SÅDAN AFSKAFFER VI IMAMERS YTRINGSFRIHED I DANMARK

Urolighederne på Nørrebro ang. Paludans lovlige demonstration på Blågårds Plads viser, at hvis man er voldelig og udemokratisk kan man lukke munden på ens modstandere.

Pgra. de tilløbende islamtilhængeres 90 påsatte brande, hvoraf rigtig mange var danskernes biler + containere i brand, så hele Nørrebro lignede en scene fra en krigsfilm, bestemte politichefen i Danmark, at Paludan ikke længere måtte demonstrere i København i påsken (forøvrigt den samme politichef, der under en statsministers druktur lukkede grænserne op for illegale flygtninge, da han ikke kunne få fat i statsministeren).

Dvs. politikere og politichefen bukker for profeten muhammed og lukker ned for forsamlingsfriheden og ytringsfriheden for danskere, men det gode ved det er jo nu, at vi har fået samme rettighed, hvis vi vil lukke munden på en imam, der tordner mod danskerne til fredagsbønnen hver fredag og siger, at vantro og jøder skal udryddes.

Så nu er det åbenbart straffrit at møde op og brænde islamtilhængernes biler af under moskebønnen og så lige gemme en håndgranat og en maskinpistol tæt på moskeen og lave en af profettilhængernes biler om til en vejsidebombe.
Så ved vi nu, at imamens ytringsfrihed bliver taget væk i en rum tid, så han ikke længere kan tordne mod os danskere og vores ulevned.

Anders Gravers

PS: Til politi, PET, den samlede danske dommerstand, jornalister, Røde Kors, Folkekirkens Nødhjælp, Human Right Watch, Menneskerettighedsdomstolen, væmmeligboere og andre landsforrædere + de underfrankerede tilløbende: Ironi og sarkasme kan forekomme i denne artikel

Iøvrigt mener vi, at straffeloven bør revideres, således at hjælp og støtte til masseindvandring kan straffes på linje med hjælp og støtte til fremmede magter (såkaldt “landsforræderi”).

16 comments

 1. Anonym

  Der var intet ærligt ved Hitler. Han var en løgner, psykopat og lystmorder hele vejen igennem. Han blev kun valgt pga. svindel og valgflæsk. Han tog sig aldrig af befolkningen på en ordentlig måde. Han angreb alle nabolande, og efterlod sig et Tyskland hvor byerne var forvandlet til murbrokker
  Ikke den store forskel på LLR fadølsbamsen, han lovede også straks opbremsning men hvad fik vi muslimer i hobetal, og så stikker han fingrene ned i diverse kasser, ja han kan end ikke betale for sine egne underbukser. Han er en løgner, psykopat og en tyveknægt hele vejen igennem.
  Så længe Danmarks familie-, børne- og skilsmisse-politik er kommunistisk og familiefjendsk, og så længe importen af negre og arabere fortsætter, vil Danmarks nedtur blive ved indtil den totale kollaps og katastrofe. Mafiaborgens politik er skør, ondsindet og folkemorderisk.
  Danmark frit

 2. Anonym

  Ordensmagten har ikke ressourcer til at håndhæve lov og ret i Brønshøj, bl.a. fordi der skal afsættes mandskab til teologiske belæringer af borgere, der ikke indser storheden i det islamiske projekt.
  Nogle danskere buhede under Hizb ut-Tahrirs nyligt afholdte fredagsbøn foran Christiansborg og blev irettesat af en politibetjent. Om det skriver Niels Lillelund i Jyllands-Posten (28.4):
  »Han bebrejder dem deres adfærd og fortæller dem, at de står og buher under den del af bønnen, der svarer til fadervor,« forklarede en deltager. Politiets teologiske ekspert var også til stede under en Paludan-happening, hvor han truede en deltager med at melde ham til de sociale myndigheder, fordi han havde sit barn med til korankastning. De muntre svende fra Hizb ut-Tahrir havde også taget børn med til deres fadervor, men det måtte de godt, så der er forskel på folk, og man må ikke afbryde fadervor på Christiansborg Slotsplads, det manglede bare.”
  Hvad er det ved islam, der påkalder sig politiets – og Lars Løkkes – ømme omsorg? Tilmed i den grad, at politiet begynder at belære borgerne om islams trosindhold?
  Som Lillelund rigtigt bemærker, er det islams voldsparathed. Når statsministeren springer frem og fordømmer Rasmus Paludan, så er det ikke Paludan, han kommenterer, men volden.
  Vold fremkalder ærbødig respekt, og vold vinder hver gang. I stedet for at fordømme de voldsmænd, der satte Nørrebro i brand, fordømmer statsministeren voldens ofre.
  Voldsmænd som Mussolini og Hitler ville have nikket anerkendende til Lars Løkkes reaktion, for de kendte voldens overmagt.

