BREAKING: Koranen blev brændt i Frederikshavn i en duft af ny bog fra Bog&Idé og liflig duft af bacon

Partiet Stram Kurs afholdt demonstration i ghettoen Hånbækparken i Frederikshavn søndag d. 3. marts, hvor koranen blev afbrændt.

Der var kommet baconsider ind imellem siderne på koranen. Efter en kvart liter tændvæske stod der klare flammer op omkring muslimerns hellige bog koranen og der spredte sig en liflig duft af ny tryksværte og bacon.

I følge Rasmus Paludan er det nødvendigt at brænde Koranen i ytringsfrihedens navn.

– Det skal jo ikke være sådan, at mordere og voldsmænd skal definere grænserne for ytringsfrihed. Det skal være et signal til kriminelle, mordere og terrorister i vores land, at de ikke bestemmer, fortæller Rasmus Paludan til TV2 Nord.

Vi kan kun give Paludan ret i, at mordere og voldsmænd ikke skal bestemme, hvad vi må gøre i eget land. Af samme årsag viste SIAD også muhammedtegningerne fra Texas i København med støtte fra 400 politibetjente og indsatsstyrken på tagene og en helikopter i luften, fordi islamisk stat netop vil bestemme over os og havde opfordret deres følgere til at sprænge os i luften.

Jeg er personligt ikke for koranafbrændinger, vil hellere have at folk læste de ondskabsfulde menneskefjendske vers der er i koranen istedet for at brænde den, så alle kunne se, hvad en psykopatisk himmelnisse ved navn Allah mener, skal ske på jorden. Men når det så er sagt, så kan jeg godt forstå, at nogle mennesker får lyst til at brænde den had-propaganda, koranen vender mod alle, der ikke er troende muslimer. Bl.a. disse hyggelige vers:

40.70-72 De, der kalder Koranen og det, vi har sendt vore udsendinge ud med, for løgn, de skal få at se: når de i lænker og med kæder om halsen bliver slæbt af sted, dyppet i kogende vand og derpå brugt som brændsel i ilden!

3.151 Vi vil vække rædsel i hjertet på dem, der er vantro.

Anders Gravers

One comment