DET VAR NOGLE ORDENTLIGE KLIPPERTER, DER FALDT AF VANDRØRENE

Der faldt nogle kæmpestore klipperter af rotter ned, da der blev slået på vandrørene.

Ifølge gammel romersk ret var det tilladt for anklageren at provokere tiltalte i en retssag. Han gjorde det for at den anklagede skulle blive så rasende, at han viste sit sande ansigt overfor juryen.
Det er præcis det en dansk advokat Rasmus Paludan benytter sig af. Han befinder sig dog ikke i en romersk retssal for et par tusind år siden, nej denne advokat bruger hele vores samfund i Danmark som sin retssal.

Den tiltalte er islamisk lov og dem der følger den. Dem provokerer advokat Rasmus Paludan ved at spille bold med deres hellige koran og rykke sider ud af den eller stege bacon på den eller overhælde den med kristen sæd eller sæd fra apostater.

Sidder den tiltalte så stille og roligt og fattet på tiltalebænken? Nej det gør tiltalte ikke, tiltalte sætter en hel bydel i undtagelsestilstand og bydelen ligner fragmenter fra en krigszone, politibetjente bliver skadet, der bliver sprængt en bil i luften og mere end 60 af danskernes biler bliver brændt af, der bliver fundet pistol og håndgranat i nærheden af advokat Paludans anklager-podie. Muslimske politikere forlanger anklageren arresteret og sat i fængsel.

Advokat Paludans retssag i det offentlige rum viser tydeligt, at anklagede ikke er i stand til at leve i et civiliseret samfund og bør sendes tilbage, hvor han kom fra.

Men islams følgere var ikke de eneste der blev afsløret i den retssag. Der faldt nogle kæmpestore klipperter af rotter ned, da der blev slået på vandrørene.

Den største rotte der faldt ned var statsministeren. Han lavede et tweet, hvor han skældte Rasmus Paludan ud for at så splid imellem befolkningsgrupper. IKKE ÉT ORD OM AT YTRINGSFRIHEDEN ELLER FORSAMLINGSFRIHEDEN VAR BLEVET UNDERTRYKT.

Justitsministeren som beklæder et af de vigtigste embeder i landet var ikke spor bedre, tværtimod startede han også med at svine advokat Paludan til. IKKE ÉT ORD OM ANGREBET PÅ FORSAMLINGSFRIHEDEN OG YTRINGSFRIHEDEN.

Disse holdninger spreder sig ned igennem etaten til politiformanden der ganske simpelt vil ophæve ytringsfriheden, sådan at hans medlemmer kan få påskeferie.

Alt i alt viser det, at dem der skulle sikre vores ret, ikke aner ordets betydning, da de vil blande ret med rettigheder.
En ret er noget du har, medmindre andre mennesker tager den fra dig (eksempler: ytringsfrihed, forsamlingsfrihed, liv, frihed, ejendom)
En rettighed er noget andre mennesker giver dig, evt. i bytte for noget andet (eksempler: Pension (i bytte for langvarig arbejdsindsats), politibeskyttelse (i bytte for skat), overførselsindkomster (i bytte for din stemme ved valg)

Det ser rigtigt slemt ud, at de mennesker der skal stå for den ydre sikkerhed af staten og den indre sikkerhed af staten simpelthen ikke forstår det simpleste ord i retsstaten, RET.

PÅ TIDE AT DANSKERNE RYKKER SAMMEN OM DEN MODIGE MAND RASMUS PALUDAN, DER UTRÆTTELIGT VISER DET SANDE JEG PÅ DEN BEFOLKNINGSGRUPPE, DER SNART VHA. BARNEVOGNEN ER DEN STØRTSTE BEFOLKNINGSGRUPPE I DANMARK.

Iøvrigt mener vi, at straffeloven bør revideres, således at hjælp og støtte til masseindvandring kan straffes på linje med hjælp og støtte til fremmede magter (såkaldt “landsforræderi”).

