Velkommen på forsiden – Hizb-ut Tahrirs mand i politiet?

Hvem kender denne betjent? Er der nogen der har navnet eller politinummer på denne politibetjent? Vi ønsker at anmelde ham for magtmisbrug og forskelsbehandling.

Til en moddemonstration mod Hizb-ut Tahrir arrangeret af Stram Kurs og Rasmus Paludan, var brave og modige danskere mødt op for at forsvare demokratiet og vores danske måde at leve på, som står i stærk modsætning til Hizb-ut Tahrirs fundamentalistiske tolkning af koranen.

Hizb-ut Tahrir (HUT) går ind for sharialovens indførelse samt ophævelse af det danske demokrati.
HUT går ind for stening af utro kvinder. HUT går ind for kropsamputering ved tyveri. HUT går ind for forskelsbehandling mellem mænd og kvinder samt forskelsbehandling på troende muslimer og ikke-muslimer.

Så dette burde være en meget agtværdig sag at demonstrere mod disse koranfascister. Men det var det ikke ifølge den afbillede betjent. Han kom fra politiets “kriminalpræventive sektion”.
Til Stram Kurs’ demonstration mod Hizb-ut Tahrirs mørkemænd var der nogle demonstranter med børn. De blev straks mål for politiets specialgruppe.

Den afbillede betjent gik straks hen til demonstrationen og proklamerede, at det er uansvarligt at tage børn med til en islamkritisk demonstration og ville derfor have navn og adresse på en af fædrene, så han kunne melde ham til myndighederne. Man valgte én forælder som afskrækkelse, sådan at alle mennesker der vil deltage i demonstrationer mod islam ikke fremover tør tage deres børn med og dermed bliver demonstrationer mod islam ufolkelige og vil ende med kun at være en marginaliseret gruppe, trods de repræsenterer størstedelen af den danske befolkning.

Faderens “kriminalitet” bestod altså i, at han havde taget sit “8- 9-årige” barn med til den islamkritiske demonstration.

Politibetjenten fra Københavns Politi var nådesløs, selvom faren og andre deltagere i demonstrationen roligt forklarede, at intet var galt.

Politibetjenten afviste med det samme og fortalte, at han vil gå til myndighederne og oprette en sag.

“Det er i den grad et emne, man skal være voksen for at tage stilling til,” erklærede betjenten kort og kontant overfor den chokerede far.

“Nu har jeg meddelt det, og længere er den ikke,” sagde betjenten i et køligt toneleje, da han forklarede, at han går til myndighederne med en anmeldelse mod faren.

Ovre til den muslimske HUT-demonstration, gik betjenten ikke rundt og spurgte efter navn og adresser på de mange forældre med børn i alle aldre helt ned til spædbørn.

Det viser igen den forskelsbehandling, som SIAD har sat fokus på igennem flere artikler, at oprindelige danskere får én behandling mens muslimer får en mere blød behandling.
Får imamen der udtalte at alle jøder skal dræbes fjernet sine børn? Nej, han er ikke meldt til myndighederne, men det er bl.a. islamkritikeren Jaleh Tavakoli, som nu står til at få frataget sit barn af myndighederne pgra. delingen af en tilgængelig video på internettet.

SIAD ønsker gerne besked på hvem betjenten er eller hvis nogle opmærksomme mennesker har fået taget hans politinummer, så vi kan indgive anmeldelse over betjenten for magtmisbrug, trusler og forskelsbehandling.

Hvis betjenten ikke bliver straffet for dette, så er sharialoven allerede indført – én lov for muslimer og én lov for ikke-muslimer.

hattip: fightthepowerwithfreespeech.blogspot.com

 

Iøvrigt mener vi, at straffeloven bør revideres, således at hjælp og støtte til masseindvandring kan straffes på linje med hjælp og støtte til fremmede magter (såkaldt “landsforræderi”).

 

17 comments

 1. M.S. Carstens

  Rasmus Paludan har anmeldt en demonstration foran Det Islamiske Hus på H. C. Ørsteds Vej i Skive, og han ønsker at demonstrere på fredag fra klokken 17-21.
  Er SIAD med for at vise “flaget”?
  Jeg er. Håber vi ses.

