50 muslimer dræbt i angreb mod moskeer: Politikernes skyld

Hele den vestlige verdens ledere er skyldige i moske-angrebene i New Zealand. Det er dem, der ønsker den vestlige verden inkorporeret med den muslimske verden.

Den vestlige verdens ledere har nu uhæmmet i over 40 år stået med åbne arme og budt enhver muslim velkommen i Danmark og resten af den vestlige verden. På trods af advarsler og historien, så fortsatte denne immigration af folk, der satte ideologien islam over alt andet og det varede heller ikke længe før Europa ikke længere var et sikkert sted pgra. islamisk terrorisme og drømme om overherredømme over den vestlige verden.

Terrorangrebene har regnet ned over Europa i den sidste tid. Myndighederne er endda holdt op med at kalde nogle af terrorangrebene for terrorangreb, det er nu blevet til knivangreb og økseangreb, men udførelsen af disse angreb er begået af muslimer. Så kald det hvad I vil, faktum er at hovedparten af terrorangreb i Europa bliver begået af muslimer mod ikke-muslimer.

Dette angreb er det første af sin slags, hvor så mange muslimer bliver dræbt og endda på deres hellige grund, hvor de blev instrueret i, hvordan de skal pine og plage og overtage vesten.

Med det samme angrebet er sket, er de skyldige politikere ude at vaske fingre og bruger endda angrebet til at slå alle, der har noget imod islam, i hartkorn med højreorientering og nynazisme, selvom det er klart for alle tænkende mennesker, når man inviterer islam til den vestlige verden, – et islam der ikke er kompatibel med de frihedselskende og demokratiske vestlige lande,- at der til sidst må være nogen, der har fået nok.
Ikke at vi godkender det, men det er vel forståeligt, at de før så fredelige vestlige lande har beboere, der til sidst vil reagere på terrorangreb, mord, vold, voldtægter, røverier, ydmygelser osv. Dog vil der i den vestlige verden ikke være store mængder af mennesker, der jublende går ud i gaden og fester over angrebet, som tilfældet var med 11. sep. og mange af de andre terrorangreb.

De virkelige skyldige er politikerne.

Iøvrigt mener vi at straffeloven bør revideres, således at hjælp og støtte til masseindvandring kan straffes på linje med hjælp og støtte til fremmede magter (såkaldt “landsforræderi”).

Anders Gravers

13 comments

  • Torbenl Christiansen

   LOL!! “Sten NB i stedet for de er er nok de eneste der kan rede Danmark” LOL!!!

   Man må IKKE opfordre til stening!!
   – Og NB er næppe i besiddelse af så stor en kam, at de kan rede hele Danmark!!

   • Johannes Juhl

    Dejligt at du smider med sten især når du selv bor i et glashus
    Håber da du en dag bliver voksen nok til at se alvoren for både dig dine børn og børnebørn