11 comments

 1. Johannes Juhl

  http://snaphanen.dk/2019/04/21/notre-dame-den-rygende-pistol/#more-193671
  Med alle de forbandede løgnehistorier, fortielser og fordrejninger vi bliver fodret med af MSM og politikere, kan det vel næppe undre mange selvstændigt tænkende mennesker, at man stiller sig meget tvivlende over for de officielle forklaringer?
  Når vi ved, at der er >2 anslag mod kirker om dagen i Frankrig, og vi ved, at det er en yndet sport at rende rundt på taget af Notre Dame, og vi ved, at man er meget forsigtig med at fortælle om muhamedanske anslag mod kirker og kristne symboler, og vi ved at man altid dækker over eller nedtoner alle dårlige historier om muhamedanere, så må man da også forvente at folk danner sig egne indtryk af det sandsynlige scenario omkring denne brand.
  Det var min første tanke da jeg hørte om branden, og er jeg ret sikker på historien bag, og den har der ikke været grund til at ændre
  Nøjagtig som på Sri Lanka
  Ja selv vores statsminister hastede hjem fra ferie for at begræde de seneste anslag. Og det er trods alt dem han glædeligt invitere hertil!!

 2. Johannes Juhl

  Altså, vi må jo ikke glemme hvor hårdt det er at være muhammedanist i Danmark. De provokeres jo uafbrudt. Af Paludan, af pølsevogne, af juletræer, af flæskestege, af det hvide kors i Dannebrog, af kirker uden halvmåner, af politiet som ikke lader dem have deres våben i fred, af brandfolk som slukker deres påsatte brande, af ambulancefolk som kører deres voldsofre på hospitalet, af røde og gule lys i gadekryds, af hastighedsgrænser, af domme for vold og narkohandel osv., osv. De har det ikke nemt. Selvfølgelig laver de ballade og oprør mod et så racistisk samfund.
  Kulturmarxisterne forstår det godt. Fordi de er så følsomme, sociale og næstekærlige.

