FORSVARSMINISTEREN KALDER RASMUS PALUDAN GALNING, DER OPFØRER SIG EKSTREMT OG IDIOTISK

Del hvor du kan på internettet – medierne (regeringens håndlangere) gør det ikke

REGERINGEN HAR SPILLET FALLIT – KAN IKKE SIKRE DANSKERNES RETTIGHEDER

Regering inkl. støtteparti VIL ikke forstå, at befolkningen ønsker naturrettigheder – understøttet af grundloven som forsamlingsfrihed og ytringsfrihed – overholdt i deres land.

En stats fornemste opgave at værne borgerne mod overgreb, både fra ydre fjender (ydre sikkerhed) og fra andre personer (indre sikkerhed) – gør den ikke det, har den ingen mening som andet end en ren forbryderorganisation.

Rasmus Paludan har bevist, at regeringens gæster (befolkningen er aldrig blevet spurgt, om de vil have dem) ikke ønsker, at danskerne har ytringsfrihed og forsamlingsfrihed.

En stats fornemste opgave at værne borgerne mod overgreb, både fra ydre fjender (ydre sikkerhed) og fra andre personer (indre sikkerhed) – gør den ikke det, har den ingen mening som andet end en ren forbryderorganisation.

Det er i det lys man skal se venstrepolitikeres angreb på Rasmus Paludan, først statsministeren og nu forsvarsministeren, som selvfølgelig har clearet sine udtalelser med statsministeren.
Det er deres egen uformåenhed til at lede staten, der gør, at de må angribe sendebudet, der fortæller, at der er områder i Danmark, som ikke bliver ledet af de danske politikere. Dermed forvalter de ikke opgaven, de har fået af Danmarks ejere, nemlig Danmarks befolkning og derfor skal opgaven tages fra dem og gives til folk, der elsker deres land og befolkning og vil lytte til dem.

Anders Gravers

Claus Hjort advarer: Paludan kan påvirke den sikkerhedspolitiske situation

6 comments

 1. Anonym

  Er tiden ikke ved at være moden til, at vi som bevidste patrioter, tager sagen i egen hånd!
  Var i går i Ryvangen, og i dag er det 5.maj, er vi blevet så skvattede af al den velfærd, at vi bare lader os slagte som en flok umælende væsener. De unge drenge der ligger i Ryvangen, de gav deres liv, for at vi kunne leve frit, og der blev opbygget et velfærdssamfund uden sidestykke. Skal vi bare stiltiende se på, at det bliver nedbrudt af udefra kommende? Jeg syntes det ikke.

  • M.S. Carstens

   Det er vist kun vi gamle der er helt bevidste om dette. Historieundervisningen i de danske folkeskoler har svigtet fælt og vi / jeg opdagede det for sent. Vi må hver i sær påtale det for vore børn og børnebørn. Hos os blev Dannebro hejst i går og barnebarnet på 7 år lyttede opmærksomt, da jeg forklarede hvorfor. Han konkluderede: vi vil IKKE have krig. Heller ikke muslimer! og sluttede af med noget der lignede Take won do.

   Ja, æret være vore uselviske frihedskæmpere. Deres sindelag er savnet i tidens selvoptagede magelighed.

 2. M.S. Carstens

  Alle nuværende politikkere på Borgen frygter Rasmus Paludan, for de ved, at han kan klæde deres forræderiske forehavender af til skindet: De er SELV “russiske agenter” for islamiseringen af Danmark!

  Den katastrofale islamisering af Danmark er og bliver, *i stigende grad*, den altopslugende faktor vi er underlagt, hvis ikke vi omgående får trukket i nødbremsen og får iSlammet ryddet ud af maskineriet. Her er det tvingende nødvendigt, at ALLE ser bort fra deres subjektive valgønsker og får stemt NYE partier/politikere ind på Borgen, der har dette med i deres absolutte politiske overbevisning.
  *-* dette af flere grunde, men oven i alt skal lægges de uoverstigelige følger, som Lars Løkke Landsforræders underskrift af Marokkoaftalen 2018 vil få.