 1. Johannes Juhl

  https://24nyt.dk/jeg-ankager-aabent-brev-til-de-sidste-36-aars-danske-politikere/
  Leder: JEG ANKLAGER….! Åbent brev til de sidste 36 års danske politikere:
  17. marts 2019 24NYT Leder
  “I politikere har jo aldrig nogensinde mærket konsekvenserne af jeres førte politik på egen krop, hvilket har betydet, at i alle som én lever i den komplet vanvittige vildfarelse, at problemer med indvandrerne fra den islamiske kultur kun er et spørgsmål om at integrere vores nye medborgere, selv om det står lysende klart via talrige undersøgelser og for enhver med øjne i hovedet og et minimum af sund fornuft, at et flertal af indvandrere med muslimsk hverken kan eller vil tilpasse sig moderniteten.”
  – af Jeppe Juhl, Chefredaktør og spidskandidat i Københavns Omegns Storkreds for Nye Borgerlige
  Kære politikere,
  så kom der nye navne til statistikken. Jeg kendte dem ikke. Og du, kære politiker, kendte dem heller ikke. Deres skæbne angår egentlig kun de pårørende. Og politiet. Ja, de blev ofre for en politisk beslutning, som du har en aktie i, men sådan er det jo. Alle beslutninger har konsekvenser. Både de politiske og de personlige. Der sker ofre hver dag. Ulykker hver dag. En fejloperation, et trafikuheld, en arbejdsulykke.
  Tre ældre mennesker, alle bosat i det samme lejlighedskompleks på Østerbro i København endte fornylig deres dage som sagesløse ofre for en formodet drabsmand, der stammer fra Østafrika. Jeg vil gerne understrege, at jeg intet kendskab har til detaljerne i denne tragedie, og heller ikke ved noget om de omstændigheder, der gør, at den sigtede mand stadig befandt sig i Danmark, selv om han angiveligt tidligere er dømt for både drabsforsøg og voldtægt. Jeg formoder, at det er fordi, enten han eller hans forældre har fået tildelt dansk statsborgerskab af jer, men det kan lige så godt være, at Danmark ikke lovligt har kunne udvise manden, fordi han er beskyttet fra at blive smidt ud af en af de konventioner, som I helt irrationelt har tilladt at stå over dansk lov, eller måske han er en af de mange, der bare er gået under jorden?
  Men detaljerne er i og for sig komplet underordnede. Skærer vi ind til benet i denne uhørte tragedie, så fortæller den historien om et konkret politisk svigt af så enorme dimensioner, at jeg personligt må stoppe op og tælle til ti, hver gang konsekvenserne af dette svigt manifesterer sig i den dagligdag, der udspiller sig for mine og alle andre danskeres øjne hver eneste dag. For sagen enkle kerne er jo den, at ingen af disse tre navnløse og anonyme ofre var blevet brutalt myrdet, hvis den formodede gerningsmand ikke havde befundet sig i vores land. Og det gør mig rasende. Og bitter. Og ofte fortvivlet og deprimeret på mine børns vegne. Jeg tør slet ikke tænke på, hvad de pårørende til ofrene føler i skrivende stund. Har du det på samme måde…?
  Jeg holder, helt logisk, jer politikere, jer der har gjort det muligt for dette udyr at opholde sig i mit land som direkte ansvarlige for drabene på de tre ældre mennesker. Og derfor også direkte ansvarlige for alle andre forbrydelser, der kunne have været undgået, såfremt I havde gjort jeres pligt, nemlig at beskytte Danmark og danskerne, noget I faktisk svor på, da I blev valgt ind i folketinget, men det var jo bare en symbolsk og ligegyldig handling da I lagde hånden på Grundloven, ikke…?
  Ja, vi har også hjemmefødte, pæredanske afstumpede mordere, voldtægtsmænd og psykopater, men de ”er vores lort”, hvad er rationalet i at udsætte sine landsmænd og sit fædreland for unødig fare. Så jeg vakler ikke et sekund: Hver eneste gang en dansk pige får sit liv ødelagt af en brutal arabisk gruppevoldtægt, hver eneste gang en helt uskyldig teenager får en kniv i maven, fordi han ikke har fornøden respekt for primitive og hjernedøde mellemøstlige æresbegreber, ja – for hver eneste grove personfarlige forbrydelse, der begås af mennesker, der aldrig burde have fået ophold i Danmark, så anklager jeg jer politikere. Ikke alene har I tilladt dette at ske, men I har forsvaret og forsvarer fremdeles jeres handlinger ved at klæde dem ind i meningsløse ord som ’humanisme” og ”anstændighed”, samtidig med, at I fromt hylder diversitet og mangfoldighed, og brunpensler de af os, der ikke har suspenderet vores fornuft til fordel for kvalmende politisk korrekthed og et narcissistisk ønske om at fremstå som Det Gode Menneske.