 3. Johannes Juhl

  Europæiske kirker udsættes “dagligt” for hærværk, defækation og ildspåsættelser
  18. april 2019 24NYT Internationalt, Tophistorie
  I februar vanhelligede og ødelagde vandaler kors og statuer i Saint-Alain katedralen i Lavaur i Frankrig, og på et krucifix var Jesu arme blevet vredet på en spottende måde. Derudover var en alterdug blevet brændt. (Billedkilde: Eutrope/Wikimedia Commons)
  I det vestlige Europa er utallige kirker blevet udsat for hærværk, defækation og ildspåsættelser. I Frankrig bliver der i gennemsnit vanhelliget to kirker om dagen. Ifølge det tyske nyhedsmedie PI-News blev der i 2018 registreret 1.063 anslag mod kristne kirker eller symboler (krucifixer, ikoner, statuer) i Frankrig. Det udgør en stigning på 17% sammenlignet med det foregående år (2017), hvor der blev registreret 878 anslag – hvilket betyder, at situationen kun er gået fra dårligt til værre.
  Blandt de seneste vanhelligelser i Frankrig fandt de følgende sted i februar og marts:
  Vandaler plyndrede Notre-Dame-des-Enfants kirken i Nîmes, brugte menneske-ekskrementer til at tegne et kors og smed helligt brød udenfor blandt affald.
  Saint-Nicolas kirken i Houilles blev hærget ved tre forskellige lejligheder i februar. En statue fra 1800-tallet af Jomfru Maria, der betragtes som “uerstattelig“, blev ifølge en præst “fuldstændig pulveriseret“, og et hængende kors blev kastet på gulvet.
  Vandaler vanhelligede og ødelagde kors og statuer i Saint-Alain katedralen i Lavaur, og på et krucifix var Jesu arme blevet vredet på en spottende måde. Derudover var en alterdug blevet brændt.
  Brandstiftere satte ild til St. Sulpice kirken i Paris kort efter middagsmessen søndag den 17. marts.
  Der kommer lignende beretninger fra Tyskland. Fire forskellige kirker blev udsat for hærværk og/eller ildspåsættelse bare i marts måned. Det tyske nyhedsmedie PI-News fortalte: “Der er her i landet en snigende krig imod alt, hvad der symboliserer kristendom: angreb på kors på bjergtoppe, på hellige statuer i vejsiden, på kirker… og for nylig også på kirkegårde.”
  Hvem står primært bag de fortsatte og voksende antal angreb på kirker i Europa? Den selvsamme tyske artikel giver en hentydning: “Kors bliver knækket, altre ødelægges, bibler afbrændes, dåbefonte væltes, og kirkedøre overmales med islamiske udtryk som ‘Allahu Akbar.’”
  En anden tysk artikel fra den 11. november 2017 bemærker, at alene i de tyske alper og Bayern er omkring 200 kirker blevet angrebet og mange kors er knækket: “Politiet beskæftiger sig nu gang på gang med vanhelligelser af kirker. Gerningsmændene er ofte unge ballademagere med migrantbaggrund.” De beskrives andetsteds som “unge islamister“.
  I europæiske områder med mange muslimer ser der desværre somme tider ud til at være et sammenfald med en stigning i antallet af angreb på kirker og kristne symboler. I Nordrhein-Westfalen, hvor der lever mere end en million muslimer, var der op til julen 2016 omkring 50 offentlige kristne statuer (blandt andet af Jesus), der fik hovedet fjernet, og krucifixer blev ødelagt.
  I 2016, efter ankomsten af endnu en million hovedsageligt muslimske migranter til Tyskland, skrev en lokalavis, at i byen Dülmen “går der ikke en dag uden angreb på religiøse statuer i byen, der har mindre end 50.000 indbyggere, og i det nærmeste opland.”
  I Frankrig ser det også ud til, at hvor antallet af muslimske indvandrere stiger, stiger også antallet af angreb på kirker. En undersøgelse fra januar 2017 afslørede, at “islamistisk-ekstremistiske angreb på kristne” i Frankrig steg med 38%, fra 273 angreb i 2015 til 376 angreb i 2016; Størstedelen skete i juletiden og “mange af angrebene skete i kirker og andre religiøse samlingssteder.”
  Som et typisk eksempel begik en muslimsk mand i 2014 et “større hærværk” inde i en historisk katolsk kirke i Thonon-les-Bains. Ifølge en artikel (med billeder) “væltede og ødelagde [han] to altre, kandelabre og prædikestole, ødelagde statuer, rev et tabernakel ned, forvred et massivt bronzekors, smadrede en dør til sakristiet og knuste endda nogle mosaikvinduer.” Herudover “trampede” han på alterbrødet.
  Ved stort set alle angreb mod kirker tilbageholder myndigheder og medier hærværksmændenes identitet. I de sjældne tilfælde, hvor hærværksmændenes muslimske (eller “indvandrer”-) identitet er blevet lækket, er krænkerne efterfølgende blevet beskrevet som ofre for psykiske problemer. Som PI-News skrev for nylig:
  “Der er næsten ingen, der skriver om det stigende antal angreb på kristne symboler. Der er i både Frankrig og Tyskland en sigende tavshed om de skandaløse ødelæggelser og gerningsmændenes oprindelse… Ikke et ord, selv ikke den mindste hentydning, der på nogen måde ville kunne føre til mistanke om udlændinge… Det er ikke gerningsmændene, der er i fare for at blive udstødt, men derimod dem, der vover at forbinde vanhelligelsen af kristne symboler med tilvandrede migranter. De beskyldes for had, hadefuld tale og racisme.”

 4. Johannes Juhl

  Håndgranat, bilbombe og IS-flag: Er urolighederne i virkeligheden terror?
  Har islamkritiker Rasmus Paludans demonstrationer afsløret et helt samfundslag af volds-sympatisører? Og var det i virkeligheden terror?

