DET DANSKE FORÅR

Har været på arbejde non-stop siden torsdag, så det var en dejlig nyhed midt i travlheden at få at vide, at vælgererklæringerne til Stram Kurs nu var samlet og senere lørdag at få at vide, at man nu var klar til de sidste godkendelser af partiet, så det kan stille op til valg.

Tak til alle SIADs medlemmer og støtter, der har været med til at promovere at få folk til at give vælgererklæringer til Stram Kurs, som SIAD vil råde alle medlemmer og støtter at stemme på til det kommende folketingsvalg, fordi man her har en kurs, der passer i SIADs ånd, nemlig at islam skal forbydes og dets medlemmer sendes ud af landet. Og nu er vi også heldige at have et parti til dem, der ikke vil stemme på Stram Kurs, så er muligheden at stemme på Nye Borgerlige.
Er ikke bange for at kun det ene parti skulle komme ind, de kommer ind begge to og derfor gælder det nu om at venstrefløjen ikke får lejlighed til at så splid imellem de to partier. De kommer til at arbejde sammen, når de kommer ind.

Vil i kommende uge skrive en opfordring til, at alle vores medlemmer og støtter nu aktivt hjælper til med, at få Danmarks mest hardcore patriot og statsministerkandidat på tinge. Nu skal vi gøre ALT for at få alle af huse og stemme på Stram Kurs – især dem der normalt ikke stemmer, fordi de er trætte af politikerne. Nu må vi overbevise dem om, at vi nu har fået en rigtig politiker, der aldrig vil lade sig korrumpere, men virkelig vi lade sit hjerte arbejde for Danmark.

Også tillykke med Uwe Max’ opstilling for Stram Kurs. Nu går de røde medier selvfølgelig efter ham og kritiserer hans performance-kunst, for at prøve at svække Stram Kurs og deres politik, men takket være netop løgnemedierne, har alle patrioter der har stået op for Danmarks sag prøvet at få ørerne i maskinen og blive hængt ud for det mindste lille pip, man er kommet med, når man har været imod islamisk indvandring. Så løgnemediernes propaganda og løgnehistorier virker ikke længere på danskerne, de kan godt se igennem de røde mediers manipulationer.

Det vi kan mærke lige nu, er ikke bare det fysiske forår, men også duften af det nye patriotiske forår, hvor enderesultatet vil blive, at danskerne kaster islams åg af sig og genvinder Danmarks navn og ære rundt omkring i verden.

Sejr for Rasmus Paludan, sejr for Stram Kurs, sejr for Danmark!
Nu skal der arbejdes!

Anders Gravers
Formand
Stop Islamiseringen Af Danmark

9 comments

 1. Johannes Juhl

  Chokmåling: Paludan står til at komme i Folketinget i ny måling
  CHRISTIAN HANSEN
  THOMAS AMBROSIUS

  Partiformand Stram Kurs, Rasmus Paludan, demonstrerer ved Fælledparken, onsdag den 1. maj 2019.