 3. Johannes Juhl

  Uffe Elbæk er ved at indkalde de andre partiledere ( inkl Pernille Vermund og Klaus Riskær ) til et møde om hvordan man skal tackle Rasmus Paludan, og evt finde “fælles fodslag”. Endnu et bevis på at ytringsfriheden er på spil!!!
  Enhver ansvarlig partileder bør selvfølgelig takke NEJ til mødet, Det lugter nemlig alt, alt for meget af “lad os sætte demokratiet ud af kraft”
  Rasmus Paludans møder viser netop at der er grupper i Danmark som netop ønsker demokratiet dødt. Alle partilederne skulle hellere fokusere på det.

 4. Johannes Juhl

  Sådan knægter man ytringsfriheden!!!
  Mon det er politikerne eller politiet der bestemmer hvad der skal og må foregå i Danmark
  Danmark frit
  Danmark først
  Danskere først

  Ritzau
  Politiet forbyder igen Paludan at demonstrere

  Leveret af /ritzau fokus/

  1 time siden
  Rasmus Paludan har indledt en kampagne med mange demonstrationer, hvor han afbrænder muslimernes religiøse bog (Arkivfoto).© Mads Claus Rasmussen/Scanpix Rasmus Paludan har indledt en kampagne med mange demonstrationer, hvor han afbrænder muslimernes religiøse bog (Arkivfoto).
  For anden dag i træk forbyder politiet søndag Rasmus Paludan og partiet Stram Kurs at demonstrere i Sønderjylland.

  Søndag er indgrebet rettet imod en planlagt optræden klokken 14 i Sønderborg. Det begrundes af politiet med hensynet til sikkerheden.

  I en pressemeddelelse skriver Syd- og Sønderjyllands Politi, at politiet har “valgt at aflyse” demonstrationen. En pressemedarbejder bekræfter dog, at der faktisk er tale om et forbud.

  Beslutningen om at gribe ind er truffet af politikredsen “i tæt samarbejde med PET”, lyder det.

  Også Tønder henviste politiet til en sikkerhedstrussel, da Paludan fik forbud mod at demonstrere i Tønder fra klokken 14 til 16.30.

  Politiet ønsker ikke at udtale sig nærmere, lyder det, og også dette er en gentagelse af ordensmagtens budskab lørdag.

  En planlagt demonstration i Kokkedal søndag aften er aflyst. Den er flyttet til mandag, oplyser Paludan.

  Ifølge grundloven har borgere ret til at forsamle sig og at demonstrere. Politiet skal beskytte disse rettigheder, fremgår det af politiloven. Men i visse situationer kan politiet forbyde forsamlinger – for eksempel når der er en “begrundet frygt for betydelig forstyrrelse af den offentlige orden”.

  I København har politiet valgt at lade den omstridte jurist optræde i flere situationer, selv efter at en bil eksploderede i Mjølnerparken forud for et bebudet Paludan-møde, og efter at der på Blågårds Plads blev fundet en håndgranat.

  Partiet Stram Kurs, som Paludan har stiftet, er tilsyneladende på vej til at kunne blive opstillet til Folketinget.

