Forbud mod at vise terrorvideo er i virkeligheden for at beskytte danske muslimer mod en naturlig vrede

Nu vil den danske stat med PET’s hjælp nidkært forfølge og straffe dem, som har delt videoen af terrorangrebet mod den danske og norske pige.
Begrundelsen skulle være ligefra at man går Isis’s æriende ved at vise filmen til hensyntagen til ofrenes familier.

Det er dog ikke den dybereliggende baggrund for statens ønske om at lukke munden på ytringsfriheden, den virkelige grund er, at når danskerne ser denne film, så kommer de til at hade islam og dem der undskylder islam. Man kan sige at danske politikere ikke ønsker en eksponering af de 100.000 vis af muslimer, de, uden at have spurgt befolkningen, har slæbt til dette land.

Staten forsøger at beskytte danske muslimer fra naturlig vrede vha. terrorloven – og med god grund. Den nyeste meningsmåling fra Wilke/Jyllands-Posten siger, at 77% af danske muslimer ønsker at Koranens anvisninger skal følges fuldt ud og det vil også sige påbuddene ang. at slå de vantro over halsen, altså halsoverskæringen af de to unge piger i Marokko.

Der er selvfølgelig en fare i den psykiske faktor i at se filmen og her kan folk, der er svage i psyken, tage evig skade af at se en sådan film og de bør naturligvis ikke se den. Men alle andre skulle have et frit valg om de vil se den eller ej, det skal ikke dikteres af staten med terrorloven i baghånden.
Fordi med denne video giver terroren bagslag og det modsatte sker af, hvad Isis ønskede. Den skaber ikke frygt, men had og foragt overfor en flok voksne mennesker, der tilbeder en himmelnisse med sataniske, psykopatiske og sadistiske tendenser. Der er ikke meget mand i at skære hovedet over på sagesløse unge piger, men det giver mennesker over hele kloden med kontakt til deres maskuline jeg lyst til at skaffe sig af med den slags mennesker, der støtter himmelnissens psykopati.

Staten forsøger at beskytte danske muslimer fra naturlig vrede vha. terrorloven – og med god grund.
Den nyeste meningsmåling fra Wilke/Jyllands-Posten siger, at 77% af danske muslimer ønsker at Koranens anvisninger skal følges fuldt ud og det vil også sige påbuddene ang. at slå de vantro over halsen, altså halsoverskæringen af de to unge piger i Marokko.

11 comments

 1. Johannes Juhl

  DANSKERNE SNYDT IGEN? “EU gør alt for at indføre FNs migrantpagt”, siger minister
  2. februar 2019 24NYT – NI Internationalt, Tophistorie
  Foto: Ungarns premierminister Viktor Orban (Wikimedia Commons, Európai Bizottság/ Végel Dániel)
  EU er i færd med at indføre FNs kontroversielle migrantpagt, mener minister.
  Det skabte stort røre, da regeringen i december besluttede at underskrive FNs aftale om global migration. Aftalen, Global Compact on Migration, kritiseres for at gøre migration til en menneskeret. Aftalen sikrer, at penge fra FNs medlemslande, herunder Danmark, går til at oprette FN-kontorer i migranternes hjemlande og langs migranternes ruter. Kontorerne skal hjælpe migranter til at finde de vestlige lande, hvor der er bedst muligheder for velfærd. Og de får hjælp til at udnytte regler, love og rettigheder der giver mulighed for at tage ophold i Vesten.
  Der er formenligt mange mennesker, som vil benytte sig af FNs nye officielle migrantruter. En nylig opgørelse konkluderer, at 750 millioner mennesker i den tredje verden ønsker at migrere.
  Den danske regering har hele tiden understreget, at FN-aftalen ikke er juridisk bindende. Men hvis EU alligevel følger den, eller måske ligefrem gør den til lov, vil aftalen få den effekt, som statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) ellers har lovet, at den ikke får: Flere migranter.
  Ungarns regering under den konservative premierminister Viktor Orban advarer nu om, at dette netop er, hvad EU arbejder på.
  Foto: Ungarns udenrigsminister Peter_Szijjarto (wikimedia commons)
  “EU gør alt hvad de kan for at være de første til at indføre FNs Global Compact for Migration,” siger den ungarske udenrigsminister Peter Szijjarto ifølge den ungarske regerings hjemmeside.
  Den ungarske regerings påpeger, at EU istedet for at sikre de ydre grænser imod migration holder migrationen til Europa i gang. Dette sikres af nye ruter gennem Cypern og Spanien, fortæller Peter Szijjarto. Han vurderer, at EU-styret tabte prestige i det internationale samfund, fordi hele ni medlemslande nægtede at underskrive FNs migrantpagt. I et forsøg på at genoprette sit internationale omdømme vil EU derfor gøre en ekstra indsats for at indføre FN-pagtens politik, vurderer den ungarske udenrigsminister.
  Ungarns regering vil gøre hvad der står i dens magt for at at stoppe EUs ambitioner på migrantområdet, fortæller Peter Szijjarto.
  EU har stor magt over medlemslandenes lovgivning, ikke mindst vores udlændingepolitik. Tænketanken Europa, som er stiftet af Dansk Industri og CO-Industri, beregnede i 2015, at op mod 58 procent af gældende dansk ret indført siden 2010 kan spores tilbage til EU.
  Udover oprettelsen af en slags officielle FN-ruter fra Afrika og Mellemøsten til Europa, forpligter aftalen de underskrivende lande politisk og moralsk til en række indenrigspolitiske tiltag. Bl.a. skal medier, der ifølge FNs kriterier rapporter forkert om migration, have frataget mediestøtten. Og skolebørn og voksne vælgere skal påvirkes til et positivt syn på migration.
  Kritikere af migrantpagten mener, at aftaleteksten afslører et dybt bekymrende syn på demokrati og ytringsfrihed i FNs magtapperat. Jyllands-Posten opfordrede tilbage i december 2018 regeringen til ikke at skrive under: “Dele af teksten er utilsløret totalitær i sin stemmeføring. Når det hedder sig, at der skal skrides ind over for medier, der ytrer sig kritisk om migration og beslægtede emner, tror man, det er løgn. Teksten er gennemsyret af en kommissæragtig pædagogik, der vil opdrage befolkningerne til at anlægge et bestemt positivt syn på migration og bekæmpe holdninger, der går på tværs.”
  Den anerkendte ekspert i migration, Mehari Taddle Maru, mener også, at FNs migrationspagt vil blive til lov: “Den vil få betydelige retlige virkninger … Det begynder med bløde principper, men sådanne FN-initiativer medfører moralske forpligtelser, som bliver globalt normsættende for, hvordan love skal fortolkes. Strategisk vil en sådan pagt med tiden omdanne de bløde normer til bindende bestemmelser,” siger Mehari Taddle Maru ifølge Jyllands-Posten.

