DETEKTOR ER EN AFDELING AF FAKE NEWS

Del hvor du kan – fake news gør det ikke

 

At sætte DRs Detektor til at afsløre fake news, svarer til at man satte en afdeling i Goebbels propaganda-ministerium i 1942 til at dømme, hvad der var rigtige og forkerte nyheder.

DR laver stort set ikke andet end at sprede falske nyheder ang. islams tilhængere og indvandringen generelt. Selv Danmarkshistorien bliver peppet op i et program om indvandring, hvor Danmark bliver en stor indvandrernation, historien om sløret og DRs forpligtelse til altid at fortælle den lille solstrålehistorie om vellykket indvandring osv.

når indvandreren får dansk pas, så er hans børn automatisk naturaliseret, altså danske statsborgere, og tæller nu ikke med i statistikken over indvandrere

Nu har man så sat Detektor til at finde ud af om Rasmus Paludans tal ang. muslimsk indvandring er rigtige eller forkerte og DR’s lille Goebbels-afdeling Detektor finder selvfølgelig en ekspert, en religionsforsker ved navn Brian Arly Jacobsen, der mener – læg mærke til ordet mener, – at Rasmus Paludans tal er alt for højt.
Problemet for eksperten og alle andre er, at fra midt 80’erne, da antallet af muslimer voksede eksplosivt, besluttedes der for dansk statistik, at de ikke længere skulle opgøre religiøse statistik-tal. Den beslutning kom selvfølgelig, fordi man ikke ville fortælle befolkningen, hvor mange muslimer der rent faktisk kom ind i landet, sådan at den oprindelige befolkning kunne have sagt nej i tide.

Så det er ikke kun eksperten, der har problemer med at komme frem til det rigtige tal, når det ikke bliver opgjort, men et faktum er, at i årtier blev der sagt, at der var omkring 200.000 muslimer i Danmark. Eksperten kan så strække sig til at sige, at der er 320.000 muslimer, altså 100.000 mere end det tal, man begyndte at snakke om sidst i 80’erne.

Det er selvfølgelig et alt for lavt tal og hovedårsagen til det er, at når indvandreren får dansk pas, så er hans børn automatisk naturaliseret, altså danske statsborgere, og tæller nu ikke med i statistikken over indvandrere. Kan godt ske eksperten har fundet nogle tal hist og pist, hvori de naturaliserede indgår (dem folketinget har gjort danske), men slet ikke i det antal, som det skal være.

Skal der påpeges noget, Paludan siger forkert, så er det hvor han forklarer, at børn, der har to danske forældre – altså forældre der har tillagt sig dansk statsborgerskab – automatisk bliver regnet for danskere i dansk statistik. Der skal rent faktisk kun én (dansk) forælder til, for at barnet bliver regnet for dansk ifølge dansk statistik.

Som Winston Churchill sagde:
“Der findes tre former for løgn:
Løgn
Forbandet løgn
Statistik”

Detektor: Stram Kurs-leder puster antallet af muslimer op til langt over det dobbelte

One comment

 1. Anonym

  Ritzau
  Stram Kurs er opstillingsberettiget til folketingsvalg

  Stram Kurs og formand Rasmus Paludan stiller op under bogstavet P ved det kommende valg.© Mads Claus Rasmussen/Scanpix Stram Kurs og formand Rasmus Paludan stiller op under bogstavet P ved det kommende valg.
  Danskerne får yderligere et parti at stemme på ved det kommende folketingsvalg.
  Partileder Rasmus Paludan skriver på Facebook, at Økonomi- og Indenrigsministeriet har godkendt Stram Kurs som opstillingsberettiget til folketingsvalget.
  Partiet stiller op under bogstavet P på stemmesedlen.
  Det er første gang, at partiet, der blev stiftet i juli 2017, stiller op til folketingsvalg.
  Blandt partiets mærkesager finder man et forbud mod religionen islam og udvisning af alle ikke-vestlige personer, der har fået asyl.
  Vejen til at blive opstillet blev banet, da det lykkedes at samle de påkrævede 20.109 vælgererklæringer.
  Det så ellers længe ud til at komme til at knibe med at nå det.
  I begyndelsen af april var der kun registreret 5526 erklæringer. Men i kølvandet på urolighederne i forbindelse med en demonstration på Nørrebro steg tallet kraftigt og voksede på et tidspunkt med mere end 1000 dagligt.
  Og 28. april stod det klart, at man havde passeret den fastsatte grænse.
  Oplysningen om Stram Kurs’ opstillingsberettigelse bekræftes af Økonomi- og Indenrigsministeriet.
  En meningsmåling, som Voxmeter har foretaget for Ritzau og som er offentliggjort mandag, giver Stram Kurs 2,4 procent af stemmerne.