  De Konservatives Naser Khader er bekymret. Modsat de fleste andre politikere kan han arabisk, og han fulgt med i debatten på Facebook blandt indvandrere i Danmark.
  Han har lagt en række oversættelser af herboendes reaktioner på de uroligheder, der er fulgt i kølvandet på partileder Rasmus Paludans islamkritiske demonstrationer,
  “Gud velsigner dem, der forsvarer deres religion”, “rigtige mænd forsvarer deres religion”, “hver handling har en reaktion” og “Rigtige mænd er religionens helte”, fremgår det af Khaders oversættelser.
  Imens indvandrere satte ild til biler og bygninger i scener, der giver mindelser om forfejlede stater i Mellemøsten, havde andre travlt bag tasterne. Via sociale medier opildnede islamister uromagerne til at angribe politiet og til at begå hærværk.
  “Det racistiske danske politi skyder på muslimer for at beskytte en racistisk person i Danmark, som har sat ild til koranen,” lyder det på arabisk i en video, der blev delt under urolighederne. Det fortæller Berlingske.
  “Han kom til Blågård på tur for at provokere muslimerne. Og så skød de med kugler og gasgranater på muslimerne. Det er politiet, som skal beskytte en racistisk gris.”
  “Det er nu, de skal brænde ting af”, fortsætter stemmen.
  Håndgranat, bilbombe og IS-flag: Er urolighederne i virkeligheden terror?
  17. april 2019 24NYT – NI Terror, Tophistorie
  Foto: Indvandrermiljøet i København reagerede med omfattende hærværk og alvorlige angreb på politiet i forbindelse en demonstration af den islamkritiske leder af partiet Stram Kurs Rasmus Paludan (YouTube)
  Har islamkritiker Rasmus Paludans demonstrationer afsløret et helt samfundslag af volds-sympatisører? Og var det i virkeligheden terror?
  De Konservatives Naser Khader er bekymret. Modsat de fleste andre politikere kan han arabisk, og han fulgt med i debatten på Facebook blandt indvandrere i Danmark.
  Han har lagt en række oversættelser af herboendes reaktioner på de uroligheder, der er fulgt i kølvandet på partileder Rasmus Paludans islamkritiske demonstrationer, på Facebook:
  “Gud velsigner dem, der forsvarer deres religion”, “rigtige mænd forsvarer deres religion”, “hver handling har en reaktion” og “Rigtige mænd er religionens helte”, fremgår det af Khaders oversættelser.
  Islamistiske videoer
  Imens indvandrere satte ild til biler og bygninger i scener, der giver mindelser om forfejlede stater i Mellemøsten, havde andre travlt bag tasterne. Via sociale medier opildnede islamister uromagerne til at angribe politiet og til at begå hærværk.
  “Det racistiske danske politi skyder på muslimer for at beskytte en racistisk person i Danmark, som har sat ild til koranen,” lyder det på arabisk i en video, der blev delt under urolighederne. Det fortæller Berlingske.
  “Han kom til Blågård på tur for at provokere muslimerne. Og så skød de med kugler og gasgranater på muslimerne. Det er politiet, som skal beskytte en racistisk gris.”
  “Det er nu, de skal brænde ting af”, fortsætter stemmen.
  LÆS OGSÅ: Dansk Folkeparti om Kulturnattens samarbejde med præstestyrets moské: “Det glade vanvid!”
  Ordet gris er et nedsættende udtryk for danskere blandt racistiske indvandrere.
  Foto: En uromager bar en trøje med Islamisk Stats logo under protesterne imod politikeren Rasmus Paludan (Snapchat).
  Religiøst motiveret angreb
  De voldsomme angreb på det danske samfund tyder altså på – i hvert fald delvist – at være religiøst motiveret.
  Et samfundslag, der til daglig lever livet langt fra den almindelige dansker, har vist sig at være parat til at begå ekstremt voldsomme angreb på samfundet og politiet.
  Hvis formålet er at terrorisere danskerne til ikke at bruge deres grundlovssikrede forsamlings- og ytringsfrihed, er metoden effektiv.
  Alle ved nu, at der er områder i Danmark, hvor det er livsfarligt at kritisere en bestemt religion. En slags små kalifater, hvor religiøs lov er normen.
  IS-trøjer accepteres
  Flere videoer viser en trøje i mængden af uromagere, der bærer logoet fra terrororganisationen Islamisk Stat.
  Det bekymrer religionsforskeren Thomas Hoffmann:
  “Man skal tage det alvorligt. Nu cirkulerer billedet rundt, og det er da også bekymrende, at han kan rende rundt uden at blive antastet af sine kompagnoner, for det kan jo tyde på, at der er en vis grad af sympati”, siger Thomas Hoffmann ifølge BT.
  Tanken om terror
  Tanken om, at de optøjer, vi har været vidne til siden søndag, kan sammenlignes med terrorisme, har tilsyneladende også strejfet Dansk Folkepartis udlændinge- og værdiordfører Martin Henriksen, ikke er bleg for at drage parallel til terrororganisationen Islamisk Stat:
  “Fjenden er iblandt os, i vores midte, og han bruger vores egne frihedsrettigheder til at afskaffe de selvsamme frihedsrettigheder. Om det så er Islamisk Stat, Hizb ut Tahrir, der vil slå jøder ihjel, eller om det er lokale islamister og bandefolk, der på Nørrebro kaster brosten mod politiet p.g.a. kritik af islam, så er det trods de forskellige nuancer dybest set udtryk for det samme”, fortæller Martin Henriksen til 24NYT.
  Martin Henriksen er skuffet over, at politiet siden søndag flere gange har forbudt Rasmus Paludan at demonstrere. Han mener, at situation viser, at der er behov for mere af det samme:
  “Konklusionen er klar. Der er behov for meget mere kritik af islam, muslimsk kultur og islamiske værdier, end det vi ser i dag,” siger Martin Henriksen til 24NYT.
  Baggrund: Dele af indvandrermiljøets reaktioner på Rasmus Paludans islamkritiske demonstrationer har været overraskende voldsomme. Natten til søndag sprang en bilbombe på den plads, hvor den islamkritiske partileder skulle have holdt tale få timer efter. Politiet efterforsker, om bomben skulle have ramt demonstrationen. Samme dag var betjente i civilt tøj nødt til at trække deres pistoler for at afværge et angreb fra lokale unge. Tirsdag, hvor Rasmus Paludan igen skulle have demonstreret på Blågårds Plads i København, blev der fundet en håndgranat på pladsen. Efterfølgende anholdt politiet en pistolbevæbnet mand, der angiveligt skulle have været ved at skyde op i luften i det tætbefolkede København. Politiet aflyste demonstrationen, og Rasmus Paludan fik lov at demonstrere i Lyngby. Her kastede moddemonstranter med fyrværkeri. To blev anholdt for vold imod politiet, en tredje for gadeuorden.
  Et sidste ? Hvor er SIAD blevet af ?
  Stort tavshed fra dem Hvorfor er vi ikke igang og rigtig meget igang, Kun sammen er vi stærke og jo flere der bakker op om dette jo lettere vil det være nå vi nu om ikke ret længe skal stemme.
  Så SIAD lad os nu komme igang med at hjælpe Rasmus Paludan med at brænde koraner af!!!

