Autonome og pædofilprofetens følgere med politiets hjælp stoppede planlagt koranafbrænding

Autonome og islams slaver plus politiet i samarbejde om at stoppe Rasmus Paludans planlagte koranafbrænding i Århus søndag d. 3. feb.

Politiet mødte godt nok op men i så ringe bemanding at en autonom tøs kunne rende under afspærringen og stjæle koranen, der retmæssigt lå på en skraldespand. Det var så tydeligt at selv BT kunne se det.

De autonome fik dog en forskrækkelse, da deres allierede pædofilprofetens følgere smed et kæmpe kanonslag ind foran Rasmus og de autonome. Hvad er det værd at ofre alle de millioner på terrorbekæmpelse, når poltiet kan lave en så stor fodfejl som at lade modstandere af koranbrændingen komme så tæt på, at de kan kaste med kanonslag. Det kunne lige så godt have været tre håndgranater.

P-profetens følgere i Århus har før vist, at de er ligeglade med deres egne, da de mod en SIAD demonstration skød med crysantemumgranater, som kan slå folk ihjel, hvis man er tæt nok på.

Sørgeligt at se, at politiet nu også er i alliance med de autonome og islamfølgerne, selvom de ikke siger det direkte.

Læs fra BT her:

https://www.bt.dk/krimi/rasmus-paludan-beskudt-med-kanonslag-under-demonstration

5 comments

 1. Anonym

  Problemet i sin korthed i DANMARK er at.
  Sociale medier er blevet en del af livet for mange på linje med ”de gamle medier”, og for mange er tiden tilbragt på de sociale medier blevet en vane. Nogle ser tv-serier og andre er på de sociale medier. De sociale medier har heller ikke nogen stopklods. Du kan scrolle igennem dit feed i evigheder, og se de mange flotte billeder. De sociale medier er også lavet til, at vi bliver derinde så længe som muligt, Udtrykket hedder FOMO, som på dansk betyder “bange for at gå glip af noget.
  Der for sker der aldrig noget og frihedskampen kommer aldrig til at betyde noget for danskerne og desværre heller ikke for DANMARK.
  Der er desværre kun muhammedanerne som kan find ud af at gå på gaden for at få deres vilje her
  Som min gamle chef altid sagde til dem der ikke kunne få det til at virke af ingenting kommer der ingenting og hvor har han da ret desværre!!!