  Den racismedømte partileder for Stram Kurs, Rasmus Paludan, står til at få 3,9 procent af stemmerne, hvis der var folketingsvalg i dag.
  Det viser en vælgermåling, som YouGov har foretaget for B.T.
  Selv når der tages højde for den statistiske usikkerhed i målingen, ligger Stram Kurs på komfortabel afstand af spærregrænsen på 2,0 procent.
  Usikkerheden på målingen på Stram Kurs er plus/minus 0,9 procentpoint. Det betyder på statistiksprog, at der er 95 procents sandsynlighed for, at Stram Kurs lige nu står til at få et sted mellem 3,0 procent og 4,8 procent af stemmerne.
  Professor på Københavns Universitet Kasper Møller Hansen tilskriver den gode måling for Stram Kurs partiets nyhedsværdi.
  Han hæfter sig ved, at stemmerne til Stram Kurs bliver taget fra Dansk Folkeparti, der med denne måling scorer det ringeste resultat i otte år.
  Hovedparten af vælgerne høster Rasmus Paludan nemlig hos frafaldne DF-vælgere. Cirka halvdelen af Stram Kurs-vælgerne kommer fra Dansk Folkeparti, der i denne måling blot står til 11,2 procent. Resten af Stram Kurs-vælgerne er tidligere sofavælgere eller har stemt på andre partier ved valget i 2015.
  »Det er interessant, at Nye Borgerlige og Stram Kurs ser ud til at få omkring 10 procent af stemmerne. Det er markant, kan man roligt sige,« siger han og fortsætter:
  »Det sker samtidig med, at Dansk Folkeparti går tilbage og får den dårligste YouGov-måling siden december 2011.«
  Hvis partileder af Stram Kurs, Rasmus Paludan, skal gøre sig forhåbninger om en plads i Folketinget, skal han lykkedes med at holde liv i den offentlige debat omkring udlændinge, mener Kasper Møller Hansen.
  Ellers kan interessen om Rasmus Paludan hurtigt forsvinde igen, lyder det.
  »Når både Nye Borgerlige og Stram Kurs går frem, viser det, at der er en ret stor gruppe danskere, som udtrykker deres klare skepsis over for udlændinge og indvandrere.«
  Nye Borgerlige og Pernille Vermund får i en ny måling 6,3 procent af stemmerne. Arkivfoto Nye Borgerlige og Pernille Vermund får i en ny måling 6,3 procent af stemmerne. Arkivfoto Foto: Ólafur Steinar Gestsson Vis mere
  »Men hvis dagsordenen skifter, og debatten begynder at handle om klima og sygehuse, så vil de nok gå tilbage igen. Så Rasmus Paludans chance er at holde gryden i kog lige indtil valget,« siger Kasper Møller Hansen.
  Lars Gylling, kommunikationschef og ansvarlig for valgmålinger hos YouGov, kan vi overhovedet stole på tallene i denne måling?
  »Hvis spørgsmålet er, om vi kan vi stole på, at tallene er repræsentative for vælgernes holdning lige nu og her, så er svaret ‘Ja’ med de usikkerheder, man normalt forbinder med meningsmålinger.«
  »Men det er ikke nødvendigvis en god prognose for valgresultatet. Det er en øjebliksmåling.«
  Rasmus Paludan demonstrerer her i Fælledparken i København, onsdag den 1. maj 2019. Rasmus Paludan demonstrerer her i Fælledparken i København, onsdag den 1. maj 2019. Foto: Mads Claus Rasmussen Vis mere
  Hovedparten af de 1.656 vælgere, der har svaret i denne måling, har svaret den 1. maj, hvor Rasmus Paludan tiltrak sig fornyet opmærksomhed med sin demonstration i Fælledparken. Hvilken indflydelse kan det have på målingen?
  »Der er ingen tvivl, om at når man er så meget i medierne, som Rasmus Paludan er lige nu, hvor han dominerer mediebilledet, så vil det påvirke tallene.«
  »Men hvilken betydning det har for resultatet på valgdagen, er umuligt at spå om, da vi ikke har set et fænomen som Paludan før.«
  »Vi har ikke set partier med så stort et protestelement før. Så det er umuligt at forudsige om den øjeblikkelige opbakning til Stram Kurs vil være faldet på valgdagen.«
  Omkring en femtedel af de vælgere, der angiver, at ville stemme på Stram Kurs, var sofavælgere ved valget i 2015. Hvad er sandsynligheden for, at de rent faktisk kommer op af sofaen og sætter deres kryds ved Stram Kurs?
  »Når folk nu og her siger, at de rent faktisk har tænkt sig at stemme på Stram Kurs, så er jeg nødt til at tage deres svar for gode varer, og det gør jeg.«
  »Men vi ved først på valgdagen, om de rent faktisk følger den intention, de har lige nu.«
  Lars Gylling fortæller videre, at det er i overvejende grad er mænd, der angiver at ville stemme på Stram Kurs lige nu. Det gælder cirka to ud af tre Stram Kurs-vælgere.
  Samtidig har Stram Kurs ifølge Lars Gylling et godt tag i de vælgere, der erklærer sig i høj grad ‘slet ikke interesseret’ i politik.
  Normalt angiver hovedparten af den gruppe vælgere, at de ikke vil stemme, men i denne måling fordeler denne gruppe vælgere sig næsten ligeligt mellem Stram Kurs og vælgere, der holder fast i ikke at ville stemme.
  Det gælder knap en femtedel af de 3,9 procent af vælgerne, der angiver at ville stemme på Stram Kurs.
  »Rasmus Paludan har simpelthen aktiveret en del af sofavælgere,« siger Lars Gylling.

