En hel nytårstale med ansvarsforflygtelse

Med en nytårstale svinger statsministeren tryllestaven, så han med ét slag er uskyldig i Danmarks ulykke

En tilsyneladende veloplagt statsminister fortæller om, hvor godt det går, og om at han vil stoppe sig selv i at lave det til en hip hip hurratale om, hvor godt det er gået under Venstres ledelse.

Det er helt klart en globalist på linie med Merkel, Macron, Juncker og Hillary Clinton osv., der taler.
Hovedparten af hans tale er fokuseret på udlandet og om hvor vigtigt det er, at vi er medlem af EU, NATO og FN, idet et lille land ikke kan klare sig selv.

Og her nævner han så i flæng USA, som bliver protektionistisk og de gule veste i Frankrig som laver oprør samt Brexit. Hvis det ikke var så alvorligt, så er det hylende morsomt, at han netop nævner disse tre ting, idet de alle er en respons på globalisternes og elitens forkromede projekt med, at vi alle skal leve sammen i fred og harmoni.

I USA er man gået imod globalismen,fordi den forærede amerikanske jobs til lande, der kunne producere meget billigere end USA og det vil amerikanerne selvfølgelig ikke finde sig i og så var Trump svaret på dette til EU’s store fortrydelse.

De gule veste i Frankrig er et svar på globalisten Macrons løsninger, som forærer franske arbejdspladser væk til udlandet, samtidig med at man tillader utrolige mængder af migranter at slå sig ned i Frankrig og det mente Macron så, at landet skulle betale ved øgede skatter, hvilket de gule veste satte sig op imod.

Ligeledes var Brexit et svar på det samme, øget indvandring fra migranter trods englænderne selv havde mistet en masse jobs i globalismens navns til Kina og andre løntrykker-nationer.

Statsministeren priser sig lykkelig over, at vi i Danmark ikke har de problemer. Men det har vi og det ved statsministeren godt, men han taler sig væk – helt væk – fra problemerne.
I Danmark er der også mennesker, der har mærket globalismens onde hånd ved tab af arbejde. De har også mærket, at arbejdsgiverne hellere vil have en flygtning, der får et tilskud på 40.000 kr., end en dansker.
Men takket være de danske medier er problemet ikke brudt ud i fuld lue endnu, idet de taler problemerne væk i samme ånd som politikerne. Der bliver ikke nævnt, hvordan globalisterne får lov til at stjæle danskernes penge igennem div. bankskandaler og hvordan globalisterne får lov til at praktisere løntrykkeri i Danmark. Korruptionen i Danmark bliver heller ikke nævnt med et ord.

Men den største ansvarsforflygtelse kommer, da statsministeren siger følgende:

“Da jeg gik i gymnasiet var der i hele Danmark omkring 50.000 mennesker med ikke vestlig baggrund. Idag er der tæt på ½ million. På én generation er vores land forandret.
Er det et problem?
Det er det jo i den forstand, at vi har udfordringer, som vi ikke ville have, hvis vi stadig var en ensartet befolkning rundet af den samme muld, flasket op med de samme værdier, men vi kan ikke rulle tiden tilbage, vi står hvor vi står, vi må tage den herfra, finde sammen og finde ud af det sammen både gamle og nye danskere.”

Nu glemmer statsministeren åbenbart, hvem det er, der på bare én generation har hentet de fremmede hertil med EF’s velsignelse og senere EU’s. Det har de danske politikere – allesammen. Pånær DF.

Og Løkke går slet ikke ram forbi i denne proces, idet han, dengang flygtninge hobede sig op ved den danske grænse, tog på druk sammen med de kendte og Danmarks politileder ikke kunne få fat i ham og få direktiver om, hvordan man skulle løse situationen, hvilket bevirkede, at politiledelsen bare lukkede grænserne op, stik imod de regler der forelå.

Så det er bedrageri af højeste proportioner, at statsministeren nu siger, at nu må vi bare finde os i det – vi står hvor vi står og vi kan ikke rulle tiden tilbage.

Ja vi står hvor statsministeren og forræderiske politikere har sat os – ikke hvor danskerne ønsker at være!

Vi er i løbet af denne generation aldrig blevet spurgt, om vi ønskede denne indvandring af løntrykkere – aldrig. Men står man et sted, kan man heldigvis flytte sig, uanset hvad statsminsteren måtte mene. Man må altid tilpasse sig situationen og her har de tilløbende fremmede vist, at de ikke hører til blandt os, da de fleste af dem har en religion, der ligefrem ønsker os dræbt. Derfor må danskerne lave deres situation om og sætte deres forræderiske politikere til ansvar for det sted, de har sat os.