 2. Johannes Juhl

  Råbene Allahu akbar og sorte flag, samt kanonslag.
  Hvor tror de at de er? Det er jo næsten som i en mellemøstlig diktatur stat.
  Og det finder det Danske Politi sig i Hvem skal de beskytte fjenden eller os, Etniske DANSKERE som har opbygget civilisationen.
  Hvor længe skal vi finde os i at få vores samfund nedbrudt af vores politikere som kun har travlt med at forære DANMARK væk med EU’s hjælp.
  DANSKERNE SNYDT IGEN? “EU gør alt for at indføre FNs migrantpagt”, siger minister
  2. februar 2019 24NYT – NI Internationalt, Tophistorie
  EU er i færd med at indføre FNs kontroversielle migrantpagt, mener minister.
  Det skabte stort røre, da regeringen i december besluttede at underskrive FNs aftale om global migration. Aftalen, Global Compact on Migration, kritiseres for at gøre migration til en menneskeret. Aftalen sikrer, at penge fra FNs medlemslande, herunder Danmark, går til at oprette FN-kontorer i migranternes hjemlande og langs migranternes ruter. Kontorerne skal hjælpe migranter til at finde de vestlige lande, hvor der er bedst muligheder for velfærd. Og de får hjælp til at udnytte regler, love og rettigheder der giver mulighed for at tage ophold i Vesten.
  Der er formenligt mange mennesker, som vil benytte sig af FNs nye officielle migrantruter. En nylig opgørelse konkluderer, at 750 millioner mennesker i den tredje verden ønsker at migrere.
  Den danske regering har hele tiden understreget, at FN-aftalen ikke er juridisk bindende. Men hvis EU alligevel følger den, eller måske ligefrem gør den til lov, vil aftalen få den effekt, som statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) ellers har lovet, at den ikke får: Flere migranter.
  Ungarns regering under den konservative premierminister Viktor Orban advarer nu om, at dette netop er, hvad EU arbejder på.
  “EU gør alt hvad de kan for at være de første til at indføre FNs Global Compact for Migration,” siger den ungarske udenrigsminister Peter Szijjarto ifølge den ungarske regerings hjemmeside.
  Den ungarske regerings påpeger, at EU istedet for at sikre de ydre grænser imod migration holder migrationen til Europa i gang. Dette sikres af nye ruter gennem Cypern og Spanien, fortæller Peter Szijjarto. Han vurderer, at EU-styret tabte prestige i det internationale samfund, fordi hele ni medlemslande nægtede at underskrive FNs migrantpagt. I et forsøg på at genoprette sit internationale omdømme vil EU derfor gøre en ekstra indsats for at indføre FN-pagtens politik, vurderer den ungarske udenrigsminister.
  Ungarns regering vil gøre hvad der står i dens magt for at at stoppe EUs ambitioner på migrantområdet, fortæller Peter Szijjarto.
  EU har stor magt over medlemslandenes lovgivning, ikke mindst vores udlændingepolitik. Tænketanken Europa, som er stiftet af Dansk Industri og CO-Industri, beregnede i 2015, at op mod 58 procent af gældende dansk ret indført siden 2010 kan spores tilbage til EU.
  Udover oprettelsen af en slags officielle FN-ruter fra Afrika og Mellemøsten til Europa, forpligter aftalen de underskrivende lande politisk og moralsk til en række indenrigspolitiske tiltag. Bl.a. skal medier, der ifølge FNs kriterier rapporter forkert om migration, have frataget mediestøtten. Og skolebørn og voksne vælgere skal påvirkes til et positivt syn på migration.
  Kritikere af migrantpagten mener, at aftaleteksten afslører et dybt bekymrende syn på demokrati og ytringsfrihed i FNs magtapperat. Jyllands-Posten opfordrede tilbage i december 2018 regeringen til ikke at skrive under: “Dele af teksten er utilsløret totalitær i sin stemmeføring. Når det hedder sig, at der skal skrides ind over for medier, der ytrer sig kritisk om migration og beslægtede emner, tror man, det er løgn. Teksten er gennemsyret af en kommissæragtig pædagogik, der vil opdrage befolkningerne til at anlægge et bestemt positivt syn på migration og bekæmpe holdninger, der går på tværs.”
  Den anerkendte ekspert i migration, Mehari Taddle Maru, mener også, at FNs migrationspagt vil blive til lov: “Den vil få betydelige retlige virkninger … Det begynder med bløde principper, men sådanne FN-initiativer medfører moralske forpligtelser, som bliver globalt normsættende for, hvordan love skal fortolkes. Strategisk vil en sådan pagt med tiden omdanne de bløde normer til bindende bestemmelser,” siger Mehari Taddle Maru ifølge Jyllands-Posten.

 3. M.S. Carstens

  Politiet agerer efterhånden så knæfaldende for den iSlamiske voldsindvation, at jeg frygter at de allerede har underkastet sig barbarenes ønsker. Politiassistent Elvir Abaz ** fra Fyns Politi hetzer Rasmus Paludan på det groveste:

  https://www.document.dk/2019/01/30/politiassistent-elvir-abaz-beskyttelsen-af-rasmus-paludan-slider-paa-politiets-tillid-i-de-sociale-boligomraader/

  ** Samme politiassistent der ansatte “brobyggeren” Asmaa Abdol-Hamid

  Det var også en skændsel at se under demonstrationen , at de to der først rendte fra attentatet, drønede ind i to ventende biler, der holdt forrest på parkeringspladsen, på det FULDT SKRAVEREDE OMRÅDE! (og efterfølgende drønede derfra også som de første) Hvor længe har de mon holdt ulovligt, til trods for at politiet var tilstede og BURDE have opsyn med hele området?

 4. Michael Unna

  PS: Også tak til Politiet, som på godt og ondt passer på ytringsfriheden og organisationsfriheden i den forbindelse.

 5. Michael Unna

  Var på vej til et privat møde, da jeg opdagede Demoen. Fik hurtigt hilst på Rasmus med hegnet imellem os. Fik sagt at de unge muhammedanere jo ikke kunne gøre for de var født ind i det (lort), og at vi sagtens kunne være dobbelt så mange i DK- ligesom i Holland, men selvfølgelig ikke med Islam som en faktor. Hørte først bomberne da jeg var på lang afstand, og bad til at han var ok. Håber Koranen blev afbrændt alligevel. Hjertelig tak til Rasmus for hans indsats. mvkh Michael Unna