  Hvem siger det er sofavælgere?? Og hvorfor skulle det nettop være det!!!

 2. Johannes Juhl

  Så meget kan man stole på løgne pressen De har mere travlt med at få Rasmus Paludan Dømt end at passe deres arbejde som er at informere befolkningen Det er det vi betaler lisensen for.

  DR annoncerer folketingsvalg ved en fejl
  Leveret af /ritzau fokus/

  DR publicerede torsdag aften en artikel ved et uheld, hvor der stod, at folketingsvalget finder sted 26. maj. (Arkivfoto)© Mads Claus Rasmussen/Scanpix DR publicerede torsdag aften en artikel ved et uheld, hvor der stod, at folketingsvalget finder sted 26. maj. (Arkivfoto)
  DR publicerede torsdag aften en artikel på http://www.dr.dk, hvor der stod, at folketingsvalget finder sted 26. maj.
  DR skriver på sin hjemmeside, at artiklen var en kladde til en forberedt artikel, der handlede om førstegangsvælgere, som ved en menneskelig fejl blev lagt på nettet.
  Artiklen blev straks fjernet, men som følge af en teknisk fejl blev den vist på skærme i DSB’s S-tog, hvor den er blevet fjernet fredag morgen. DR beklager fejlen.
  Valget til Folketinget skal senest afholdes 17. juni, men statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) har endnu ikke trykket på knappen.
  Ledende redaktionschef på DR Nyheder Christian Lindhardt fortæller til B.T., at nyheden lå omkring et minut på nettet.
  – Vi er selvfølgelig kede af, at vi har lavet en fejl. Det kan desværre ske, når man arbejder med nyheder. Derfor trak vi den også hurtigt tilbage, lige så snart vi blev opmærksomme på den, siger han.
  DR er nu ved at undersøge, hvorfor artiklen fortsat var på DSB’s skærme, selv om den var fjernet fra dr.dk.
  Ved det seneste folketingsvalg i 2015 kom DR også til at udskrive valget for tidligt.
  Dengang udsendte DR en nyhedsbesked, hvor der stod, at valget var udskrevet og skulle afholdes 9. juni, hvilket var en fejl. Valget blev senere udskrevet til afholdelse 18. juni.
  På daværende tidspunkt var en ansat hos DR ved et uheld kommet til at sende beskeden.

  /ritzau/

 3. Johannes Juhl

  Jøderne flygter fra Sverige, og hvem bliver de næste, der vil blive forfulgt, som under 2. verdenskrig? Kristne. Meget god, foruroligende video, som slammer den uægte, antikristelige, svenske kirke. https://www.youtube.com/watch?v=ACtjGtVrgSU – Kvinden er akademiker og har været chef i 30 år, men fordi hun er kristen og islam-kritisk, er hun nu udestængt totalt fra jobmarkedet. Det undrer mig, at danske medier ikke fortæller om de alvorlige problemer i Sverige, fx at jøderne nu flygter derfra? Nåeh nej, det er jo fake news-medierne, vi taler om… De taler om klima og SAS for at få fokus væk fra de reelle problemer.