  /ritzau/

 5. Johannes Juhl

  Sådan klatter Løkke & Co. vores penge væk
  15. april 2019 24NYT – AM Leder

  Samtlige etablerede medier beretter om de 6 mio. kr., som det i år har kostet at beskytte islamkritikeren Rasmus Paludan. Medierne kalder det spild af samfundets penge, og uoplyste danskere æder det råt uden at spørge sig selv, hvorfor er det overhovedet nødvendigt at yde politibeskyttelse til en fredelig dansk demonstrant.
  Svaret er enkelt:
  Rasmus Paludan gør brug af den forsamlingsfrihed, vi har her i landet, og når det koster 6 mio. kr. at beskytte ham, hænger det sammen med, at de 179 genier i Folketinget har importeret aggressive muslimer, som vil forsamlingsfriheden til livs.
  For gennemsnitsdanskeren er 6 millioner kr. et stort beløb. Dette beløb blegner imidlertid fuldstændig i sammenligning af de milliarder, som politikerne og deres embedsmænd hele tiden klatter væk. Lad os tage et par eksempler fra de sidste 5 måneder:
  Københavns Kommune har betalt 60 mio. kr. for tre års forbrug af bl.a. Word og Excel. Størstedelen af softwaren blev dog først taget i brug syv til ni måneder efter indkøbet. Dermed har Københavns Kommune betalt mindst 10 mio. kr. for software, der lå og ventede på at blive taget i brug. Samfundets tab: 10 mio. kr.
  Den manglende interne kontrol i Socialstyrelsen, som børne- og socialminister Mai Mercado og hendes departementschef Jens Strunge Bondo har haft ansvaret for, har gjort det muligt for Britta Nielsen at gafle 116 mio. kr.. Samfundets tab: 116 mio. kr.
  I marts 2019 begyndte de første afhøringer i den undersøgelseskommission, der skal afdække striben af skandaler i SKAT. Det er altså ikke nok med, at skandalerne i SKAT har kostet skatteyderne milliarder af kroner. Nu skal politikerne bruge yderligere 308 mio. kr. på undersøgelseskommissionen, som forventes at blive færdig med sit arbejde om 5-6 år. Samfundets tab: 308 mio. kr.
  SKAT havde oplysninger nok til at standse svindelen med udbytteskat allerede midt i juni 2015. Fortrolige dokumenter viser, at en underdirektør i SKAT 16. juni 2015 fik en e-mail med meget konkrete og detaljerede oplysninger om svindel med udbytteskat. SKAT reagerede dog først 6. august samme år. Den sene reaktion kostede statskassen og de danske skatteydere 2,6 mia. mere, end det havde behøvet. Samfundets tab: 2,6 mia. kr.
  Det har siden 2012 været muligt for bilister at undlade at betale afgifter, uden at det har fået konsekvenser. En del af de afgifter, som ikke blev inddrevet, er gået tabt. En anden del svarende til 75-90 millioner kroner er blevet opgivet, fordi det ifølge Skatteministeriet ville koste lige så meget at sætte skattemedarbejdere til at kradse pengene ind. Samfundets tab: 90 mio. kr. (reelt meget mere).
  I december 2018 kom det frem, at 1200 boligejere i mindst 10 år ikke har betalt boligskat. Hvis man ganger det gennemsnitlige beløb betalt i ejendomsværdiskat og grundskyld i perioden, er staten gået glip af et beløb i størrelsesordenen 350 mio. kr. Samfundets tab: 350 mio. kr.
  Praksis, et nyt it-system, der bl.a. skal håndtere afregninger til privatpraktiserende læger, tandlæger, psykologer og fysiologer fra landets regioner og kommuner, bliver langt dyrere, end man har regnet med. Prisen for it-projektet, der er flere år forsinket og endnu ikke er taget i brug, bliver 276 mio. kr. dyrere for landets fem regioner i stedet for 164 mio. kr. som budgetteret. Samfundets tab: 112 mio. kr.
  Det er ikke kun Rasmus Paludan, der skal have politibeskyttelse på grund af faren fra den muslimske femte kolonne.
  I perioden feb. 2015 – feb. 2016 har det kostet 100 mio. kr. at beskytte jødiske institutioner mod det aggressive muslimske mindretal, som Folketinget har importeret. Udgiften til politibeskyttelsen af det jødiske mindretal har formentlig ligget på samme niveau de efterfølgende år.
  En række politikere som f. es. Naser Khader er mandsopdækket af PET døgnet rundt. Det koster også en formue.
  De 6 mio. kr., som det koster at beskytte Rasmus Paludan og andre her i landet mod aggressive muslimer, er derfor peanuts i sammenligning med de tab, politikerne og deres inkompetente embedsmænd hele tiden påfører samfundet.