 2. M.S. Carstens

  Betjenten hedder Jeppe Nyboe Jensen og Document bringer et udførligt og gennemdokumenteret portræt af ham her:
  https://www.document.dk/2019/03/30/afsloering-betjenten-der-truede-islamkritisk-familiefar-er-raeveroed-hader-nye-borgerlige-og-forsvarer-burkaen/

  Han er politianmeldt. Jeg læste om det andet sted i Documents fortrindelige artikler om ham, hvilket fik mig til, at chekke op på det, hvorved jeg så anmeldelsen her:

  https://www.trykkefrihed.dk/dokumentation-klage-og-politianmeldelse.htm
  hvor anmeldelsen kan læses i en PDF.

  Jeg kan da kun anbefale, at SIAD OGSÅ anmelder det. Det vil bestemt gavne, med flere forskellig anmeldelser af sagen, så den IKKE bare kan fuskes “glemt” “unødig” i det offentlige knæfald for iSlammet!

 3. Sofus

  Danmark længe leve………Og det er en tak til SIAD samt Anders Gravers. Stem nu på de rigtige ved næste valg. PROBLEMET er desværre spredt i alt for mange lande i vores lille verden.

 4. evald seemann

  betjenten kan indlevere, hvilken rapport han vil. det sker der jo ikke noget videre ved. det med børn til demonstrationer er ikke en straffelovsbestemmelse; men man har lov at tro at betjenten er bekendt med straffeloven, selvom han mener at være bekendt med lov om børns vilkår så er han nok noget på vildspor, hvis han tror de sociale myndigheder ikke har andet at bruge tiden på, jeg ved ikke lige, hvor det st6år, at politiet uden nogen videre årsag kan forlange personoplysninger af folk. de i embeds medfør antræffer på gaden, sådan ret har de kun i forbindelse med overtrædelser af straffeloven og politivedtægten, for København, som jeg aldrig har kunnet finde; men som nok stammer fra besættelsestiden og fortsat gælder uden de store ændringer thune Jacobsen og ivan stamm, har jo ikke levet forgæves

 5. Lise Folke Risberg

  Mig bekendt, kan/skal man kræve at se politiskilt = identifikation. Jeg ville ALDRIG give mit navn og CPR. ……Når man opholder sig lovligt på stedet. Den person lyder ret SPEJET.

 6. Anonym

  Flot med jeres deltagelse. Hjertelig tak for jeres indsats. (Kender desværre ikke betjenten, men han kan selvfølgelig ikke bruge sine trusler til noget som helst). God weekend. mvh Michael Unna

  • carsten larsen

   at true folk med at anmelde dem fr et eller andet- er enhver borgers ret.
   Man kan altså ikke “true” med loven- så betjenten kan da bare komme i gang med hvad han nu synes
   anmelder han en ting der alligevel ikke holder- så ender aben hos ham selv-
   Iøvrigt er der sikkert nogen der har taget billede af episoden- og så ved politiet godt hvem han er.
   Men altså- helt lovligt at meddele alle og enhver at man vil anmelde dem.

  • Anders Gravers Pedersen

   Hej Michael Unna.
   Det var ikke SIAD men stram kurs der deltog, Betjenten gør sig skyldig i magtmisbrug, og skal selvfølgelig stå til ansvar for sine handlinger.
   God weekend Michael 🙂

 7. Ann Rasmussen

  Helt enig i det der er skrevet her. Trist men sådan er vores land efterhånden. Godt nogen tør gå imod det. Respekt.

  • Gæst

   Ann, det er jo let at underskrive en vælgererklæring til Stram Kurs, som stod for denne demonstration. Så alle der vil være med til at redde landet, kan jo gøre noget uden så meget som at rejse sig fra sofaen.
   Vil man gøre mere, også uden at lette bagdelen, kan man sagtens støtte de aktive frihedskæmpere hos f.eks. SIAD eller Stram Kurs økonomisk.