste opgave ikke længere er at oplyse folket, men at vildlede det, til at få den såkaldte rigtige mening.

Så til alle jer små Goebbels’er derude i løgnepressen: godt nytår – og I får brug for det ønske, da vi efterhånden er mange mennesker i dette land, der vil holde et vågent øje med jer.

Anders Gravers