  André Rossmann

  =1072000000 Et svimlende beløb tænk hvor meget velfærd vi er gået glip at pga. uduelige politikere 10 milliarder og 72 millioner
  Og det er med garanti kun toppen af isbjerget
  Der er helt sikkert mange flere steder der bare forsvinder penge ud af bagdøren
  Politikerne både i folketinget og ude i kommunerne og regionen kravler rundt på knæ og leder efter 25 ører samtidig med at 20 kr stykkerne triller ud af baglommerne på dem men det kan de ikke se eller vil ikke
  Samtidig får vi næsten dagligt fortalt at Rasmus Paludan har kostet 6000000 for at stå frem for ytringsfriheden Det er 178,66 mindre end hvad vores uduelige politikkere har ladet passere uden kontrol eller stoppet for det
  Eller det samme som 9134,2 vi kan have som pensionister i Danmark simpel hovedregning
  Men det får vi ikke noget at vide om andet en hvis vi læser de aviser som ikke er styret af politikerne
  Så huske det næste gang vi skal til valgurne
  Stem på NB eller Stram Kurs ellers fortsætter

  Og endnu engang tillykke til Rasmus Paludan både med han opstilling og samtid med at han tør stå op for ytringsfriheden ellers var Danmark for længst fortabt hvis ikke vi havde haft nogle af hans og NB’s slags

 6. Johannes Juhl

  Muslimske indvandrere er en kæmpe byrde for samfundet
  25. april 2019 24NYT – AM Leder
  Integrationsindsatsen har ifølge Berlingske virket for mændene, men ikke for kvinderne. Det viser Rockwoolfondens Forskningsenhed evaluering af trepartsaftalen fra marts 2016.
  Integrationsindsatsen har ifølge undersøgelsen over 15 måneder øget det samlede ordinære arbejde med 75 timer i gennemsnit for ikke-vestlige mænd, hvilket er en forøgelse på 50 pct. i forhold til tidligere. Indsatsen har derimod ikke haft nogen effekt for kvinderne, fastslår undersøgelsen.
  ”Er effekten på mænd stor eller lille?”, spørger Berlingske Rockwoolfonden. ”Det afhænger nok af øjet, der ser”, lyder svaret fra forskningsleder Jacob Nielsen Arendt, og det må vi give ham ret i, for 24NYT’s øjne ser et helt andet billede.
  Rockwoolfonden har valgt at fremstille stigningen i antallet af mænd, der er kommet i arbejde, som en klar succes. ”Absolut er tallet på 75 timer over 15 måneder ikke så højt. Men i forhold til dem, der kom før de nye regler, er det en stor forøgelse, fordi beskæftigelsen er så lav i det første halvandet år”, siger Jacob Nielsen Arendt.
  Men virkeligheden er, at mange mænd, der er kommet i arbejde, er i virksomhedspraktik og ikke i ordinære job. Almindeligt lønnet arbejde omfatter i beskæftigelsesanalyser, at personen har haft 190 ustøttede arbejdstimer i løbet af sidste kvartal af 2018. En fuldtidsbeskæftiget vil i samme periode arbejde 481 timer.
  Den 25. april bekræfter Berlingske i en ny artikel om emnet, at der er langt mellem flygtninge og sammenførte i almindeligt job. Langt, langt de fleste er i job med løntilskud.
  Siden 2016 er der kun igangsat 2.000 IGU-forløb, ca. 55 pr. måned, og at antallet af flygtninge og migranter i ordinære job ligger langt under regeringens målsætning om, at 50 pct. efter 3 år her i landet skal være i ordinær beskæftigelse.
  I Guldborgsund Kommune bor 123 kvinder, der er kommet til Danmark enten som flygtninge eller familiesammenførte siden 2015, men færre end tre af dem går på ganske almindeligt arbejde.
  Ser man bort fra kommuner, der siden 2015 har modtaget ganske få flygtninge, har 21 af landets kommuner således færre end tre af de flygtninge- eller familiesammenførte kvinder, der er ankommet de seneste år, i almindeligt lønnet arbejde. Det viser en ny analyse fra Dansk Erhverv.
  Mange af de flygtninge og familiesammenførte, der måtte være kommet i ordinære job, bliver fyret så snart Danmark bliver ramt af økonomisk afmatning. Direktøren i DA, Jacob Holbraad, har bekræftet, at stigningen i antallet af mænd i arbejde skyldes den økonomiske højkonjunktur.
  Rockwoolfonden betegner integrationsindsatsen som en succes, fordi fonden er en del af magtdanmarks propagandaapparat, som op til folketingsvalget har fået besked på at nedtone integrationsproblemerne.
  Bundlinjen er, at muslimske flygtninge og migranter fortsætter med at være en kæmpe økonomisk byrde for det danske samfund, og der er ingen løsning i sigte.
  Finansministeriets fremskrivning fra maj 2018 står fortsat ved magt. Prisen for indvandring er ikke som Kristian Jensen postulerer 30 mia. kr, men 33 mia. kr. årligt netto 81 år frem. I alt 2.673 mia. kr., som vil gå fra danskernes velfærd.