  Men I har ingen acceptable undskyldninger, der findes ikke noget figenblad, hvor I kan gemme jer. Det er en kendsgerning, at seks danske statsministre i 16 forskellige regeringer igennem de sidste 36 år ikke har dæmmet op for muslimsk indvandring, selv om den har været åbenlys destruktiv fra dag 1 af. Det gør dem direkte ansvarlige for, at tusinder af helt uskyldige danskere har fået ødelagt deres liv af afstumpede mennesker, der aldrig nogensinde skulle have haft lov til at sætte deres ben på dansk grund. Nogle af jer har i løbet af årene forsøgt at signalere indignation. Sågar handlekraft. Men det er altid endt med symbolpolitik og lappeløsninger, der har haft den fællesnævner, at de alle har været fokuseret på at afvikle eller begrænse de liberale frihedsrettigheder, som jeres forgængere har kæmpet for. I har ikke andet valg, for I kan jo ikke styre de samfundsmæssige konsekvenser af at bøje af for det forfærdelige tankesystem, I har lukket ind i Danmark.
  Så, kære politiker, for mig er der ingen tvivl: Jeres historieløse og slet skjulte foragt for nationalstaten, og den deraf logisk afledte underminering af dansk suverænitet via medlemsskabet af det udemokratiske embedsmandvælde i Bruxelles, koblet med troen på det filosofisk umulige projekt, der går under betegnelsen ’det multikulturelle samfund’, har ødelagt sammenhængskraften i vores tidligere så homogene og solidariske land. I har knælet ved relativismens alter, som tilsiger, at vores kultur ikke er bedre end islamisk kultur. Prisen for denne intellektuelle kortslutning er åbenlys: Formørkede mellemøstlige ideer har via aggressive særkrav fået indpas i det danske samfund, og hermed er fundamentet for det universelle velfærdssamfund endegyldigt undermineret. Til lykke med det, kære politiker, var det din plan?
  Jeg har forsøgt intellektuelt at forstå, hvorfor I har ladet dette ske? Jeg abonnerer ikke på konspirationsteorier, og tror derfor ikke, det var tilsigtet at smadre Danmark, og så slog det mig: I politikere har jo aldrig nogensinde mærket konsekvenserne af jeres førte politik på egen krop, hvilket har betydet, at i alle som én lever i den komplet vanvittige vildfarelse, at problemer med indvandrerne fra den islamiske kultur kun er et spørgsmål om at integrere vores nye medborgere, selv om det står lysende klart via talrige undersøgelser og for enhver med øjne i hovedet og et minimum af sund fornuft, at et flertal af indvandrere med muslimsk hverken kan eller vil tilpasse sig moderniteten. Og det bliver i øvrigt kun værre i de efterfølgende generationer. Hvis du er i tvivl om den påstand, hr. politiker, så tjek Danmarks statistik. Tallene taler deres eget tydelige sprog. I har forsøgt i snart to generationer, hvad i alverden får jer til at tro, at endnu en integrationspakke vil give et nyt resultat?
  Jeg medgiver, at man skal skelne mellem skyld og ansvar, så I har naturligvis ingen personlig skyld i det svimlende antal af forfærdelige overgreb i form af drab, voldtægter, grov vold, hjemmerøverier osv., som blev den forudsigelige konsekvens af den skæbnesvangre Udlændingelov, som I, uden at spørge danskerne, vedtog i 1983. Udlændingeloven af 1983 suspenderede danskernes ret til selv at bestemme, hvem vi ville invitere indenfor, fordi loven dikterede, at dansk lov fra nu af var underordnet konventioner, som gav enhver person på planeten jorden, der kunne mumle ordet ’asyl’, en række vidtgående retskrav, der i realiteten har gjort det umuligt for os at være herre i eget hus. Men I havde det godt med jer selv, da loven blev vedtaget, ikke…? Det var jo en ”humanistisk” handling.
  Skylden for de mange ekstra forbrydelser, som den destruktive og svinedyre indvandring fra de islamiske lande har påført danskerne, tilhører i sagens natur gerningsmændene. Og ingen andre. Men ansvaret … ansvaret … kære politikere, det kan I aldrig løbe fra. Uanset hvor meget I forsøger.