 2. Johannes Juhl

  https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/martinaagerup/ECE11138417/her-er-den-beregning-det-officielle-danmark-ikke-oensker-at-du-skal-se/
  Det er hvad en af vores store aviser kan regne ud MEN MEN hvor er indvandringen mon bogført de som mener det er 36 milliarder og måske nærmere 100 milliarder det er så svimlende tal og så er de bare udeladt
  Hvornår er der en eller flere der kan fortælle hvor det kommer fra andet end at det er citat. (Beregningen er frembragt takket være en betydelig arbejdsindsats fra en af Cepos’ økonomer,)
  De økonomer burde da i aller højeste grad have deres skolepenge tilbage eller sagt på godt Sønderjydsk DET ER EN OMMER
  Jeg kender ikke Cepos men kan regne ud det må være nogen som med lethed kan undværes hvad det så end koster. Det må vi heller ikke få at vide citat.
  (Finansiering og årsregnskaber
  CEPOS modtager hverken midler fra andre politiske organisationer eller fra politiske partier, men har en stor række af private donorer. Alle sponsorer er, som det normalt ses, ikke offentligt kendte, og i lighed med andre foreninger og private fonde er der ikke publiceret offentlige årsregnskaber. Nogle donorer ønsker dog selv at stå frem. CEPOS Universitet, der underviser studerende i frimarkedstænkning, blev indtil 2009 sponsoreret af Saxo Bank med 6-700.000 kr.[2])
  Der sidder godt nok mange som de selv mener er kloge hoveder men regne det kan de da helt sikkert ikke alt er splittet op bare ikke hvad feks. indvandringen koster vores Politi/Domstole – Hospitaler – Dagpenge/Kontanthjælp – Skoler
  DET ER EN OMMER

 3. Johannes Juhl

  13. okt. 2017 – Matthias Tesfaye har udtrykt det enkelt og klart: “Når demokrati og religion støder sammen, er det Gud der har vigepligt.”
  Og det er sagt og skrevet af en socialdemokrat
  Jeg håber aldrig nogensinde de og han kommer til roret for så går det da helt galt.
  Jeg fatter ikke hvad sådan en som Matthias Tesfaye vil her hvorfor rejser han ikke ned til sine artsfællere når det er så godt sammen med dem.
  Husk det næste gang i skal stemme
  Stem NB for DANMARKs frihed stem dig hjem
  Danskere først
  Danmark først

  • Johannes Juhl

   Politiassistent Elvir Abaz
   Hvad laver han her mon ikke han skulle sendes hjem øjebliklig
   Danske unge mænd og kvinder har kæmpet for at befri hans land fra elendighed og nu vil han indføre den her.
   Det må være i hans egen interesse at tage hjem og opbygge det med eller uden demokrati/ytringsfrihed i stedet for han sidder her og gør sig klog på vores demokrati og ytringsfrihed.
   Han burde øjebliklig politi anmeldes for lands skadelig virksomhed og udvises

