Demonstration: Luk Kærshovedgård og send de kriminelle hjem

Stop Islamiseringen Af Danmark afholder demonstration foran Kærshovedgård søndag d. 20. januar kl. 13.00. Alle som deler vores budskab er velkomne.

1) Kl. 13 – ca. 14: Overfor indgangen ind til udrejsecentret Kærshovedgård,, Kærshovedgård 17.

2) Kl. 14.30: Gåtur i Bording med start fra Fakta, ad Bredgade og videre ad Jernbanevej. Demo afslutning ved stationen

Man kommer ikke til at flytte de kriminelle ud til en øde ø overfor Vordingborg før om tidligst 2 år og indtil da har vi disse galnnge og kriminelle til at løbe rundt iblandt os. Det accepterer vi ikke, de skal spærres inde. Men det ønsker den danske regering ikke. De ønsker heller ikke at spærre dem inde på den øde ø, så derfor flytter nissen med til det nye sted og alt er som før, de kan stadig rende rundt i det danske samfund og terrorisere danskerne.

Vi kræver, at beboerne skal spærres inde med tre mure omkring sig og den fjerde side skal være åben ud mod Kastrup lufthavn, hvorfra de kan tage hen hvor de vil, bare ikke til dansk jord.

LØBESEDDEL/PLAKAT til udprint:

https://siaddk.files.wordpress.com/2019/01/kaershovedgaard_demonstration_plakat200119.pdf

2 comments

 1. Johannes Juhl

  5 minutter blev den hængende på Tinglev bibliotek
  Så blev den fjernet af en emsig biblioteksmedarbejder der påstod at han bestemte hvad der måtte hænges op der
  Ytringsfriheden længe leve

  • M.S. Carstens

   Det tror jeg gerne, for disse medarbejdere er oftest lige så venstresnoede som journalisterne. Jeg skal spare jer for de eksempler, som jeg har været udsat for i andre anledninger slige steder.
   I stedet for/tillige med de dyre plakater, kan man lave A4-kopier på biblioteket for 1 kr. pr. styk og samtid få lidt motion, ved at fordele dem, i så mange postkasser som man har kroner til.