 4. Anonym

  Jamen. Også tillykke til -siad- stramkurs- og Nye borgerlige, som kan give islamapologerne eller de selvvalgte Dhimmier kamp inden på selve Borgen. Jeg er lykkelig over at skulle opleve det håb for fremtiden, demokratiet og friheden. Også tak til DF for at have taget den værste høvl fra de selvvalgte og selvfrelste dhimmier og fejhedsmoralister. Hjertelig tak til SIAD for at have understøttet det jeg har ventet på i mange år (helt tilbage fra 11 september 2001, hvor jeg blev klar over at det ikke var mig der var paranoid overfor Islam. Det var den virkelighed som Islam skabte) . Hjertelig tak. mvh Michael Unna

 5. Anonym

  En kæmpe stor TAK til Anders Gravers og til Rasmus for deres ustoppelige kamp for det gamle Danmark. Som skal bestå,
  så længe Bøgen spejler sig i bølgen blå.
  Håber nu at flertallet af danskerne kan se det.

 6. Anonym

  Rasmus Paludan placerer en elefant i rummet, som de fleste politikere vil ignorere – den hedder islam
  Indvandring Politik april 30, 2019

  Karen Jespersen og Ralf Pittelkow
  Det danske politiske system har reageret med larmende tavshed på, at Rasmus Paludans parti Stram Kurs nu kan opstille ved folketingsvalget.
  Normalt ville der hurtigt komme ekstraordinære meningsmålinger, der kunne give indtryk af, hvor mange stemmer et nyt parti på banen står til. Men disse målinger lader vente på sig.
  Måske har ingen medier lyst til at få sådanne målinger frem. Måske er man bange for, at de vil give Stram Kurs yderligere opmærksomhed og medvind.
  Men både de politiske partier og borgerne har en interesse i at få at vide, hvordan det står til med den folkelige opbakning til partiet.
  Virkeligheden er nu engang et bedre grundlag for at forholde sig til det ny fænomen end gisninger.
  Bag tavsheden er der i det politiske miljø stor spænding om Stram Kurs’ vælgeropbakning. De fleste blev taget på sengen, da det viste sig, at partiet på rekordtid kunne samle det nødvendige antal underskrifter til at stille op ved folketingsvalget.
  Elefanten i rummet
  Stram Kurs’ foreløbige succes hænger sammen med, at partiet formulerer sig meget skarpt på to afgørende punkter, som de fleste partier viger udenom. Kun Dansk Folkeparti og Ny Borgerlige er allerede meget aktive i denne debat.
  Stram Kurs taler ikke bare om indvandring eller ikke-vestlig indvandring i bred almindelighed. Paludans provokationer sigter hele tiden på at fremhæve, at det centrale problem er den muslimske indvandring.
  Han placerer en elefant i rummet, som andre partier prøver at ignorere. Den hedder islam.
  Islam er ikke bare religion. Den er også politiske regler for, hvordan samfundet skal indrettes: Samfundet skal følge islams læresætninger. For de rettroende står disse læresætninger over demokratiet. De kommer nemlig direkte fra Allah.
  Derfor stormer Rasmus Paludan ind i dansk politik
  Dette er i lodret modstrid med de principper, som vores samfund er bygget på. Hvis denne islamiske tænkning for alvor fik indflydelse i vores samfund, ville Danmark blive fundamentalt forandret.
  Dramatisk ændring i befolkningen
  Hermed kommer vi til det andet politiske hovedbudskab fra Stram Kurs:
  Sammensætningen af befolkningen i Danmark ændrer sig dramatisk. Den muslimske andel af befolkningen vokser og bliver ved med at vokse – trods stramninger i udlændingepolitikken. I den forstand bliver Danmark mere og mere muslimsk, med mindre bremserne slås i.
  Denne vidtrækkende udvikling er stort set fraværende fra den etablerede politiske debat i Danmark! Mange politikere trækker bare nathuen ned over øjnene.
  Stram Kurs har fuldstændig ret i at råbe vagt i gevær over for den dramatiske ændring i det danske samfund.
  Rasmus Paludan stormer mod opstilling til Folketinget – det kan få stor betydning
  Og der er ikke ringeste tvivl om, hvor befolkningen står: Den ønsker ikke et mere og mere muslimsk Danmark gennem indvandring og børnefødsler.
  Politikernes manglende ærlighed
  Rasmus Paludans frygt for en sådan udvikling er forståelig, og han har ret i at advare mod den. Bortset fra Dansk Folkeparti og Ny Borgerlige svigter næsten alle andre politikere danskerne på dette afgørende punkt.
  De har ikke den ærlighed at fortælle befolkningen, at deres politik vil føre til et mere muslimsk Danmark, og at det må man bare leve med.
  Men Paludans forslag til at tackle problemet går ikke.
  Han vil for eksempel forbyde islam. Han hævder, at dette er i pagt med grundloven, men det vil han ikke finde mange jurister, der kan tilslutte sig. Han vil også udvise ikke-vestlige personer, der har fået asyl.
  Det er ikke holdbart at ville regere Danmark ved hjælp af en række brud på grundloven.
  Rasmus Paludan kan få indflydelse på udlændingepolitikken i valgkampen – han er del af en langt bredere tendens
  Behov for en stribe vigtige stramninger
  Men der er meget vigtige stramninger, man kan og bør arbejde for:
  Vi bør have et asylstop for mennesker, der kommer til Danmark fra sikre lande. Langt de fleste asylansøgere til Danmark kommer i dag fra sådanne lande. De befinder sig allerede i sikkerhed.
  Vi bør fjerne asylansøgeres ret til at komme ind i Danmark, mens deres sag behandles. Mange udnytter det til at blive, selv om deres ansøgning afvises.
  Vi bør have stoppet trafikken med, at masser af migranter smider deres papirer væk og ad den vej opnår asyl.
  Vi bør ikke bare i ord, men i handling sætte os op imod konventionernes tyranni. Konventionerne lammer det enkelte lands handlefrihed i fuldstændig uholdbar grad.
  Muslimsk land indfører sharia med dødsstraf ved stening for utroskab og homoseksualitet – ingen danske muslimer protesterer
  Vi bør gennemføre en endnu skrappere grænsekontrol, der forhindrer illegal indvandring.
  Sidst, men ikke mindst: Vi skal have gang i meget mere omfattende hjemsendelsesprogrammer. På Dansk Folkepartis initiativ er der taget skridt til et sådant ”paradigmeskift”. Men vi har brug for at komme længere.
  Bremserne bør slås i
  Disse og en række andre indgreb vil kunne føre til, at de nuværende tilstande, som får mange danskere til at reagere, ophører.
  Nok er tilstrømningen til Danmark netop nu forholdsvis beskeden. Men til gengæld har ændringen i befolkningens sammensætning allerede fået lov til at udvikle sig alt for langt.
  Bremserne bør slås i. Men uden at krænke grundloven.

