STRAM KURS PÅ NØRREBRO OG I TV IAFTEN

Det er en dejlig dag idag, ikke bare fordi solen skinner, men også fordi Stram Kurs er tilbage på Blågårds Plads og Nørrebro idag og deler valgflyers ud. 
Og iaften er vores allesammens Rasmus Paludan gæst hos Kåre Quist kl. 22 i DR1

Dag for dag virker løgnemedierne mere ynkelige og patetiske end nogensinde fordi de fortvivlet prøver at finde snavs på Stram Kurs og Nye Borgerlige.
Løgnemedierne fortolker bevidst protester mod udviklingen som udtryk for en ”højredrejning”, uanset at der blot er tale om en sund, folkelig reaktion på det, der sker. Men de konfronterer aldrig gammel-politikerne med de relevante problemstillinger eller forholder dem at de er skyld i, at partier som Stram Kurs og Nye Borgerlige nu stormer frem, fordi de som politikere ikke har taget deres opgave voksent, som er at passe på det danske folk og deres tilhørende land.

5 comments

 1. Anonym

  Kære Johannes Juhl

  Tak for dit gode indlæg, man bliver i godt humør når man ser der stadig findes gode danskere.

  Med venlig hilsen
  Fjotolf Hansen

 2. Anonym

  VALGKAMP

  Vi er nogen, der må stå fast

  Kære Johannes Juhl

  Valgkampen er godt i gang.

  Det er første gang, jeg fører valgkamp som partileder, og det er en lærerig oplevelse.

  Helt tæt på, ja nærmest ansigt til ansigt med de andre partiledere, oplever jeg, hvor let de øjensynligt har ved at hoppe ombord i nye udmeldinger, dreje sig efter vinden i vælgerhavet og tilpasse sig med gyldne løfter.

  Og så har partilederne en evne til at negligere de store udfordringer og fokusere på de små.

  For eksempel lader de omtrent alle sammen som om, problemerne med udlændingepolitikken er løst. De undgår helst at snakke om det, og når de alligevel må forholde sig til det, fordi det er vigtigt for danskerne, så siger både Lars Løkke Rasmussen, Mette Frederiksen, Søren Pape Poulsen og Anders Samuelsen, at det går meget bedre, at de har styr på det, og at de er så godt som færdige med den sag.

  Det stemmer bare ikke med virkeligheden. Udviklingen er ikke vendt.

  Kriminaliteten blandt indvandrere og efterkommere fra de ikke-vestlige lande steg fra 2016-2017. En undersøgelse fra Københavns Kommune viser, at efterkommere til indvandrere fra ikke-vestlige lande i stigende grad mener, at religiøse love skal stå over dansk lovgivning.
  Og tal fra Finansministeriet viser, at regningen for udlændingepolitikken vil være på 33 mia. kr. om året hvert år fra nu af og 80 år ud i fremtiden, hvis politikerne ikke skifter spor.

  Det er de fleste partiledere faktisk ligeglade med. Det er en meget foruroligende oplevelse.

  Og det bekræfter mig i, at der er brug for Nye Borgerlige til at stå fast og sætte politikerne stolen for døren. Hvis vi ikke gør det, er der ingen, der gør det.

  Politikerne tænker kun på at bruge penge – aldrig på, hvordan de skal tjenes
  En valgkamp i Danmark år 2019 handler for politikerne først og fremmest om, hvem der kan love at bruge flest af danskernes penge i de kommende fire år. Der er ikke rigtig nogen, der taler om, hvor pengene skal komme fra, eller om, at der er nogen, der skal tjene dem, før politikerne kan bruge dem.

  Det gælder selvfølgelig i udpræget grad de venstreorienterede partier, men i jagten på vælgere, der er blevet væk for Lars Løkke Rasmussen og Kristian Thulesen Dahl, gælder det også i høj grad for de to store partier i den såkaldte blå blok.

  Det er som om, at magten for magtens skyld fylder det hele. De store partier lefler for vælgerne, bruger de penge, som de i de gode tider skulle have givet tilbage til danskerne, så pengene kunne yngle og samfundet blive rigere.
  Viljen til at tage ansvar for de kommende generationer, som er fundamentet under det borgerlige samfund, smuldrer i de store partiers kappestrid om at dele gaver ud – på borgernes regning.

  Da vi stiftede Nye Borgerlige for snart fire år siden, var det for at tage et opgør med alt det.

  Vi vil have løst udlændingepolitikken fra bunden. Og vi vil have politikerne til at bestemme mindre. Danskerne skal have lov at bestemme meget mere selv – også over flere af deres egne penge.

  Vi har tre uger endnu inden valget. Jeg kan love, at jeg giver mig selv fuldt ud. Jeg håber, at du bakker op og er med.

  • Anonym

   Og kære Johannes Henrik Juhl.

   Ja, du skal nok få et nøgenfoto af mig, når vi er valgt ind!

   Kys fra Pernille

   • Johannes Juhl

    Tro mig det kommer du til at bøde for hvis bare du tør skrive dit navn i stedet for anonymos eller du ikke værd at beskæftige dig med
    Tøzzz eller tøsedreng