Statsminister Lars Løkke på muslimernes side mod demokratiet

Lars Løkke fordømmer dem der vil vise at ytringsfriheden er under pres og dermed støtter han indirekte dem der vil bruge våben mod ytringsfriheden.

Godt der snart er valg.
Nu træder EU baronen Lars Løkke ud af skabet og fordømmer den for øjeblikket modigste og største demokrati- og ytringsfrihedforkæmper, Rasmus Paludan.

Her er hvad Lars Løkke skriver på Twitter:

-Tager kraftig afstand fra Paludans meningsløse provokationer, der ikke har andet formål end at så splid. Mød ham med argumenter – ikke med vold. Værn om demokratiet og ytringsfriheden. Lad ikke nedsættende handlinger rettet mod bestemte grupper i DK ødelægge vores sammenhold, skriver han.

Med den fordømmelse har statsministeren vist, at hans demokratiforståelse kan ligge på et meget lille sted og at han klart og tydeligt viser, at han står på muslimernes side.
Hvis han havde været på ytringsfrihedens og demokratiets side, så havde han fordømt de folk som bruger vold og ballade for at hindre ytringsfriheden. Ja han havde endda indkaldt folketinget for vedtagelse af en ny lov, der gør, at vi kan hjemsende personer, der bruger vold mod ytringsfriheden og demokratiet.

Statsministeren har med sin stillingtagen og foragt overfor ytringsfriheden tydeligt vist den danske befolkning, at han er en quisling, som kun tilgodeser muslimernes stilling i Danmark, helt i EU’s ånd og samtidig hænger han folk ud, der kæmper for bevarelse af ytringsfriheden.

I SIAD opfatter vi Paludan som en advokat ifølge romersk lov, der provokerer tiltalte til at vise sit sande jeg. Og det må man sige at han i dén grad gør, så meget at muslimerne brænder almindelige danskers små biler af og anden ejendom.

Hvordan kan vi have en regering, der i dén grad hjælper tilløbende muslimer og samtidig lader danskerne i stikken, lovmæssigt, ejendomsmæssigt, boligmæssigt og arbejdsmæssigt?

De seneste måneders milde domme overfor muslimer viser, at dommerne også er gennemsyret af statsministerens ånd – quisling-ånden.

Iøvrigt mener vi, at straffeloven bør revideres, således at hjælp og støtte til masseindvandring kan straffes på linje med hjælp og støtte til fremmede magter (såkaldt “landsforræderi”).

4 comments

 1. Annacellina jensen

  Hvor har han ret, de må gerne kritisere danskerne, bruge ukvemsord, brænde vores flag, træde på det, slagte dyr ifølge deres lov, hvor er vores/danskernes love og rettigheder blevet af, nej løkke, du er en forræder

  • Anders Gravers Pedersen

   QUISLINGE-STATSMINISTER

   Lars Løkke viser sit sande ansigt på linie med Enhedslisten og sine venner, EU baronerne.
   Han finder det vigtigere at beskytte de tilløbendes følelser fremfor at stå op for en af de vigtigste hjørnestene i det danske demokrati, ytringsfriheden

  • Kaj Arildsen

   Ja, han er en forræder, denne sølle mand, som efter flere af muslimernes terrorangreb i Vesteuropa har dyrket løgnen om, at “det ikke har noget med islam at gøre!” “Vores sammenhold”?? Det må være det sammenhold han og lignende typer har sammen med muslimerne. Det er vi almindelige danskere ikke del af.