 4. Johannes Juhl

  Lånt fra den korte Avis men ganske godt skrevet

  Claus YaRight
  Uha nu kommer jeg nok med hadsk tale, eller nogle vil mene det, jeg er ikke en af dem. JEG mener at det er nødvendigt at vi snakker om det.
  Under samtlige andre situationer hvor der er kommet flygtninge til DK, ja så er det hele familier som er flygtet og kommer sammen.
  Det giver jo mening at er ens liv i fare, så pakker man alt, og tager sammen afsted.
  sådan har det været med langt de fleste flygtninge indtil nu.
  Men sådan er det ikke med muslimer, her er det kun unge mænd, mange lyver endda om deres alder og påstår de er under 18 år gamle, eller lyver hvilken nationalitet de har.
  hvis det er så farligt i deres land, hvorfor så ikke flygte hele familien på en gang?
  Jeg kan måske endda gå med til at er der syge, svaglige så flygter man til nærmeste land hvor der er fred og ro. Men mange af disse unge mænd, har krydset 10 til 15 grænser, for Afrikaner er det mange flere.
  Det er hårdt at være på vejen, så hvorfor “flygter” man mange tusinder af KM når man kunne nøjes med et par hundrede, ind til nærmeste fredelige land.
  Er det rimeligt at kalde dem flygtninge, når de ikke leder efter et land i fred i nærheden, men vælger et land på et helt andet kontinent, et land som næster er 180Grader modsat deres egen.
  Hvor alt hvad vi står for fornærmer dem. De kender til reglerne om kontanthjælp allerede enden de tager afsted, så de må også vide at vi er et kristen land, med kristne værdier, vi er endda et demokrati med ytningsfrihed, de kender alle til muhammedtegningerne og ved at vi står fast på vores ytningsfrihed også selv om det fornærmer deres religion.
  så hvad er det der lokker dem her til DK? Det kan ikke være vores kultur, for de gør alt for ikke at blande sig med os. Det kan ikke være fordi de tror på et demokrati eller ytningsfrihed, for der er ufattelig mange forenigner hvis eneste formål er at nedlægge demokratiet og indsætte shaira loven, og de gør alt for at stoppe vores ytningsfrihed, så vi ikke må krænke deres profet, men de kræver så også at de har ret til at krænke vores religion.
  så hvis det virkelig så farligt i deres hjemland, hvorfor lader de så deres svageste blive hjemme. I deres kultur, en kvinde uden en mand, er et let bytte, for så har hun ikke familien til at passe på hende.
  Er det ikke på tide at vi får snakket om disse spørgsmål, for jeg mener IKKE man kan blive kaldt flygtning når man passere mange lande hvor der er fred, fordraglighed og ro. Det skal ikke være lovligt at vælge det land som har størst veldfærds ordning. Det er noget borgerne i det land, har kæmpet for gennem århundrede, knoglet og svendt båder salte tåre og blod for at kunne få.
  Skal de så ha lov til at komme og nasse og ødelægge det for kommende generationer, når der er andre måder at hjælpe dem. Især når der så kommer så mange problemer med dem??
  Jeg mener IKKE dette er hadsk tale. HVordan kan det at stille spørgsmåltegn ved det, og ønske et offentlig debat, som er sober, ærlig, åben og faktuel….. men måske er det fordi jeg håber på en faktuel debat, eller måske fordi jeg ønsker en debat at det bliver hadsk tale. Men lad os se, hvad facebook siger.. Jeg har kopieret teksten.

  • M.S. Carstens

   Ja, Claus YaRigh er rigtig god til, at sætte trumf på fakta, i forhold til islams hærgen i Danmark. Han fortjrner virkelig opmærksomhed.
   Jeg er ikke på FB, men man gør ret i, at opfordre Claus YaRight til, at tage skridtet videre, til også at indgå i aktive/politiske bevægelser mod islamiseringen af Danmark.

 5. Michael Unna

  Det er landsforræderi overfor Danmark, og det er forræderi overfor eftertiden, som skal leve med byrden fra denne modbydelige usekulære diktatorreligion og dens Førerprofet. Jeg skammer mig inderligt over nutidens leflen for dette sociale monster af en religion.

 6. Henning Lyk

  Helt enig i, at den “RADIKALE” regering i Danmark for enhver pris vil undgå, at danskerne ser virkeligheden i de lande, der ønsker hele verden lavet om til et muslimsk kalifat. Selv om grundloven forbyder “CENSUR” er det netop hvad Løkke Rasmussens regering i flere tiltag har indført med hjælp af “DET HEMMELIGE POLITI”. Det er et yderligere tiltag i at nægte danskerne indsigt i, hvad der foregår i det “UDEMOKRATISKE” Danmark. De tidligere modstandsfolks bog, “BESAT IGEN” har med stor tydelighed sat fingeren på, hvad der virkelig foregår i Landsforrædderen Løkke Rasmussens Danmark. DET ER PÅ TIDE, AT MODSTANDSFOLKENE NU KOMMER FREM FRA DERES HULER FOR AT GIVE REGERINGEN KAMP TIL STREGEN❤️🇩🇰