 3. Johannes Juhl

  Claus Hjort ser jo som bekendt en russer bag ved muren alle steder !!!
  Ligesom han så en arbejdsløs der ikke ville arbejde da han var beskæftigelsesminister !!!
  Manden er jo rablende gal !!!

 4. Anonym

  Danskerne har fået nok
  Da de voldsparate muslimske indvandrere gik amok på Nørrebro palmesøndag, skete der noget for mange danskere.

  Det var for meget. Bægeret var fyldt. Det løb over. Danskerne havde fået nok. Vi kan ikke acceptere, at muslimske indvandrere, som helt åbenlyst vender de danske værdier ryggen, hærger en hel bydel med vold og hærværk, angriber politiet og truer politikere på livet.

  Den folkelige reaktion på angrebene på Rasmus Paludan og på politiet har været meget kraftig.

  Udlændingepolitikken skal løses fra bunden. Udviklingen skal vendes, og det skal være nu. Flere har tydeligvis fået øjnene op for, at det ikke kan blive ved med at gå på denne måde.

  Det er præcis derfor, jeg og Peter Seier Christensen stiftede Nye Borgerlige. Fordi danskernes stemme skal blive hørt, så vi kan få politikerne til at løse problemerne i stedet for blot at tale om dem.

  Men politikerne tøver. I stedet for at handle, forsøger de at give indtryk af, at alt går i den rigtige retning. At der er styr på tilstrømningen, at integrationen af de muslimske indvandrere er i god gænge og at de udviste bliver anbragt på en ø.

  Det passer ikke. Jeg tror, at den stærke folkelige reaktion på optøjerne på Nørrebro skyldes, at danskerne oplever, at politikerne svigter.

  Rasmus Paludan har i halvandet år rejst landet rundt med sine demonstrationer. Utallige gange har han stået og viftet med en koran og diskuteret med folk. Det skete der ikke noget ved.

  Det ændrede sig palmesøndag, da vi blev ramt af tv-billeder af muslimer på Nørrebro, som i et amok-løb mod politiet smadrede bydelen.

  Folkets reaktion blev yderligere forstærket, da politikerne accepterede, at Politiet reagerede med at begrænse Rasmus Paludans muligheder for bruge sin ret til at demonstrere i stedet for at sætte hårdt mod hårdt og forsvare ytringsfriheden.

  Siden da er vælgererklæringer strømmet ind til Stram Kurs, så Rasmus Paludan i dag har nok til at stille op til Folketinget.

  Jeg er glad for den folkelige reaktion. Det er godt, at danskerne siger fra, når politikerne hverken har modet eller viljen. Det giver håb om, at demokratiet og folkestyret vågner og vil sætte politikere stolen for døren.

  Nu kommer Rasmus Paludan formentlig på stemmesedlen. Det har jeg det fint med. Det er langt at foretrække, at Paludan får en stemme i demokratiet, end at hans ytringsfrihed undertrykkes, som man har hørt folk på venstrefløjen plædere for.

  Nye Borgerlige vil stille politikerne stolen for døren. Problemerne skal løses fra bunden. Derfor har vi tre ufravigelige krav til enhver statsminister, der vil danne regering med vores støtte:

  Der skal indføres et asylstop. Flygtninge skal udelukkende hjælpes i nærområderne
  Udlændinge her i landet skal forsørge sig selv. Retten til offentlig forsørgelse skal knyttes til det danske statsborgerskab
  Og så skal udlændinge, der begår kriminalitet udvises konsekvent og efter første dom.
  Vores opgave er at fortælle danskerne, at stemmer du, som du plejer, så får du mere af det samme.

  Det har vi fået nok af.

  Venlig hilsen
  Pernille