  André Rossmann

  Heldigvis så har Stram Kurs nu samlet underskrifter nok så mon ikke debatten op til folketingsvalget kommer til at dreje sig om det største problem som FADØLSBAMSEN LLR har indført i stede for om klima som vi og jeg skriver vi sølle ca 5,5 mill. kan ændre eller gøre noget ved. Då mon LLR ikke selv har skudt sig i foden ved at trække valget så langt ud Samtidig har DF også skudt sig selv i foden ved ikke for længst at have stillet LLR til ansvar og krævet at regeringen skulle gå af for lang tid siden Nu sidder de begge med begmanden og mistede stemmer og at kunne styre debatten
  Godt for Danmark og for Danskerne
  Danmark frit
  Danskere først

 7. Anonym

  Fra gammel tid kaldte man ugen fra Palmesøndag til Påskedag for den stille uge. Man brugte tiden på at mindes Jesu død og lidelse, og man søgte trøst og håb i det kristne budskab om næstekærlighed.
  Påskeugen i år blev ikke nogen stille uge. Den bød på optøjer og vold herhjemme, og den sluttede med et infamt terrorangreb i Sri Lanka.
  Den stille uge i 2019 blev på grund af islam og denne religions eller ideologis voldelige og undertrykkende karakter en meget støjende, voldsom og sindsoprivende uge. En uge, som jeg tror, vil sætte sig spor i mange danskere.
  Ugen begyndte med, at muslimske indvandrere med et halehæng af venstreorienterede Palmesøndag raserede Nørrebro med vold, hærværk, ildspåsættelse og angreb mod politiet.
  De krævede ’respekt’ for deres profet og islam. Det gjorde de ved at tæske på andre mennesker og ødelægge andres ejendom.
  Langfredag gik muslimerne i demonstration på Nørrebro. Denne gang uden vold. Der var nemlig ingen ikke-muslimer, der følte trang til at forstyrre deres demonstration.
  Det til trods for, at de valgte netop de kristnes mest hellige dag på året til at demonstrere til fordel for islams indflydelse i vores samfund. Jeg syntes, det var frygteligt provokerende, og mange andre danskere, især hvis de er kristne, følte sikkert det samme.
  Men selvfølgelig griber vi ikke til vold. Det er ikke i vores kultur at reagere med vold på provokationer.
  Budskabet fra muslimerne var at få begrænset ytringsfriheden og genindført blasfemiparagraffen, så islam kan få lov at udvikle sig i Danmark uden at blive modsagt.
  Det bliver der ikke noget af, så længe jeg kan finde en ølkasse at stå på og sige min mening.
  Og påskesøndag – på dagen for genopstandelsen – sprængte islams jihad-soldater sig selv, tre kirker, nogle hoteller og flere end 300 mennesker ihjel i Sri Lanka.
  Det var så meget ondskab på én dag på ét sted, at man næsten ikke kan rumme det.
  Vi må ikke give indflydelse til islam i det danske samfund. Det må stoppes.
  Vi skal ikke give køb eller gå på kompromis med vores egne værdier og tilpasse os muslimernes krav om at underkaste os deres profet og deres bog.
  Det er den bog – Koranen – som opfordrer til vold og drab på ikke-troende og frafaldne muslimer. Det er den profet, som Kurt Westergaard så præcist tegnede med en bombe i turbanen. I dag lever tegneren på 13. år med en islamisk dødsdom over sit hoved bag lukket dør og skudsikkert glas.
  Denne påske har sat sig spor i mig. Og den har gjort mig mere beslutsom.
  Ikke flere lappeløsninger. Islam skal ingen indflydelse have i samfundet. IS-krigere skal aldrig tilbage til Danmark, og kriminelle udlændinge skal ud af landet konsekvent og efter første dom.
  Vi skal vinde vores trygge og frie samfund tilbage. Udviklingen skal vendes. Det haster.
  Mange hilsner
  Pernille