 7. Anonym

  Burkaforbuddet gælder ikke Hizb ut-Tahrirs kvinder – politiet måtte ikke gribe ikke ind under fredagsbønnen på Slotspladsen
  Indvandring Politik april 30, 2019

  hizb ut-Tahrir på Christiansborgs Slotsplads
  Poul Erik Andersen
  Selvom Folketinget den 31. maj 2018 vedtog det såkaldte burkaforbud, gælder det åbenbart ikke for Hizb ut-Tahrirs kvinder.
  I hvert fald ikke, når de deltager i fredagsbøn foran Folketinget.
  Det fremgår af et svar fra justitsminister Søren Pape Poulsen (KF) til formanden for Folketingets Udlændinge- og Integrationsudvalg, Martin Henriksen (DF). (svar på spørgsmål 523)
  Under fredagsbønnen bar flere af kvinderne burka, og det undrede ikke blot Martin Henriksen, men også adskillige andre, der havde kommenteret det på de sociale medier.
  Af samme grund ville Martin Henriksen vide, om ministeren kunne af- eller bekræfte, om:
  ”Politiledelsen i København i forbindelse med Hizb ut Tahrirs fredagsbøn på Christiansborg Slotsplads havde givet ordre om, at politiet ikke skulle gribe ind overfor personer, der brød tildækningsforbuddet?”
  Politiet havde fået ordre til ikke at gribe ind