Man kan ikke finde en større anti-national og anti-social opførsel, end den vore poltikere har lagt til syne den sidste generations tid. Folket har aldrig være rådspurgt, politikernes beslutninger har aldrig været til folkets bedste og derfor må politikerne stå til ansvar overfor folket nu.

En tale til at vildlede det danske folk og fjerne dem fra virkeligheden af en politiker, der burde stilles til ansvar for en domstol, for hans bedrag af det danske folk.

Havde Kaj Munk levet idag, ville Lars Løkke være en af de personer Munk snakker hånligt om, at deres fædreland er, hvor flæskepriserne er højest. Og nu er det så udlandet, der kan give Lars Løkke mest, så det er selvfølgelig derfor, hans fokus og hjemland er der, hvilket talen også tydeligt bærer præg af.

Anders Gravers

3 comments

 1. Johannes Juhl

  HUSK DET NÅR I SKAL STEMME til EU og Folketinget
  Den ungarske premierminister Viktor Orban advarer imod enorme kulturelle ændringer i Vesteuropa. Magtfuld europæisk alliance vil “redde Europa”.
  Ungarns premierminister Viktor Orban mener, at Europa bevæger sig imod kulturel splittelse. Mens Østeuropa bibeholder de traditionelle kristne værdier som Europa er bygget på, bevæger Vesteuropa sig imod en blandingskultur.

  Viktor Orban mener, at EU er ved at blive opdelt i “to civilisationer”: “en blandet muslimsk-kristen i vest og en traditionel i det centrale Europa,” siger han men henvisning til det tidligere Østeuropa.

  Viktor Orban er sammen med en række andre europæiske ledere gået sammen for at skabe en konservativ alliance op til det kommende valg til EU-parlamentet. Valget løber af stablen fra d. 23.-26. maj 2019. Med i alliancen indgår den såkaldte Visegrad-gruppe, der allerede har forårsaget betydeligt hovedpine i EU-hovedkvarteret i Bruxelles.

  Udover Ungarn består gruppen af Polen, Tjekkiet og Slovakiet. De fire lande har formået at holde stand imod EUs krav om flygtningekvoter. Mange mener, at østeuropæerne dermed beviste, at EUs medlemslande i virkeligheden kan få det som de vil, hvis bare de holder fast. Visegradgruppens modstand imod muslimsk indvandring sker med henvisning til den kulturelle ødelæggelse og betydelige sikkerhedsrisiko, der ifølge de fire landes regeringer er forbundet med muslimsk indvandring.

  Viktor Orban mener således, at strømmen af mennesker fra den ikke-vestlige verden er en muslimsk invasion. “Multikultur er en illusion,” har den kontroversielle premierminister tidligere sagt. Han mener ganske enkelte ikke, at muslimer vil formå at integrere sig i tilstrækkelig grad, og at dette vil få alvorlige konsekvenser for Vesteuropa.

  Efter skæbnesvangre valg i Østrig og Italien har begge lande tilsluttet sig den genstridige V4-gruppes bestræbelser. EU og tilhængere af ikke-vestlig indvandring kan forvente hård kamp både op til valget i maj og efterfølgende. Et valg, der grundet generelt skepsis blandt vælgerne overfor Kommisionens udlændingepolitik kan forandre den politiske sammensætning i EU-parlamentet betydeligt.

  Det var oprindeligt Østrigs nye unge konservative kansler Sebastian Kurz, der lancerede idéen om en europæisk alliance imod ikke-vestlig indvandring. Men han har stærke samarbejdspartnere mod øst og syd.

  Italiens indenrigsminister Matteo Salvini sagde fornyligt: “Jeg vil gerne skabe en pagt, en alliance for alle der ønsker at redde Europa. Jo flere vi er, jo bedre.”

  Den voksende gruppe af genstridige EU-medlemmer har magtfulde allierede. USAs præsident Donald Trump udtrykte således solid støtte til Polens syn på grænsekontrol og kamp for bevarelse af landets kultur under et besøg i sommeren 2017. Kort efter deltog Israels premierminister Benjamin Netanyahu i et topmøde hos Visegradgruppen afholdt i Ungarn. Også han udtrykker støtte til gruppens politik.

  Vores eneste håb er NB
  STEM DIG HJEM stod der på en sønderjydsk valgplakat i 1920 GØR DET IGEN for DANMARKS og DANSKERNES skyld