 8. Anonym

  Sri Lanka: Kun 10 procent islam vil have en egen stat
  Hvis 10% muslimer er i stand til at føre til et sådant kaos, som Sri Lanka har oplevet indenfor de sidste par døgn, bør man måske stille sig selv en række spørgsmål om hvad der sket, når muslimer kommer til at udgøre en bestemt procentdel af befolkningen. Biologien er nemlig den vigtigste del af hvad man kan betegne som Islams erorbringsplan i forskellige lande.
  Helt tydeligt bliver dette ved at studere 3 eksempler, hvor denne erobring er lykkedes:
  1) Tjetjenien : Her udgjorde antallet af russere lige omkring revolutionen 94%, endnu i 1989 kort før USSRs opløsning udgjorde russere en majoritet. De er nu etnisk udrensede af muslimerne og udgør idag 23%.
  2) Kosovo : Her udgjorde serbisk-ortodokse i 1871 64% og 32% var albansk-muslimske. I 1931 var antallet serbere faldet til 38% og efter den seneste folketælling i 2011 udgør albansk/muslimer 93% og serbere 1,5%
  3) Kashmir, den nordligste delstat i Indien. Her var der i 1901 74% hinduer og 21% muslimer. Idag er forholdet det omvendte. Muslimer udgør et flertal i de fleste dele af Kashmir.
  Endnu i 1960ernes begyndelse udgjorde muslimer en næsten ikke-registrerbar folkegruppe i alle de europæiske lande. I dag er forholdet som bekendt et helt andet.
  Størst fremgang har muslimer haft i lande som Frankrig, netop nu 8,8% og Sverige 8,1% Her er de ved at nå den meget farlige grænse på 10%, hvor muslimer føler så stor en selvtillid, at de begynder at arbejde for en egentlig erobring af stat og samfund.
  Tallene for disse to lande er så også de mest skræmmende for hele EU-blokken. Kortet er hentet fra det ansete amerikanske PEW-Institute og er en fremskrivning af de nuværende procenttal af muslimer frem til år 2050.
  Da vil Sverige have den største andel muslimer i EU, nemlig 20,5% og Frankrig tæt efter med 17,4%.

 9. Johannes Juhl

  Rådvild statsminister

  Af Hans Rustad

  Lars Løkke Rasmussens svar på Sri Lanka-terroren var præget af rådvildhed, som om han endnu ikke har fattet hvad jihad går ud på. Det bliver for meget for ham. Hvordan kan ha da lede Danmark i det farvand vestlige samfund er på vej ind i?
  Løkke Rasmussen afbrød sin ferie og drog tilbage til København, men havde ingenting at sige ud over selvfølgeligheder. Statsministeren betegner på pressemødet angrebene som terror.
  »Det må være fanatikere, der vil os noget ondt, der står bag, når man så bevidst går efter kirker og hoteller.«
  »Hensigten må være at gøre ondt og skabe splid. Det må vi ikke bøje os for. Vi må insistere på retten til at leve det liv, vi har ret til,« siger statsminister Lars Løkke Rasmussen på pressemødet.
  Det er uvist, hvorvidt Danmark markerer tragedien, oplyser statsministeren.
  »Det vil være det mest rigtige at være i dialog med de pårørende, hvordan vil skal markere tragedien.«
  Hvad kunne Løkke Rasmussen sagt? Han kunne sagt at sri lankeserne står overfor den samme fjende som Danmark. At jihad er blevet global. Det spilder snart ingen rolle hvor man opholder sig. Terroren rammer enten man befinder sig i Europa eller Asien.
  Det er en uudholdelig tanke for eliten, men alle kan se at det er slik det forholder sig.
  Hans norske kollega er lige tanketom. Erna Solberg mener terroren er meningsløs. Det er hendes måde at stille sig uforstående på. Præcis som Løkke Rasmussen når han siger “Det må være fanatikere, der vil os noget ondt,” som om det først nu er begyndt at gå op for ham.
  Lars Løkke fordømmer angreb: Det må være fanatikere, der vil os noget ondt

  Rådvild statsminister!

  Hvor er den mand dog falsk. Han har netop solgt os i Marrakesh i håbet om en topstilling i EU, og nu forstår geniet slet ikke, hvad der foregår.

