EKSTRA BLADET SMÅTISSER HVOR ANDRE TØR

Islam-elskeren Poul Madsens avis Ekstra Bladet er skrækslagen over, hvor mange af EBs læsere, der bakker op om Rasmus Paludans politik og har, siden islams følgere viste, at de ikke egner sig til at leve i Danmark og brændte en hel bydel ned, ledt efter sprækker i Stram Kurs og ting, man kan sværte opstillede Stram Kurs kandidater med, – tydeligt set med EBs mobning af Uwe Max Jensen.

Rasmus Paludan ved, at Danmarks problem ikke skal løses i en enkelt eller tre retssager, men at det skal gøres i den helt store retssag, hvor Danmarks befolkning er nævningene og det er den retssag Rasmus netop nu i fuld offentlighed fører for hele det danske folk.

Man har gravet i Rasmus’ fortid og fundet ud af, at han engang i sin ungdom var i det radikale venstre. Det påvirkede ikke Rasmus’ nye vælgerskare, da den vælgerskare jo er fornuftige mennesker og ved, at man har lov til at forandre sig.

Så har man ledt efter nye måder at ramme Rasmus Paludan på og har så fundet ud af, at Rasmus Paludan, i kraft af sit arbejde som beskikket forsvarsadvokat, har forsvaret tilløbende flygtninges ret til at være i Danmark, og prøver at slå det stort op, som om det var et problem for Rasmus Paludans vælgere.

Paludan har, i sit professionelle virke som beskikket forsvarsadvokat, ikke ret til at afvise sager pgra. sit eget synspunkt og derfor er han selvfølgelig nødt til at føre disse sager, som han bliver pålagt.
Rasmus Paludan er professionel nok til at gøre netop det og yde sit yderste, fordi han ved, at Danmarks problem ikke skal løses i en enkelt eller tre retssager, men at det skal gøres i den helt store retssag, hvor Danmarks befolkning er nævningene og det er den retssag Rasmus netop nu i fuld offentlighed fører for hele det danske folk.
Og hvis du synes at Rasmus Paludan og Stram Kurs har ret i, at tiltalte skal ud af landet, så stemmer du dem ind i folketinget.
Hvis man derimod er dum nok til at lytte og tro på hvad EB siger, er man dummere end politiet tillader.

Fra Ekstra Bladet: Afsløring: Paludan har kæmpet afviste asylsøgeres sag