Fake news: DR1 kaster med sten i glashuset

I anledning af det tilstundende valg føler DR konkurrencen fra mange sider, og har valgt at kalde dem, man ikke er enige med, for Fake News – selvom de ikke burde kaste med sten, når de selv bor i et glashus. Det er ikke andet end et par år siden, at 100 brande forårsaget af tilløbende muslimer blev fejet under gulvtæppet og ikke oplyst til befolkningen.

DR har i sin formålsparagraf fået indskrevet, at man altid skal komme med den daglige solstrålehistorie ang. indvandringen. Det er også fint nok, men hvis det så betyder, at man negligerer alle de dårlige ting ang. indvandringen, ja så bliver man Fake News.

I artiklen om hvordan unge skal undgå Fake News op til valget er et af rådene at man først skal holde sig til de kendte medier. Citat fra artiklen på DR:

“Et godt råd er at kigge på nyheder, som du ved er troværdige. Det kan være DR og TV2. Undgå medier, du ikke kender, og tjek sagen fra flere sider.”

For at gøre denne artikel så dagsaktuel som muligt, har vi scannet DR og TV2 for nyheder. Vi faldt over denne artikel fra TV2, hvor TV2 journalistens personlige mening hænger udenpå tøjet idet artiklens titel lyder:
“Afviste sidder indespærret i Ellebæk i op til halvandet år: – Det her havde jeg aldrig troet om Danmark”

Hvis man virkelig skal lede efter Fake News, så finder man dem ofte hos både DR og TV2. Her har en journalist fra Journalistisk Folkeparti med følelserne udenpå tøjet, lavet en typisk egen menings-artikel, der skal få danskerne til at se anderledes på udviste asylsøgere. Sofie Synnøve Herschend har gået i den politisk korrekte skole for journalister. Først Politiken, dernæst kronen på værket DR og nu som journalist på TV2.
Sofie Synnøve Herschend er direkte mikrofonholder for udviste asylansøgere og hun gør ikke det mindste for at tjekke, om de oplysninger flygtningene giver, er rigtige. Hun er endda med til at sprede konspirationsteorier, der kun sker inde i en forvirret afvist asylansøgers hjerne.

Den værste upåviste påstand en asylansøger får lov at siger er som følger:

“Jeg er kidnappet her. De torturerer folk her. Jeg siger dig; Danmark har det her fængsel for at torturere folk. Ligesom Guantanamo. Jeg vil gerne tale med dig for at fortælle, hvad det er, der foregår.”

Denne påstand får lov at stå fuldstændig uimodsagt. Der bliver ikke spurgt ind til hans udsagn om det. Ligeledes står ordet “kidnappet” og blinker. Er der mon ikke en dommer, der har godkendt, at personen placeres på Ellebæk. Og for at være en dansk Guantanamo skal der vel også være afhøringer og water-boarding. Det lader journalisten også være uimodsagt.

Hele artiklen går ud på, at de afviste asylansøgere, der er kommet bag lås og slå, fordi politiet er bange for at de skal stikke af, inden de bliver hjemsendt er, at de skal have lov til at blive her. Her bør man så – uanset om man er venligbo eller almindelig oplyst dansker – se på billederne af de afviste asylansøgere og spørge sig selv, om det var folk, man turde lade passe sine børn eller børnebørn, hvis man lige skulle noget andet?

DR har igen vist sig som Fake News, når de siger, at de selv og TV2 er troværdige. Som de fleste nok husker at have lært, bør man være meget varsom med at lytte til folk, der siger, de har sandheden….

Klik på billedet og læs TV2’s “artikel” som snarere hører hjemme på en blog, hvis formål er at redde afviste asylansøgere:

Læs DR’s artikel om Fake News:
https://www.dr.dk/nyheder/regionale/oestjylland/fire-unge-og-en-ekspert-raader-saadan-undgaar-du-fake-news-paavirker

4 comments

  1. Anonym

    Hvorfor finder de sig i at sidde i Ellebæk?
    Hvorfor tager de ikke bare hjem? Eller til Tyskland? De er afviste her, så må de jo enten drage videre, hjem, eller leve med at leve i et lortehul.
    Fuck hvor er det sindssygt, at ingen påpeger det indlysende herom!!

  2. Michael Unna

    Der er en masse hykleri fra selvfrelste idioter, som tror de alene med kærlighed kan trylle en usekulær diktatorreligion væk, og så lukker de Deres øjne overfor alle dens ofre. Hjertelig tak til SIAD for jeres indsats imod denne modbydelige religion, som vi sender soldater ud for at bekæmpe konsekvensen af. (Tror også Theo Van Gogh takker jer fra den frie himmel, og jeg gætter på Hirsi Ali også gør). mvkh Michael Unna