  https://24nyt.dk/paradigmeskiftet-er-et-stort-fupnummer/

  https://24nyt.dk/video-hizb-ut-tahrir-demonstrerede-for-fred-foran-christiansborg-men-havde-de-medbragt-jihad-flag/

  Derfor STEM NB næste gang vi får nok ikke chancen en gang mere

 2. Johannes Juhl

  Video: Præst dolket under messe i Montreal

  Når politi og medier er ‘knäpptysta’, ved vi godt, hvad klokken er slået
  I hvad man må formode er et terrorangreb. Politi og presse siger intet om terrormotiv. Siden Chrisichurch har vi altså haft tre muslimske terrorangreb og et stort forpurret i Tyskland – på syv dage (!)

  Inde på Rådhuspladsen stod der lørdag 400 muslimer og demonstrerede imod den dårlige behandling og den terror, de er udsat for. (Fotos nedenfor) Læser man danske aviser og hører danske politikere, kunne man tro, det var sandt, som enhver kan se af statistikken, er det bødlernes klynk og offerkultur. Der er én terrorfare i Vesten og i verden: Islam. Foto af attentatmanden.

  Fotos © Snaphanen.dk

 3. Michael Ellegaard

  HER ER MANIFESTET SOM PRESSEN OG ALLE DE UANSVARLIGE POLITIKERE IKKE VIL HAVE AT DU LÆSER…

 4. Anonym

  Jeg har ondt af jer og jeres ideologi. Hvor er I sølle at høre på. Det lyder til at I er en flok utrygge flokke som ved inderst inde ikke har mere at byde. I føler jer utrygge fordi jeres ideologi ikke hører til den nye verden hvor alle kan bo side om side. Hvis jeg blev utryg ved at min nye nabo som ikke har den samme ideologi som så må jeg være den mindste vatpik på denne jord. Islam er først og fremmest fred. At dine forfædre har arbejdet flittigt for at berygte Islam med en masse økonomisk støtte til volds psykopater vil aldrig få en succes. Islam er kommet for at blive i denne verden og Freden vil ikke ende In sha Allah. Jeg vil gøre alt for at sprede den kærlige Islam jeg kender, så må I gøre jeres ved at sprede had. Min opgave er sværere men vi ved hvem der sejrer til sidst. Mht. at få muslimerne ud af DK så kan I godt glemme jeres drøm. Vi er her for at blive og en skønne dag er min søns kone måske en af jeres døtre. Sidst men ikke mindst, hvis I ikke vil have indvandring, så skulle vesten måske holde sig fra at bekrige vores lande. Siden 1945 har vesten bekriget Islamoske lande, såsom Palæstina, Jordan, Irak, Afghanistan, Yemen m.m. Læs historien om dine forfædre fra kordriddernes tid, gennem slaveriet og indtil nu, så vil du måske kunne se dit sande jeg.

  • Anonym

   Islam er kun fred hvis intet andet end islam eksisterer.
   Indtil da er islam krig og udryddelse af fremmedhed. Læs din koran, bilal.

 5. Anonym

  Opholdt mig på en kristen Cafe 12 september 2001, og oplevede der hvordan muhammedanerne jublede…..Mental lettelse at høre om den (desværre) desperate handling. Når nu ikke den frie verdens folkevalgte politiske ledere vil tage et ansvar i opgøret med denne modbydelige- usekulære diktatorreligion (med dens Førerprofets ideal) med alt dens terror, krig og undertrykkelse, men stadigvæk lefler for den religion, som vi sender soldater ud af landet (i livsfare) for at bekæmpe konsekvensen af, så er det rart med nogle som (desværre) går over gevind og amok…..rart at vide vi er flere der har fået nok. Hjertelig tak for jeres Indsats i SIAD. mvh Michael Unna