  ”Min dybeste medfølelse går til ofrenes familier”, er han gudhjælpemig fræk nok til at sige.

 10. Johannes Juhl

  En tydelig berørt Løkke: Mit hjerte græder
  Det er endnu uvist, hvorvidt Danmark vil markere tragedien, oplyser statsministeren.
  Statsminister Lars Løkke Rasmussen udtrykker sin kondolence til de efterladte efter bombeangrebene i Sri Lanka, hvor mindst 207 mennesker er dræbt, heriblandt tre danskere.
  » Min dybeste medfølelse går til ofrenes familier. Mit hjerte græder«, siger en berørt Lars Løkke Rasmussen på et pressemøde søndag aften.
  »Påskefreden er blevet afbrudt på grusomste vis, påskeglæden er vendt til sorg. En fredelig ferie er blevet til et mareridt«.
  Eksplosionerne har ramt kirker og hoteller i hovedstaden, Colombo, samt i byerne Dehiwela og Negombo, der ligger nær hovedstaden.
  Betegner angrebene som terror
  Statsministeren betegner på pressemødet angrebene som terror.
  »Det må være fanatikere, der vil os noget ondt, der står bag, når man så bevidst går efter kirker og turistfaciliteter, som i stor udstrækning er vendt mod europæere, australiere og amerikanere, for hvem Sri Lanka er et yndet rejsemål«.
  »Hensigten må være at gøre ondt og skabe splid. Det må vi ikke bøje os for. Vi må insistere på retten til at leve det liv, vi har ret til«, siger statsminister Lars Løkke Rasmussen på pressemødet.
  Det er uvist, om Danmark eksempelvis vil holde en mindeceremoni for de afdøde, oplyser statsministeren.
  »Det vil være det mest rigtige at være i dialog med de pårørende om, hvordan vi skal markere tragedien«, siger Lars Løkke Rasmussen.
  Han siger videre, at man er i dialog med de pårørende om, hvordan deres kære skal bringes hjem til Danmark fra Sri Lanka.
  Afbrød sin ferie
  Lars Løkke Rasmussen afbrød sin påskeferie på Færøerne inden pressemødet.
  Et fly fra Forsvaret bliver sendt af sted fra Danmark søndag omkring klokken 19 til Sri Lankas hovedstad, Colombo.
  Udenrigsministeriets Borgerservice anslår, at mellem 1000 og 2000 danskere opholder sig i Sri Lanka.
  Udenrigsministeriets rejsevejledning er blevet opdateret, sådan at alle ikke-nødvendige rejser til Sri Lanka midlertidigt frarådes.
  HVOR LYDER HAN FALSK
  Mon han også havde afbrudt en ferie da en middelklasse pige blev dræbt af Islam i Marokko nej da tog han istedet ned og beseglede vores skæbne og overgav sig til Islam som kaldes fredens religion.
  I TV-avisen i går kl. 21.00 havde man også et indslag om den latterlige spazzer, der har samlet 1 million kroner ind til terrororganisationen Dansk Flygtningehjælp. Mon han nu starter en indsamling mod terror? For at støtte Dansk Flygtningehjælp er jo kun at hælde brænde på et uudslukkelig bål.
  Indslaget kom lige efter nyheden om “hændelsen” på Sri Lanka, hvor nyhedsoplæserens trosfæller havde fejret påsken med at slagte minimum 290 vantro.
  Kondolerer til Holch Povlsen og hans familie.
  Børnene var helt uskyldige.

