Referat fra demo 30. dec. v/ Kærshovedgaard afholdt af De Gule Veste

Knap 30 mennesker, helt nøjagatig 28, var mødt op til De Gule Vestes demo foran Kærshovedgård. Bemærk de herlige skilte.

Lidt sent med et referat men vi har haft en del diskussion i SIADs styrelse om hvordan vi skulle gribe dette an, og om vi skulle gå åbent ud med det som kan læses herunder.

Planen var at De Gule Veste og deres talsperson skulle afholde demoen og stå for arrangementet. I mellemtiden havde talsmanden for De Gule Veste trukket sig af personlige årsager, så indtil De Gule Veste fik styr på det, ville SIAD godt overtage igen. Det gjorde vi den 30. december og det vil vi fortsætte med at gøre.

Der kom ikke så mange, som vi plejer at være, af flere årsager. Den vigtigste årsag var nok tidspunktet mellem jul og nytår, idet flere af vores faste havde lovet sig ud til andre ting.

Den anden årsag som er meget værre og som har forårsaget en del diskussion i vores styrelse om hvordan vi griber det an, er at Guardians of Denmark havde sagt til deres medlmmer, at de ikke skulle møde op, fordi det var De Gule Veste der afholdt det.
Dem har ledelsen i Guardians åbenbart meget imod uden at kende til dem og man kan ikke sige at man har erfaring med De Gule Veste i Danmark, idet denne danske gruppe er helt ny og en udbrydergruppe, der ikke ønskede at være med til den venstreorienterede agenda, der blev kørt i folkebevægelsen de gule veste, som primært er styret af sort blok, altså de autonome.

De Gule Veste DK er i tråd med de ikke-voldelige Gule Veste i Frankrig, som er imod migration og Marrakech-aftalen. At danske medier så prøver at bilde sine brugere ind, at det er et spørgsmål om dieselpriser og udgifter til mad osv og for lidt i lønningsposen er til dels rigtigt, men De gule Veste har klart og tydeligt markeret af denne forringelse af levestandarden er konsekvensen af at der bruges penge på migration og ikke på den almindelige franskmand, noget som danske medier fortier.

Men tilbage til Guardians råd om ikke at deltage i De Gule Vestes demonstration, som SIAD bakkede 100% op om, så havde deres leder Bo Pape direkte beskyldt De Gule Veste for at være fascister og nazister og når man ikke kender De Gule Veste, kunne man jo tro på det.

Vil advare vores side om at benytte de venstreorienterede medier og blogs samt Redox og andre venstreorienterede efterretningstjenester som sandhedskilder, idet det de lukker ud er ren propaganda og som regel løgn.
Hvor Pape har fået sine oplysninger fra ved jeg ikke, men de er forkerte.

Har herunder et screenshot af Pape’s udtalelse som ligeså godt kunne være udtalt af Redox – de autonomes efterretningstjenste. Så kan man selv tage stilling til hvad man vil tro på.
Her i SIAD opfordrer vi alle til at deltage i demonstrationerne igen, som næste gang er d, 20. jan. og vil være styret af SIAD og undertegnede.

Anders Gravers

2 comments

 1. Johannes Juhl

  Nu må nok være NOK
  Vi bliver nødt til at stå sammen om denne sag og også få endnu flere med!!!
  Einar Svend Flintrup vil gerne på plejehjem. Men han har fået afslag. Kommunen har ikke plads til ham.
  Einar Svend Flintrup er 92 år, han er næsten blind og går dårligt.
  “Ikke-vestlige indvandrere og efterkommere udgjorde i samme år (2015, red.) en nettoudgift på ca. 36 mia. Det viser en ny analyse fra Finansministeriet om indvandreres nettobidrag til de offentlige finanser. ” Sådan skrev Finansministeriet 22.2.18
  Vore nuværende politikere har valgt side. De vil jo hellere anvende de 36.000.000.000 skatteborgerbetalte Kr. til griske fremmede end til nogle halv-blinde gamle danskere.
  De 36 milliarder er rigtignok et tvivlsomt tal, for de er modregnet de beløb som flittige kinesere, vietnamersere, thai´er og andre ikke-muslimer bidrager med. Desuden er der ikke medregnet udgifter som ikke opgøres på individniveau f.eks. domstols- og fængselsomkostninger, udgifter i forbindelse med tyveri, røveri, hærværk og personfarlig kriminalitet og en hel del andet mindre alvorligt som sort arbejde. Derudover sendes en hel del af deres skatteyderbetalte understøttelse ud af landet, og kommer derved ikke det danske samfund til gode.Og der findes ingen tal for 2016!!!
  Lad os ved det kommende valg smide disse hel-blinde politikere ud af politik.
  Jeg vil i hvert fald stemme på Nye Borgerlige.
  Vi har ikke noget alternativt. Det nytter ikke noget at stemme personligt ved næste valg fordi partierne jo som sædvanligt deler stemmerne ud til dem de vil have derind.
  Jeg vil i hvert fald stemme på Nye Borgerlige.

 2. Johannes Juhl

  En lille rimeender til alle jer der ikke kan være i stue med den og eller dem
  Jeg kender ikke de gule veste men håber da det er noget som breder sig
  Jeg kender heller ikke guardians og kan heller ikke finde noget om hvad de står for? Andet end at jeg har været med til en demmo ved Kærshovedgård
  Og jeg kan kun gå ind for det de står for ( MOD EU’s elitære magt og de danske levebrødspolitikere der smadrer din velfærd – FOR folkelig debat, engagement og demokrati )
  Så venner hvis vi overhovedet skal få det her til at virke så må vi stå sammen om den samme sag og ikke bruge tiden på fnider og fnader på fjæsbogen det føre da over hovedet ikke til noget
  Men et er sikkert jeg har været med til ja jeg ved ikke hvor mange SIAD demmoer uden at der overhovedet har været ballade og hvor der aldrig nogensinde er blevet smadret så meget som en flaske fra vores side
  Så lad os da for en gangs skyld og for DANMARKS skyld stå sammen om samme sag
  Bare et surt opstød fra en der gerne kæmper DANMARKS og DANSKERNES sag