  • Anders Gravers Pedersen

   SVAR TIL Johannes Juhl
   SIAD har brugt en del tid ude i virkligheden på at finde folk der tør stå op for deres land og har haft god held med det.
   Vi har gang i planer med at vinde vores land tilbage og der er støtte til Rasmus fra SIADs side og der kommer snart mere Det bliver bare ikke med at brænde koraner af, men noget andet SIAD er god til.

 5. Michael Poulsen

  Vi er blevet for blødsøden i vores land .de vil vil gerne have vores goder .men siger vi noget .er vi racister. .vi skal passe på .ellers stå sammen snart

 6. M.S. Carstens

  DR, TV2 og førende mediestøttede dagblade går også langt ud over deres beføjelser, i forhold til at sætte islam (Fandens Religion) over alt andet.
  Se f.eks. http://www.uriasposten.net/archives/100422

  Og ja; der er brug for, at Hr og Fru Danmark kommer UD, NU, og viser sin støtte ved fysisk tilstedeværelse, hvad enten det så er bag Paludan til en gang KOrankast og/eller det er en postkassetur rundt med NBs valgsedler.

  Vi så hvad der skete under nuværende regering i 2015, hvor 10% af “flygtningene”strømmen,, via Tyskland, vadede frit ind i Danmark. Lige nu står 800.000 parat til at invadere Europa fra Libanon. Dertil kommer, at ALLE nuværende partier på Borgen bøjede nakken og lod Lars Løkke Rasmussen underskrive FNs Migrant Pagt, der om meget få år vil underminerer AL ret og sikkerhed (socialt, kulturelt, økonomisk og retsmæssigt) for ENHVER dansker.

  Den største løgn/bedrag/egoisme/ …, i min optik, er forældre der siger at de vil gøre alt for deres børn/børns fremtid og samtid er total inaktive i kampen MOD ISLAMISERINGEN AF DANMARK !

  • Johannes Juhl

   Vi sidder fast i det Helvede, politikerne har skabt.
   Derfor stem Nye Borgerlige næste gang.
   Mogens Glistrup havde så evig ret muhammedanerne høre ikke hjemme her de er roden til alt ondt
   Hvis alt slår fejl og man som etnisk europæer fortsat ønsker at bevare Europa på europæiske hænder, bliver man nødt til at forsvare sig. Desværre med våbenmagt. Jeg siger desværre, fordi de europæiske befolkninger nok må erkende, at vores VATTEDE politikere gerne vil vise, at de kan bøje nakken på deres egne befolkninger til fordel for muslimerne og har bevist, at de er i stand til det, men næppe tør rette et våben mod de virkelige erobrere, selv om disse åbent indrømmer at de kommer for at erobre. Vi mangler en Winston Churchill.