 11. Johannes Juhl

  Rasmus Paludan udelukket fra Facebook – uvist om DR står bag
  21. april 2019 24NYT Danmark, Tophistorie
  For godt en uge siden lykkedes det DR at få 24NYT udelukket fra Facebook. Vores officielle side med mere end 34.000 følgere er således lukket helt ned. Facebook har bekræftet over for DR, at det sker som følge af en henvendelse fra DR. En oplysning DR efterfølgende har forsøgt at skjule fra deres artikel om 24NYT, efter at en række politkere reagerede med harme mod DR.
  DR har bl.a. fået en række “eksperter” til at sige om 24NYT, at vi skulle have købt os til “likes” på Facebook. Det har 24NYT aldrig gjort, og Facebook har heller ikke villet bekræfte denne løgn over for DR.
  Men Facebooks censur mod indvandrerkritiske røster har ikke udelukkende ramt 24NYT. En lang række af medier og debattører har fået Facebooks politiske censur at mærke.
  Paludan ramt af Facebook-censur – uvist om DR står bag
  Således også partileder for Stram Kurs, Rasmus Paludan. Han oplyser til 24NYT, at han ikke ved, hvorfor Facebook har valgt at blokere for hans mulighed for at skrive opslag fra sin perosnlie profil.
  Om DR også har lagt pres på Facebook i denne sag er uvist. 24NYT har søgt aktindsigt i DRs kommunikation med Facebook i sagen, der endte med at 24NYT blev udelukket fra Facebook, men den nægter DR at efterkomme.
  Rasmus Paludan og hans parti Stram Kurs har nu indsamlet mere end halvdelen af de vælgererklæringer, der skal til for at kunne stille op til det kommende folketingsvalg.
  Man kan afgive vælgererklæring ved at klikke her: https://stramkurs.dk/vaelgererklaering/
  OBS: DR har fået Facebook til at lukke 24NYTs side. Derfor kan vi ikke selv dele denne artikel. Vi håber, at læserne selv vil dele den fra egne Facebook-profiler.

 12. Johannes Juhl

  EU vil give muslimsk land visum-fri adgang
  21. april 2019 24NYT – NI Internationalt, Tophistorie
  Foto: Formanden for EU-kommissionen Jean-Claude Juncker (Aron Urb (EU2017EE))
  Et klart flertal i EU-parlamentet mener, at indbyggerne i Kosovo snart ikke længere skal have visum for at komme ind i EU. Det kan betyde øget kriminalitet og terrorfare i Schengen-området, herunder Danmark.
  Kosovo, der er 95 procent muslimsk og 88 procent albansk, bør ikke længere være omfattet af krav om visa til EU.
  Det har et flertal på 331 stemmer i EU-parlamantet besluttet. 126 parlamentsmedlemmer var imod.
  “Hvis forslaget bliver endeligt vedtaget, vil Kosovos indbyggere kunne rejse ind i EU uden visum i 90 dage indenfor en 180-dages periode. Det forudsætter, at de har et biometrisk pas, og at formålet med rejsen er forretning, turisme eller familiebesøg – men ikke arbejde,” fremgår det af schengenvisainfo.com.
  Åbningen af EU’s grænser for de omkring 1,5 millioner kosovo-albanere vil kræve en øget politiindsats. Det advarer en EU-rapport fra 2018 om.
  Ifølge EU-rapporten har Kosovo problemer med bl.a. narkosmugling, menneskesmugling og organiseret kriminalitet. Et problem, som bl.a. EU-projektet Countering Serious Crime in the Western Balkans skal forsøge at dæmme op for.
  Kritikere er bekymrede over, at visumfri adgang fra Kosovo vil give landets kriminelle mulighed for at operere i hele Schengen-området.
  Kosovo er ikke kun ramt af alvorlige problemer med kriminalitet, korrupte myndigheder og et retssystem, som slet ikke formår at håndtere problemerne. Radikal ekstremisme er nemlig i voldsom stigning i Kosovo.
  I 2016 havde det lille land hele 800 moskeer, skriver New York Times i artiklen “Sådan blev Kosovo til et væksthus for ISIS”.
  Især Saudi-arabien har haft stort held med at eksportere såkaldt wahhabisme gennem opførelse af moskeer. Wahhabisme er den samme bogstavtro fortolkning af religionen, som bl.a. Islamisk Stat arbejder efter.
  Kosovo er som resultat af de mange udenlandske moskeer blevet lidt af en terrorrede:
  “Kosovo har med sine kun 1,8 millioner indbyggere produceret flere fremmedkrigere per indbygger end noget andet vestligt land, siden Islamisk Stat erklærede sit kalifat i 2014,” fortæller Washington Post. 413 personer fra Kosovo har tilsluttet sig ekstremister i Syrien siden 2012.
  EU-parlamentets ønske om at ophæve visum-kravet for Kosovo vil, såfremt det som ventet godkendes endeligt, formenlig øge terrortruslen i Europa yderligere.
  Der er valg til EU-parlamentet i maj.
  OBS: DR har fået Facebook til at lukke 24NYTs side. Derfor kan vi ikke selv dele denne artikel. Vi håber, at læserne selv vil dele den fra egne Facebook-profiler.