Aflysning af Kærshovedgård demo d. 20. jan. samt begrundelse

Må med stor beklagelse aflyse SIADs demonstration imorgen søndag d. 20.

Begrundelsen er, at SIAD er under angreb af en gruppe, Guardians of Denmark, der fejlagtigt udgiver sig for at være frihedskæmpere på vores side. De ringer rundt – også til SIAD medlemmer – og siger, at folk skal lade være med at deltage, pgra. at SIAD støtter “de voldelige Gule Veste”, at vores demoer er blevet “valgmøder for Nye Borgerlige” og at Nye Borgerlige ikke har anden politik end indvandringen.

Begge udsagn er det rene vrøvl. De Gule Veste DK er ikke voldelige og vores demoer er ikke valgmøder for Nye Borgerlige, men vi lægger ikke skjul på at vi støtter dem.

Istedet for at holde demo med 18-20 mennesker, fordi folk er blevet skræmt af den propaganda, der kommer fra Guardians, så tager vi den fulde konsekvens og tager kampen op med Guardians, så folk kan blive overbevist om, hvem der er de virkelige frihedskæmpere her.

Det er ikke os, der har lagt op til denne kamp, vi ønsker bare ikke at vores sag skal falde i hænderne på folk, der ikke har fattet en meter af, hvad kampen går ud på og hvor alvorlig situationen for Danmark er.

Når vi har overstået denne lille batalje, så starter vi op med en grænsedemo igen, da der nu igen lyder rumlen om opløsning af grænsekontrollen. Derefter vil vi fortsætte med vores demoer for lukning af Kærshovedgård og hjemsendelse af de kriminelle udlændinge.

Herunder et screenshot af Guardians leder, der udtrykker sig om en anden demo holdt af de Gule Veste, hvor han sætter dem i bås med nazister og fascister og ellers bruger en retorik, som Enhedslisten kunne have brugt imod os.

Anders Gravers
Formand for
Stop Islamiseringen Af Danmark og
Formand for
SIOE (Stop Islamisation Of Europe)

7 comments

 1. Johannes Juhl

  https://denkorteavis.dk/2019/livvagt-moedte-op-hos-politiet-og-paastod-at-han-var-praesident-macrons-samlever-bag-ryggen-paa-foerstedamen/
  Hvad er der galt i EU? Er der virkelig ikke en ærlig politikker tilbage I Dk har vi LLR der ikke selv kan betale sine underbukser og i D har vi en forhenværende øst arbejder og nu i Fankrig Mon ikke det er på tide vi får det splittet op igen.
  Mange mennesker jeg kender mener at EU skulle forhindre krig i Europa men hvad har vi og hvad får vi med alle de åbne grænser? Der må enten være noget jeg eller de har misforstået!!!

 2. Per Riisberg

  Tak for en god artikel.
  Siad demonstrerer for udvisning af de kriminelle asylansøgere på Kærshovedgård. Ikke for udvisning af de mange kristne asylansøgere fra muhammedansk lande, som ingen ved hvad der sker med, hvis de sendes til deres hjemlande. Vi har emeritus Lindvig Osmundsens ord for at her er tale om seriøs kristne, som hver uge tager til møder og, eller Gudstjenester.

 3. Johannes Juhl

  Ja så lykkedes det jo endnu engang DF at splitte modstanden mod indvandringen.
  Do Karsten Pape fra Guardians er ikke bleg for at vise han tilhører DF Mon ikke det er en hævn fordi han nok må se i øjnene at efter et folketingsvalg er DF fortid som støtteparti til en regering
  Man må da håbe han bliver voksen en dag og ser realiteten i øjnene i stedet for at spille fornærmet og forsøge at splitte en ellers god sag.
  Og ned hensyn til De Gule Veste så er der med at komme igang man skal smede medens jernet er varmt siger et gammel ordsprog.
  Vi har et ældreområdet og et sygehusvæsen skattevæsen som ligger i ruiner fordug vi som regeringen påstår vi kun bruger 36 milliarder om året til indvandring tal fra 2015 som med sikkerhed er langt over 100 milliarder hvis alt bliver talt med stadig 2015
  Hvad mon de reelle tak for 2018 er og bliver for 2019? SVIMLENDE BELØB som DF heller ikke foreholder sig til men tværtimod har stemt for.

  • Johannes Juhl

   Jeg har ledt og ledt kun en lukket fjæsbog kan man finde. De er vist ikke værd at beskæftige sig med DESVÆRRE.
   Et er helt sikkert det eneste jeg støtter er SIAD og evnt. De Gule Veste.
   Vi bliver nødt til at så sammen og ikke sætte os hen i et hjørne og surmule bare fordi der er andre spillere på banen.
   Og jeg er ikke rasist men realist!!!