 7. gæst

  Påskeslaget om ytringsfriheden skal vindes

  Politikernes plaster på frihedens blødende sår blev et plaster over munden på Rasmus Paludan. Politiet har med den konservative justitsministers billigelse slukket for Rasmus Paludan i resten af påsken.

  Det er begrædeligt, og det er næsten symbolsk, at denne kapitulation til voldens veto og islams ideologi foregår i disse dage, hvor den kristne kirke fejrer sin største højtid. En begivenhed, som også blev begyndelsen på den civilisation, vores værdier er skabt af.

  Det er ikke for sjov, at Nye Borgerlige har tre ufravigelige krav om at få løst udlændingepolitikken fra bunden.

  Der står rigtig meget på spil. Det er vores frihed. Det er vores tryghed, og det er selve kontrakten mellem staten og borgerne, der spilles hasard med i disse år.

  Hvis vi skal have vendt udviklingen – og det skal vi – skal vi sætte politikerne stolen for døren. Du kan støtte os ved at melde dig ind i Nye Borgerlige.

  Du kan også støtte ved at give et bidrag til vores valgfond på Mobilepay: 59717

  Bliv medlem

  Oprørende at det er kommet så vidt
  Dette års første påskedage viste os med billeder på tv, at politikernes svigt fører til vold. Vold rettet imod politiet, hvis opgave ellers er at beskytte vores frihed mod, at vi til gengæld netop afholder os fra at bruge vold mod hinanden.

  Det er oprørende, at politikerne har ladet det komme så vidt. Og det er forfærdende, at de end ikke direkte konfronteret med konsekvensen i form af vold og undertrykkelse af friheden, træder i karakter og står fast.

  Det er derfor, jeg og Nye Borgerlige stiller ufravigelige krav. Hvis vi skal gøre os håb om en fremtid med frihed og tryghed, må vi stå fast.

  Problemerne går ikke væk af sig selv. Det bliver hele tiden værre. Volden bliver grovere. Der kommer mere af den. Utrygheden vokser, og islam får mere og mere indflydelse. Det skal stoppes, og det skal være nu.

  Politikerne har igennem mange år lukket 100.000 vis af mennesker ind i vores land og givet permanent opholdstilladelse til dem – endda gjort rigtig mange af dem til danske statsborgere. En stor del af disse mennesker er muslimer, som ikke deler vores opfattelse af demokrati og frihed.

  Mange muslimer sætter koranen over Grundloven
  I 2015 lavede Wilke en undersøgelse for Jyllands-Posten om muslimerne i Danmark. Et af spørgsmålene lød: ’Hvis det stod til dig, hvad skulle så være fundamentet for al lovgivning i Danmark’? 37,8 procent – altså mere end hver tredje – svarede Koranen eller en blanding af Koranen og Grundloven.

  På spørgsmålet: ’Mener du, at Koranens bud skal følges fuldt ud’? svarede 77% – altså mere end tre ud af fire – ja.

  Vi ved altså – og politikerne ved – at en stor del af muslimerne, der er flyttet hertil eller er født af indvandrere, ikke deler vores værdier om demokrati, frihed og ligeværd.

  De sætter islam over danske love. De accepterer ikke, at loven gives af Folketing, at magten udøves af regeringen gennem politiet, og domstolene dømmer. De tager retten i egen hånd. De både sætter spillereglerne og tiltager sig retten til at bruge vold for at sætte sig igennem.

  Islam skal ingen indflydelse have i samfundet
  Det var det, vi var vidne til søndag og mandag. Ukontrolleret vold mod myndighederne. Ødelæggelse af andres ejendom og trusler om død og lemlæstelse mod én mand – Rasmus Paludan – som de insisterer at lukke munden på.

  Det skal vi ikke acceptere. Vi kan ikke blive ved med at tilpasse os en islamisk ideologi og religion, der står voldsomt i opposition til vores demokrati og folkestyre.

  Så taber vi ikke blot påskens slag om ytringsfriheden, men os selv som folk i vores eget land. Islam skal ingen indflydelse have i Danmark.

  Mange hilsner og god påske
  Pernille