  Af svaret fra justitsministeren fremgår det, at ledelsen i Københavns Politi havde givet ordre til ikke at gribe ind under selve fredagsbønnen.
  I svaret til Martin Henriksen hedder det således, at:
  ”Det var i den forbindelse (fredagsbønnen, red.) Københavns Politis vurdering, at der ville kunne foreligge et anerkendelsesværdigt formål, såfremt personer under demonstrationen bar beklædningsgenstande, der skjulte ansigtet,” hedder det blandt i svaret, hvor det uddybes, at:
  ”I forlængelse heraf vurderede politikredsen endvidere, at der ikke ville foreligge et anerkendelsesværdigt formål, såfremt personer under transport til og fra demonstrationen bar beklædningsgenstande, der skjulte ansigtet.”
  Det var således ikke tilladt at skjule ansigtet under transporten til Christiansborg Slotsplads, men det var til gengæld tilladt at skjule ansigtet under selve opholdet på Slotspladsen.
  At holde fredagsbøn foran Folketinget var til gengæld ifølge Københavns Politi et såkaldt anerkendelsesværdigt formål.
  Københavns Politi henviser her til bemærkningerne i lovforslaget om det såkaldte burkaforbud, og hvor det fremgår, at det er tilladt at bære ansigtstildækning ”i en konkret sammenhæng, der er nært forbunden med udøvelse af religionsfriheden.”
  Fire kvinder slap godt fra at overtræde forbuddet
  Det var dog ikke alle tildækkede kvinder, der holdt sig til Slotspladsen.
  Af svaret fra justitsministeren fremgår det, at:
  ”Københavns Politi observerede to kvinder på Højbro Plads. Inden politipersonalet nåede at rette henvendelse til kvinderne, tog de selv den tildækkende beklædning af. Politipersonalet rettede herefter ikke henvendelse til kvinderne.”
  I et andet tilfælde af overtrædelse af tildækningsforbuddet var der tale om to kvinder på Købmagergade, som politiet rettede henvendelse til og bad dem fjerne den tildækkende beklædning.
  Ingen af sagerne fik konsekvenser i form af bøder, som loven påbyder.
  ”Grundet situationen beskrevet ovenfor omkring demonstrationerne på og omkring Christiansborg Slotsplads blev det konkret besluttet alene at påtale forholdet over for kvinderne,” lyder forklaringen fra Københavns Politi.
  Martin Henriksen: Vi skal sige fra over for islamisterne
  Formanden for Folketingets Udlændinge- og Integrationsudvalg, Martin Henriksen, er meget betænkelig over den holdning til landets love, som svaret fra justitsminister Søren Pape Poulsen er et udtryk for:
  ”Jeg bryder mig bestemt ikke om det, og jeg synes, at politiledelsen bruger undtagelserne i loven til at undgå konflikter, og det holder jo ikke, at man får lov til at overtræde loven, fordi politiet er bekymret for hvordan, man vil reagere,” siger Martin Henriksen til Den Korte Avis og understreger:
  ”Lov er lov, og lov skal holdes. Jeg glæder mig over de gange, hvor politiet har brugt loven, men jeg ærgrer mig samtidig over tilfælde som dette. Vi skal netop bruge forbuddet til at sige fra overfor islamisterne.”
  Og det var jo sådan set også det, der oprindeligt var meningen med det såkaldte burkaforbud.

  • Johannes Juhl

   Med andre ord så har vi jo Danmarks justitsministers tilladelse til at kør uden sikkerheds sele vi kan bare tage dem på hvis vi bliver stoppet Eller vi kan sænke farten hvis vi kører for stærkt og bliver taget herfor !!!
   Med lov skal land bygges.
   Ikke med anarki og lovløshed.